Over ons | Fashionchick.nl

Over Fashionchick

Fashionchick is hét toegankelijke inspiratieplatform voor iedereen die van mode, beauty, interieur en lifestyle houdt. Door middel van onze exclusieve What to Wear-app, unieke content en verrassende samenwerkingen, brengen we de musthaves en mustknowns naar onze volgers. We inspireren zoveel mogelijk mensen met de laatste trends op het gebied van mode, beauty, interieur, food en travel, en zijn uitgegroeid tot één van de grootste platforms van Nederland.

Jane van Hout

 

Ik ben Jane en ik werk als Head of Content bij Fashionchick. Ik houd van mode en beauty, van reizen, kunst en cultuur. Van nieuwe crèmes ontdekken tot het optutten voor een speciale avond, en van zelf kleding maken, magazines doorbladeren, balletvoorstellingen bekijken en (mode)tentoonstellingen bezoeken. Ik word graag geïnspireerd en vind het leuk om anderen te inspireren, wat ik hier ook mede zal doen. Mijn stijl is het beste te omschrijven als minimalistisch, casual-chic, klassiek en niet te opvallend, maar wel met bijzondere stukken. Mijn lifestyle: een combinatie van het goede leven en een dagelijkse dosis Essentrics-stretches. 

 

 

Getty Images

Charlotte Martens

 

Mode, Scandinavisch design en kunst zijn mijn grote liefdes. Ik ben dus ook vaak te vinden in boetieks, musea en galeries. Daarnaast ben ik zelf ook dol op creëren; van het fotograferen van streetstylelooks tijdens fashion week of het maken van een Instagramreel. Ik heb Fashion & Branding gestudeerd en heb een achtergrond in Editorial Styling, dus ik ben altijd al met mode bezig geweest. Ik deel hier graag de laatste trends en nieuwste collecties.

 

 

Getty Images

Shayreen Valent

     

Als jong meisje in een klein dorp was ik obsessed met The Hills. Ik wilde dan ook niets liever dan zo snel mogelijk naar de stad verhuizen om daar mijn leven en netwerk op te bouwen. Ik eindigde niet in Los Angeles, maar wel in Amsterdam, waar ik als Head of Partnerships de hele stad door fiets om relaties met (potentiële) adverteerders, pr-bureaus en agencies op- en uit te bouwen. Mijn ogen en oren houd ik dan ook altijd open voor nieuwe, inspirerende merken.

Getty Images

Naomi Heijstek

 

Mijn naam is Naomi en ik ben accountmanager bij Fashionchick. Iedere week zorg ik ervoor dat de branded en affiliate content op dit inspiratieplatform helemaal naar wens is zoals ieder merk het wil. Mijn grootste brandstof-BFF is koffie. En stilzitten kan ik zeker niet: ik wil altijd op de hoogte zijn van de laatste mode- en beautytrends zodat ik deze zo snel mogelijk in mijn online winkelmandje kan plaatsen.