Natuurlijk gaat je favoriete zwarte bikini nog een seizoen mee. Maar een update is nooit mis. Daarom hier voor jullie op een rij: de mooiste bikinitrends van 2019. Voor welke bikini ga jij?

#1 De bralette top. Geen gedoe met bandjes of vervelende sluitingen, dit jaar hijs jij je gewoon in een bralette bikinitop. Zo'n top lijkt op een sportbeha maar kan ook reuze sexy zijn. Er zijn namelijk genoeg modellen te vinden met net een beetje meer decolleté en daar worden we hartstikke blij van. Nog een voordeel: luieren op een strandbedje gaat een stuk beter in zo'n top want je hebt geen vervelende sluiting op je rug zitten. 

#2 Iets met dierenprint. De dierenprint trend zien we inmiddels in alle lagen van de mode terug. Van tas tot schoen, van jas tot jurk. En nu ook: badmode. Van luipaard tot zebra, alles mag en alles kan. 

#3 Hoog, hoger, hoogst. De meeste mannen zullen er misschien niet zo blij van worden maar dat maakt ons niks uit. Wij trekken onze bikinibroekjes lekker hoog op, haast tot onder de oksels. De highwaist broekjes hebben een klassieke fifties uitstraling en verstoppen buikjes waar je soms onzeker over kan zijn. 

#4 Mix & match. Ben jij zo'n type dat altijd de helft van haar bikini kwijt is? Of lukt het jou nooit om een setje te vinden waarvan je zowel de top als het broekje mooi vindt zitten? Dan is dit dé trend voor jou. Je hoeft je namelijk niet meer te laten beperken door de sets die de shops voor je samenstellen, je mixt & matcht gewoon je eigen bikini bij elkaar. Belangrijk is wel dat je voor voldoende contrast zorgt zodat het niet lijkt alsof je je in het donker aangekleed hebt en het is wel zo mooi als de losse items qua stijl bij elkaar passen.