Wat kun je het beste dragen met korte en volle benen? | Fashionchick.nl
← Terug

Wat kun je het beste dragen met korte en volle benen?

Natuurlijk kun je alles dragen als je je er goed in voelt, maar er zijn een aantal items die flatterend werken voor jouw figuur. Tromgeroffel..

#1 Broeken met een hoge taille. Stiekem verwachten we al dat je er hier een paar van in je kast hebt hangen, want wie draagt er tegenwoordig nog broeken met een lage taille? Wij niet, en daar zijn we toch een partijtje dankbaar voor. Schroom niet om een exemplaar aan te schaffen dat tot boven je navel valt - zo lijk je extra lang en minder vol.

#2 Geheel in één kleur. Beige broek, beige trui, beige schoenen. Zwarte broek, zwarte trui, zwarte schoenen. We denken dat je het concept nu wel snapt. Het gaat er dus om dat je je geheel in dezelfde kleur kleedt, en de tinten mogen niet te veel van elkaar afwijken. Ook zo lijk je langer en slanker.

#3 Korte jurkjes. Kort, korter, kortst. Oké, maak het niet te gek, je wilt nog steeds stijlvol voor de dag komen. Ga wel op zoek naar een grens, zodat je zo veel mogelijk been laat zien. Een paar hoge hakken eronder maken het helemaal af, want zo plak je er weer wat centimeters aan vast. Voel je je niet comfortabel in een korte jurk omdat er dan zoveel been te zien is? Een niet te dikke panty - 30 denier bijvoorbeeld - geeft je het gevoel meer aangekleed te zijn en oogt niet te massief.

#4 De maxi jurk. Hoewel je met kort goed zit, kan een maxi jurk ook heel veel voor je doen. Vooral als je benen in verhouding ook vol zijn, is deze jurk je grote vriend. Zorg ervoor dat je jurk of rok lang genoeg is om er een paar hakken onder te verstoppen. Halló lange, dunne benen!

#5 Broeken met verticale strepen. Horizontale strepen verbreden, verticale strepen verlengen. Een broek met zo'n streep zal je automatisch langer en slanker laten ogen. Zéker als je voor een lang, wijduitlopend model kiest waar je een paar hakken of schoenen met plateau onder verstopt.