Love & Win: Belloya winterjas naar keuze

Nu de zomer toch echt voorbij lijkt te zijn, kijken we stiekem toch best wel uit naar de nieuwe seizoenen. En dan vooral natuurlijk naar alle items die we willen shoppen. Elke plussize vrouw kent het probleem: ‘’Waar vind ik een leuke winterjas?’’. Je zoektocht eindigt hier, want bij Belloya vind je écht de leukste winterjassen. De jassen zijn tijdloos en vrouwelijk, met mooie designdetails en een perfecte curvy fit. Geen suffe jas dus, maar mooie wintermantels waarin je curves gezien mogen worden. Zo’n jas die je gewoon aantrekt over een mooie jurk, of casual chique over een broek, naar het werk, om snel even de stad in te gaan of als je een date hebt. Een jas die niet alleen warm en comfortabel is, maar ook chique.  

 Zin gekregen om een jas te scoren? Great, want wij mogen er eentje weggeven van Belloya! En het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je 5 favoriete producten van Belloya te loven, that’s it. Makkelijker kan haast niet, toch? Go for it!

Stap 2

Bevestig deelname Je hebt 5 producten ge-loved. Love nog minimaal 5 producten!

Nog meer zien van Belloya? Bekijk dan alle items in de shop!  

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 12 oktober 2017. De winnaressen worden via de mail benaderd.