Hoe voorkom je dat je string door je witte broek heen schijnt? | Fashionchick.nl
← Terug

Hoe voorkom je dat je string door je witte broek heen schijnt?

Blijft jouw witte broek in de kast liggen omdat je zo'n doorschijnende string foeilelijk vindt? Dat snappen we. Gelukkig zijn er een hoop oplossingen waardoor je jouw broek zonder problemen kunt dragen. 

#1 Draag het juiste ondergoed. De allergrootste fout die je kunt maken bij het dragen van een witte broek? Het verkeerde ondergoed er onder dragen. Vaak wordt er gedacht dat wit de juiste kleur is om doorschijnen tegen te gaan, maar niets is minder waar: rood en huidkleurig ondergoed zorgen ervoor dat je veilig over straat kunt, omdat deze kleuren dichter bij je huidskleur staan.

#2 Hou rekening met het materiaal van de broek. Hoe dunner de broek, hoe groter de kans op doorschijnen. Wil je zeker weten dat er niks door jouw broek heen schijnt? Kies dan een stevige katoenen stof, zoals een denim of ga voor corduroy.

#3 Kies de juiste maat. Kleding in een lichte kleur laat niks aan de verbeelding over. Daarom is het bij witte items nóg belangrijker om te kiezen voor een kledingstuk in de juiste maat. Ook is het handig om te kiezen voor een exemplaar dat iets wijder om je benen valt.