Hoe voorkom je dat je overknee-laarzen afzakken? | Fashionchick.nl
← Terug

Hoe voorkom je dat je overknee-laarzen afzakken?

#1 Gebruik beenwarmers. Zijn jouw benen wat aan de smalle kant en is dat de voornaamste reden dat ze afzakken? Een paar beenwarmers kan dit probleem verhelpen. Draag ze wat hoger, tot aan het punt waar je laarzen los zitten, om de ruimte tussen de laars en je benen op te vullen. Heb je ook nog eens heerlijk warme benen.
#2 Plak ze vast met fashiontape. Voor alle modeleken onder ons: er bestaat een speciale tape voor alles wat met kleding te maken heeft. Dit wonderspul houdt ook je overknee-laarzen perfect op hun plek. Plak een stukje tape tussen je laarzen en je broek, en laat de magie van de tape zijn werking doen.
#3 Laat ze versmallen bij de schoenmaker. Lukt het niet met tape en beenwarmers? Of wil je gewoon dat ze echt goed aansluiten? Laat ze dan versmallen bij de schoenmaker. Zo weet je zeker dat ze nooit meer afzakken. 
#4 Plaats een elastiek aan de bovenkant. Je kunt er ook altijd voor kiezen om een elastiek te plaatsen aan de bovenkant van je laarzen. Dankzij het elastiek blijft je laars op dat punt hangen. Ben je van nature handig? Dan kun je ook zelf aan de slag met naald en draad.