#1 Een blazer met schoudervullingen. De blazer is een item dat echt niét mag ontbreken in de vrouwelijke garderobe. De reden? Hij geeft iets krachtigs aan iedere outfit - vooral met schoudervullingen. Ga voor een oversized model voor een wat meer bijdetijdse look.

#2 Een midi-jurk. Ook een grote favoriet, want deze jurk heeft iets magisch. Door de lengte is-ie beschaafd, maar door het kleine stukje been ook een tikkeltje sexy. De ideale jurk voor die perfecte eerste indruk.

#3 De juiste kleuren. Qua kleuren zijn er een aantal tinten die je beter kunt vermijden: Geel, oranje en roze. Deze tinten doen mensen snel denken aan 'frivool' en 'niet-intelligent'. Dit gaat dan weer niet op als je een creatief beroep hebt. Zwarte kleding is daarentegen altijd een goede keuze, of je nou op date gaat of naar een sollicitatiegesprek. Heb je een date en wil je met de deur in huis vallen? Ga dan voor rood.

#4 Een simpele blouse. De blouse is een gevalletje: altijd goed. Maar let wel dat-ie niet te veel tierelantijnen heeft. Simpel is het sleutelwoord. Denk aan een overhemd dat bijna mannelijk aandoet. Met wit zit je altijd goed, maar je kunt ook voor een andere (neutrale) tint gaan. Tuk hem in je broek om een vormloze outfit te voorkomen.

#5 Schoenen met een hak. Veel vrouwen dragen het liefst sneakers - en dat is helemaal prima - maar als je graag een goede eerste indruk maakt zijn hakken jouw grote vriend.