We spreken van een camel toe - of kamelenteen - als de broek weinig aan de verbeelding overlaat rondom de intieme zone van de vrouw. Oftewel: de broek trekt omhoog het kruis in waardoor het materiaal zich tussen de schaamlippen wringt en er een gleuf te zien is. Eén ding is zeker, er is geen vrouw die hier blij van wordt. Volg daarom onderstaande tips om zeker te weten dat jij niet ten prooi valt aan de camel toe:

#1 Draag een inlegkruisje. Een inlegkruisje creëert een laag tussen het materiaal van je broek en je schaamstreek waardoor de stof van je broek plat blijft en nergens tussen kan kruipen. 

#2 Let goed op het materiaal. Hoe dunner de broek, hoe makkelijker de stof kruipt waar je het niet hebben wilt. Als de stof erg elastisch is heeft het ook de neiging om een camel toe te vormen, vandaar dat dit al snel gebeurt bij leggings. Een stuggere, stevige stof zal beter op z'n plek blijven zitten. 

#3 Draag je broeken niet te strak. Waarschijnlijk is dit een open deur, maar strakke broeken hebben behoorlijk de neiging omhoog te kruipen. Dit geldt vooral voor strakke broeken die je hoog in de taille draagt, omdat je hier ook regelmatig nog even aan trekt om 'm goed hoog te houden. Wil je graag zo'n broek dragen? Neem tip 1 en 2 dan vooral ter harte.