Wat zijn de meest on trend items van dit moment? | Fashionchick.nl
← Terug

Wat zijn de meest on trend items van dit moment?


Natuurlijk zijn er veel, héél veel, trends te noemen. En minstens zoveel items die on trend zijn. Maar onze favorieten voor lente/zomer 2019? Dat zijn deze:

#1 De satijnen rok. En dan het liefst eentje in een lekkere kleur, zoals pastel of juist neon, óf een dierenprint. De rok heeft een midi lengte en valt soepel langs je lichaam, waardoor -ie hartstikke vrouwelijk en sexy is. Je combineert 'm met een sweater of T-shirt voor een nonchalante vibe en van een blouse wordt -ie juist weer super classy. 

#2 Boiler suit. Eigenlijk is dit een chique naam voor het huis-, tuin- en keuken overall. Het liefst zien we 'm in het wit of beige, met opgerolde pijpen en eventueel in combinatie met een neon col. Hij doet het goed met een sneaker maar ook met een hak. De keuze is dus aan jou.

#3 Neon bikini. Om neon kun je niet heen dit seizoen. Niet alleen vanwege zijn oogverblindende eigenschappen maar ook omdat het óveral is. Vind je een top, jurk, broek of rok in neon te heftig? Dan is een bikini misschien wel perfect. Je lijkt er bruiner in én je hoeft niet bang te zijn dat iemand je uit het oog verliest. 

#4 Dad sneakers. Ja hoor, daar zijn ze weer. Dé sneakertrend van vorig jaar is ook in 2019 weer van de partij. Dit keer komt -ie in een kleurrijk jasje: van zoete pastels tot harde primaire kleuren.

#5 Zwierige maxi dress. Wat jurken betreft zit je dit seizoen goed met een lang of halflang model met flink wat volume. Een bloemen- of dierenprint maakt je maxi dress extra on trend. 

#6 Haarclips. Ideaal voor manen die nodig in toom gehouden moeten worden. Met één, twee, drie of meerdere clips in je haar ben je helemaal on trend en ben je verzekerd van een kapsel dat op z'n plek blijft. Je draagt de clips het liefst aan de zijkant van je haar, terwijl je het in een midden- of zijscheiding draagt. Een hoge knot met clips aan de onderkant - alsof je de korte plukjes omhoog wilt houden - is trouwens ook een goed idee.

#7 Iets met dierenprint. Of het nou een paar schoenen is of een complete outfit, een dierenprint mag niet ontbreken. Vorig jaar was de luipaardprint je-van-het, dit seizoen gaan we massaal voor de zebra.