Kers op de taart
Het jaarlijkse kerstdiner staat weer voor de deur, en dat betekent dat je wilt laten zien wat je in huis hebt op culinair gebied. Geen kerstdiner is compleet zonder een fantastisch kerstdessert als je het ons vraagt. Het toetje is niet alleen (soms letterlijk) de kers op de taart tijdens, maar ook het moment waarop je je gasten écht kunt verrassen. Deze gang blijft namelijk vaak het langste hangen bij je gasten. Draag jij dit jaar de zorg voor de toetjes? Say no more en lees gauw verder.
Vitamine K(erst)
Zin in zoet maar tegelijkertijd ook fris? Probeer dan deze heerlijke cinnamon-bosvruchten rolls met yoghurt frosting. We kennen allemaal de klassieke cinnamon roll, maar door de berries yoghurt frosting en zelfgemaakte bosvruchtenjam krijgt deze klassieker een frisse twist. Dit kleurrijke feestje bomvol vitamines is dan ook hét perfecte nagerecht om jouw tafelgezelschap te verrassen tijdens de feestdagen.

Zoetekouwen opgelet
Heb je al heel wat gangen en gerechten achter de kiezen? Dan is deze witte chocolademousse met warm, rood fruit de perfecte afsluiter. De mix van de zoete chocolademousse en het frisse van het rode fruit zijn dé ingrediënten voor een goed dessert. Met het onderstaande recept wordt dit toetje kinderspel. Het doet ons in ieder geval al watertanden.

Verstopte groenten
Aan een toetje denk je misschien niet direct aan zoete pompoen crumble. Maar niks is minder waar, want dit nagerecht met ijs en wortel (ja, je leest het goed) is super lekker en verdient zeker een plekje op jouw kerstmenu. Het is supersimpel om te maken, waardoor je minder stress in de keuken hebt en meer tijd overhoudt voor je kerstoutfit of andere belangrijke kerstzaken.

Zoete cravings
Deze vegan blauwe bessen galette met (vegan) ijs is de perfecte balans tussen zoet en fris. Met deze Franse, platte taart kun je alle kanten op, van hartig tot zoet. Maar deze zoete variant met blauwe bessen is toch wel bij uitstek onze favoriet.
