Love & Win: €150,- shopping money bij My Jewellery

Jaja, het is alweer december en dat betekent dat de zoektocht naar de perfecte partyoutfit weer is begonnen. En het kan soms nog best lastig zijn om die perfecte jurk of high heels te scoren, want sommige kledingstukken zitten nou eenmaal niet heel comfortabel. Maar je wil natuurlijk wel shinen als nooit tevoren. No worries, wij hebben goed nieuws voor je. My Jewellery komt namelijk met de #mycomfichristmas collectie. En geloof ons, deze kerst wíl je jouw glitterjurkje ge-lijk inruilen voor een velvet flared suit. Want, hoe tof is het om tijdens de feestdagen een heerlijke comfi outfit te dragen, die je wel een héle feestelijke look geeft? Het pak bestaat uit een top met korte mouwen, top met lange mouwen, een blazer en natuurlijk het key item: de flared jeans.

Lucky you, dit is nog niet alles. Je kan namelijk maarliefst €150,- shoptegoed bij My Jewellery winnen! Misschien scoor jij dit heerlijke comfi pak wel gratis ;). Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is 5 producten loven. Simple as that. Succes!

Stap 2

Bevestig deelname Je hebt 5 producten ge-loved. Love nog minimaal 5 producten!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 4 januari 2017. De winnaressen worden via de mail benaderd.