Hoe kun je je borsten goed verzorgen? | Fashionchick.nl
← Terug

Hoe kun je je borsten goed verzorgen?

#1 Houd van je borsten. Wij vrouwen worden altijd maar geconfronteerd met het perfecte plaatje. Goed gevulde, perfecte ronde nepborsten vallen hier ook onder. Laat je vooral niet gek maken, dit plaatje is namelijk alles behalve realistisch. Borsten komen in allerlei soorten en maten, en ze zijn allemaal even prachtig. Ook die van jou.

#2 Geef ze een goede bh. Als je ze waardeert puur omdat ze er zijn, is in de watten leggen van je borsten meer dan een goed idee. En hoe kun je dat nou beter doen dan door ze te verwennen met een goedzittende bh? En die mag best wat kosten, want goedkoop is duurkoop als het om lingerie draait.

#3 Houd ze gehydrateerd. Verzorging is de sleutel tot een mooie huid, en dit geldt ook voor jouw boobs. Vergeet ze daarom niet als je jouw dagelijkse ronde bodylotion doet.

#4 Onderzoek ze regelmatig. Er is een grote boosdoener in het leven. Iets waar we alles behalve vrolijk van worden. Een knobbeltje ligt al snel op de loer, en daarom is het regelmatig controleren van je borsten ontzettend belangrijk. Doe dit door middel van een massage vlak nadat je ongesteld bent geweest, dan zijn je borsten minder gevoelig.

#5 Doe borstspieroefeningen. Het schijnt dus zo te zijn dat je borsten minder snel gaan hangen als je ze regelmatig traint. Je borstspieren kun je trainen met behulp van push-ups. Zijn ze te zwaar? Voer de push-ups dan op je knieën uit, of maak gebruik van apparaten bij de sportschool.