
Chef Rendy Reanaldy
Als er iemand is die je op zijn smaak mag vertrouwen, is het chef Rendy Reanaldy wel. Hij werd in 1986 geboren in Bandung op Java, en ging daar naar de hotelschool. Daarna verhuisde hij naar Nederland en werkte hij onder andere bij Restaurant het Bosch en Restaurant Blaauw. Met al die ervaring en kennis van zaken, zoals oosterse producten, de Indonesische cultuur en bijbehorende foodtrends, is hij dus de aangewezen persoon om dit alles te vertalen naar de keuken van Café Jakarta.
Een nieuw menu
Nu het weer eindelijk beter wordt en de lente en zomer eraan komen, betekent het ook dat het tijd is voor een nieuwe menukaart. Aan alle eters is gedacht en Reanaldy heeft aan de behoeften van zijn gasten gedacht. Zo staan er op het nieuwe menu meer vegetarische en vegan gerechten. Denk bijvoorbeeld aan Bebek Pelah, een heerlijk vegetarisch gerecht met jackfruit of een veganistische Rendang Jamur. Uiteraard vind je ook altijd klassiekers als nasi goreng en rendang op het menu. Wie niet kan kiezen, kan bovendien een proeverij van Indonesische gerechten bestellen. Ook kun je gaan voor een borrel met originele Café Jakarta-bites. Er is dus echt voor iedereen iets lekkers te bestellen.

Uitzicht
Waar wacht je nog op? Zeker wanneer het straks mooi weer wordt, zit je hier heerlijk op het terras met uitzicht op het IJ en het centrum van Amsterdam. En dat alles dan onder het genot van het lekkerste moderne Indonesische eten en misschien zelfs een bijzondere en bijpassende cocktail of wijn. Daar breekt de zon spontaan van door!
In samenwerking met Hotel Jakarta.