#1 Zwart. Een kleur die bij veel haarkleuren mooi staat, maar ook vaak te hard kan zijn. Als redhead heb jij hier geen last van, want zwart staat jou juist prachtig. En dat is best jaloersmakend te noemen.

#2 Roze. Stiekem staan alle tinten roze jou fantastisch, maar oudroze doet het in het bijzonder erg goed bij jouw lokken. Schroom dan ook niet om een items in deze tint in je kast te hebben. Eenmaal je kast gevuld met roze kleding kun je niet meer zonder. Ook als het geen woensdag is.

#3 Groen. Net als voor roze geldt ook voor groen dat je rode lokken er écht uit zullen springen als je je erin hult. We leggen de nadruk wel even op smaragdgroen, want in deze tint zul je een hoop nekken breken op straat. Het is een gedurfde combinatie, maar wel één waar je geen spijt van zult krijgen.

#4 Blauw. Weer zo'n topper, want blauw is een prachtige combinatie met je haar. Met name donkerblauw maakt al snel dat je een stijlvolle look te pakken hebt. Mooi te combineren met neutrale tinten als wit en zwart, maar je kunt je ook helemaal in blauwe kleding hullen.

#5 Bruin. Eén van de grootste kleurtrends van het moment staat ook prachtig bij jouw rode haar. Van lichtbruin tot donkerbruin, je kunt alles hebben - zolang er maar een warme ondertoon in zit. Vermijd dus bruintinten met een groene hint, die maken je al snel grauw.