Love & Win: €150 shoppingmoney van Locals United

Ben jij ook zo gek op shoppen bij winkels met een énorme keuze uit superveel toffe merken en items? En het liefst zo dichtbij mogelijk natuurlijk? Zoek niet verder, want wij hebben dé oplossing voor jou! Bij de winkels van Locals United ben je precies op het juiste adres. Ze hebben namelijk niet alleen een fijne webshop waar je al hun modieuze spulletjes gewoon easy peasy met een paar kliks in huis kunt halen. Ze verkopen de nieuwste collecties van trendy topmerken ook nog eens bij ruim 80 geselecteerde winkeliers door heel Nederland! Oftewel altijd wel een leuke store bij jou in de buurt om die leuke items van 10 Days, BY-BAR, Penn & Ink, Supertrash en Nikkie in huis te halen. 

Jaja, wij zijn dól enthousiast. En nog enthousiaster omdat wij ook nog eens €150 aan shopping money weg mogen geven! Dat betekent free shopping van al die hebberigmakende items die jij à la minute in je kast wilt hebben hangen. Enneh, meedoen is supersimpel. Gewoon even 5 producten loven en klaar is kees. Zo wordt het winkelen bij deze webshop alleen nog maar leuker natuurlijk. 

Stap 2

Bevestig deelname Je hebt 5 producten ge-loved. Love nog minimaal 5 producten!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 14 december 2017. De winnaressen worden via de mail benaderd.