Je kunt je huid bruiner laten lijken door zelfbruiner te gebruiken maar ook door bepaalde kleuren te dragen. Dat geldt voor je kleding en accessoires maar bijvoorbeeld ook voor je nagellak. Dus, wil je bruiner lijken? Zo doe je het:

Wit. In wit lijk je bruiner maar het is dan wel zaak dat je de juiste wit kiest. Spierwit is geweldig voor koele huidtinten, maar gebroken wit is mooier voor natuurlijk goudbruine dames. Bruin zonder zon? Dat doe je dus in een witte bikini. 

Citruskleuren. We krijgen niet voor niets een zomers gevoel bij het zien van citroengeel, limoengroen of sinaasappeloranje. Ze laten je namelijk direct bruiner lijken.

Blauw. Eigenlijk word je altijd knapper van blauw, het hele jaar door. Wil je in de zomer extra bruin lijken? Ga dan voor blauwgroen of turquoise. Maar ook heel lichtblauw laat je stralen, let maar op.

Koraal. Koraal schurkt een beetje tegen oranje aan maar is het net niet. Het is eigenlijk een soort mengelmoes van oranje, rood en roze. Hoe dan ook, het is een kleur die je gelijk bruiner laat lijken.

Roze. Roze tonen complimenteren de rozige tonen van een bruine huid. En ook al hadden we niet perse meer redenen nodig om nog meer roze te dragen, deze nemen we graag ter harte. 

Neon. Ben jij nog net zo wit als in december? Dan is neon waarschijnlijk geen goed idee. Maar mocht je inmiddels al een beetje kleur hebben gepakt dan komt dit tegen het felle neon nog mooier naar voren. 

Pastel. Is neon je te heftig? Ga dan voor pastel - en dan met name kleuren zoals mintgroen, lila en babyblauw. Deze zoete kleuren geven je huid een lekker bruin kleurtje. En daar komt nog eens bij dat dit gewoon heel gezellig en zomers staat.