Wat zijn de musthaves van de lente/zomer 2019? | Fashionchick.nl
← Terug

Wat zijn de musthaves van de lente/zomer 2019?

#1 De fietsbroek. Een trend waar we even heel erg aan moesten wennen, maar met wijde items erop combineert-ie hartstikke makkelijk. Denk aan een oversized blouse en -blazer. Kan met gympen, kan met hakken. De ideale broek, als je het ons vraagt. 

#2 De beige blazer. Ben jij geen grote fan van al die tierelantijnen? Grote kans dat de 'down to earth' trend jou een stuk beter ligt. Rust, reinheid en regelmaat voeren de boventoon met aardetinten. Een echte toevoeging voor je garderobe? De beige blazer.

#3 De cargo jumpsuit. Stoere jumpsuits, aangesnoerde broeken en jasjes en blouses met flinke zakken. Deze trend is vooral heel stoer, want in een cargo jumpsuit lijkt het of je nét uit de militaire academie bent gewandeld. Wat ons betreft een echte go én musthave!

#4 De maxi bloemenjurk. Daarnaast is uitbundigheid - als een pop - een grote trend en is er niets geks aan om los te gaan met felle kleuren, weelderige jurken, grote silhouetten en bloemen in het haar. Met een maxi bloemenjurk zit je dit seizoen goed.

#5 De neon trui. Je moet er van houden. De eerste trend die we kunnen noemen springt lekker in 't oog: neon. Vooral de groene neon coltrui gaan we steeds meer zien en kun je makkelijk óveral onder dragen.

#6 De sjaaltjesblouse. Een trend die we ook dit seizoen even meepakken is de sjaaltjestrend, waarbij er een gouden paardenbit in het motief verwerkt zit. Welk item je nou echt moet hebben met deze print? De blouse. Naast dat het een ontzettend stijlvol item is, kun je 'm heel makkelijk combineren met een jeans, pantalon of rok. 

Meer lezen over alle trends? Kan. We hebben de 6 mooiste op een rij gezet.