Fashionchick trakteert: €200 shoptegoed bij Sacha Shoes

Ladies, wij hebben goed nieuws. Wat zeg, ik, wij hebben fantastisch nieuws. Got your attention? Oke, komt-ie. Jullie zullen het vast al gemerkt hebben. Mocht dit niet het geval zijn, dan hier even een korte recap.

2018 staat bij Fashionchick namelijk in het teken van FEEST! Waarom? Omdat wij het komende jaar maar liefst 10 kaarsjes mogen uitblazen! Een tienjarig bestaan is natuurlijk niet niet niks. En dus pakken wij dit gróóts aan. Om te beginnen met onze verjaardag gewoon het hele jaar lang te vieren. Hoe? Met Prijzen lieve mensen. Ja, Prijzen met een hoofdletter P. Want ik heb het niet over kleine knullige prijzen, nee dit zijn prijzen van formaat. En omdat het alweer de tweede maand van het jaar is is het ook tijd voor ons tweede cadeau. En dat is niet mis. Wij mogen jullie namelijk trakteren op €200 euro shoptegoed bij Sacha! Leuk? Dan heb ik nog leuker nieuws. Wij mogen namelijk niet één maar twéé lucky ladies blij maken met €200 euro shoptegoed bij Sacha. Ha! Voor jou en voor je bestie bijvoorbeeld. Of gewoon twee paar voor jezelf. Wat je ook doet: het is helemaal up to you. Maar één ding is in ieder geval zeker: schoentechnisch zit jij er met deze prijs warmpjes bij, Meedoen is easy peasy. Je hoeft je hier onder namelijk alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief van Fashionchick en Sacha. Krijg je ook nog eens iedere week het laatste Fashionnews in je mailbox. Een win-win als je het mij vraagt. 

PS: Login om mee te doen met de winactie. 

DOE MEE

Doe mee en win!

Log in om te reageren

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 10 maart 2018. Winnaressen worden via de mail benaderd.