Welke kleding staat mooi met volle borsten? | Fashionchick.nl
← Terug

Welke kleding staat mooi met volle borsten?

#1 Het begint bij je BH. De juiste BH geeft steun aan je borsten. Je band van je BH mag absoluut niet omhoog kruipen en het middelste gedeelte (tussen de twee cups) moet tussen de borsten op de huid liggen. Ga voor brede schouderbandjes in plaats van smalle, zo voorkom je dat je bh te veel snijdt in je schouders.

#2 Vermijd frutsels rond de boezem. Kleding met veel details rond de boezem doet je borsten nog groter lijken. Daarnaast focust het juist de aandacht erop en dit wil je - in sommige gevallen - eigenlijk voorkomen. Franjes, knoopjes, bloemetjes: laat ze in de winkelrekken hangen.

#3 Focus op de halslijn. Halzen die jou goed staan? Asymmetrische halzen, vierkante halzen, een rechte hals of een V-vorm. Een ronde hals kun je beter niet dragen: deze maakt je van boven optisch juist zwaarder. Ook hoge halzen of coltruien flatteren je allerminst: ze doen je borsten groter lijken en focussen de aandacht op de bovenkant van je lichaam.

#4 Donkere jurken. Kleurverloop in een outfit staat altijd erg speels. Maar kies hierbij voor een donkere bovenkant en een lichtere broek of rok. Door het contrast verleg je de aandacht van je boezem naar je benen; afleidingsmanoeuvre 1.0. Andersom krijg je juist het tegenovergestelde effect. Mijd dus kledingcombinaties van een lichte top of blouse met een donkere onderkant.

#5 Laat je taille zien. Wijdvallende kleding is een absolute misser voor vrouwen met een grotere cupmaat. Vormloze kleding laat je borsten juist groter lijken, hoewel je dit in eerste instantie niet zou verwachten. Kies daarom voor strakkere modellen die je taille goed uit doen komen: een mooie wikkeljurk (met V-hals), een getailleerde blazer of een fijn overslagvest met dunne riem.