Welke zomerjassen zijn op dit moment in? | Fashionchick.nl
← Terug

Welke zomerjassen zijn op dit moment in?

Mochten die zomeravonden niet zo zwoel zijn als we hopen, dan zijn deze jassen onmisbaar. Van de regenjas tot de trenchcoat, er is voor iedere vrouw wat wils. Welke is jouw favoriet?

#1 De regenjas. Als het met bakken uit de hemel komt na een paar zonnige dagen plukken we het liefst een jas uit de kast waarin we zo droog mogelijk blijven. Dan is de beste optie om jezelf in een hele stijlvolle regenjas te hullen.

#2 De oversized blazer. We nemen deze zomer een duik terug in de tijd, want we zien overal invloeden terug van de jaren 80. Je loopt er dus hartstikke stijlvol met een ruimvallende blazer om de schouders, inclusief schoudervullingen. Vooral in een neutrale tint als beige, grijs of zwart zit je als fashionista goed.

#3 De trenchcoat. Lekker klassiek en ook deze zomer weer helemaal on trend is de trenchcoat. Vooral in het beige is deze jas een ware eyecatcher. Ook zeker het investeren waard, omdat we 'm eigenlijk ieder jaar wel weer terug zien. Combineren is een makkie, want je kunt er álles onder dragen, van een hoodie tot een blouse, van een midi-rok tot jeans.

#4 De geprinte jas. Als jij gek bent op printjes zit je deze zomer goed, want er is print en het is er in overvloed. Jasjes met dierenprint, bloemenprint, stippen of strepen, het kan niet op. 

#5 Het sportieve jack. Sportief is nog steeds een ding in modeland en daarom zeggen we ook nog geen vaarwel tegen de sportieve jas. Denk hierbij vooral aan bomberjacks met een hoge kraag.