Welke kleding is flatterend voor een veranderend, zwanger lichaam? | Fashionchick.nl
← Terug

Welke kleding is flatterend voor een veranderend, zwanger lichaam?

#1 Een zwangerschapsjeans met rekbare band. Geen kledingstuk dat je tijdens je zwangerschap zo erg mist als je favoriete jeans. Investeer dus vooral in een zwangerschapsjeans mét rekbare band, want die staat prachtig als je zwanger bent. Het fijne? Je kunt 'm overal mee combineren.

#2 Een aangesloten gebreide jurk met voldoende stretch. Jouw buik mag gezien worden. De fout die veel vrouwen maken is 'm angstvallig verstoppen onder een mega oversized sweater, waardoor je eerder dik dan zwanger lijkt. Je zult zien dat een aangesloten gebreide jurk die lekker mee rekt niet alleen fantastisch staat bij je lijf, maar ook nog eens heerlijk zit.

#3 De midi-jurk met strakke band onder de borsten. Een midi-jurk is op zichzelf al flatterend, maar als je zwanger bent moet er minimaal één in je garderobe hangen. Hij is vrouwelijk, sexy en comfortabel - en dat allemaal tegelijk. Ga wel voor een model dat onder de borsten aangesloten zit op je lichaam en daaronder weer wijd uitloopt, zodat je een 'taille' creëert. 

#4 Een rok met een extra hoge taille. Net als een jurk is ook een rok heel flatterend om te dragen tijdens je zwangerschap, vooral als-ie tot net boven je buik valt. Draag er een warme trui op of een luchtig t-shirt, afhankelijk van de temperatuur. Zo kom je stijlvol je zwangerschap door.