#1 De trui met pofmouwen. Hij is groot, extravagant en vooral: heel opzichtig. De pofmouw is weer helemaal on trend, en de trui doet er vrolijk aan mee. Niet vreemd als je er even aan moet wennen, maar als je 'm eenmaal in je kast hebt, kun je niet meer zonder.

#2 De zwarte trui. Als er één kleur is qua truien die je in je kast moet hebben, dan is het de zwarte wel. De reden? Hij is makkelijk te combineren en staat vooral in de winter goed bij iedere huidstint. Vooral heel handig als je even niet weet wat je aan moet. Omarmen dus, die zwarte trui.

#3 De gestreepte trui. Strepen zijn altijd goed, maar om extra op te vallen draag je ze dit seizoen in een opvallende reeks aan kleuren. Van appeltjesrood tot pimpelpaars, niets is te gek als het op de gestreepte trui aankomt. 

#4 De nudekleurige trui. Aardetinten waren in de zomer al 'je van het', en deze winter nemen we dit kleurenpalet gewoon lekker mee. Ga dit seizoen voor een camel trui of een andere nude tint, dan zit je zeker goed. Je kunt deze trui goed combineren met zwart, wit, grijs of vergelijkbare tinten.

#5 De coltrui. Een trui die we voorlopig nog wel in het straatbeeld zullen blijven zien. Hij geeft dan ook een classy touch aan je look. Ook fijn: een sjaal is niet meer nodig als je je in een coltrui hult, want hij houdt jouw nek lekker warm. Naast de wijde variant kun je ook gaan voor een strakke coltrui die jouw figuur perfect laat uitkomen.