Hoe kun je een trenchcoat sportief dragen? | Fashionchick.nl
← Terug

Hoe kun je een trenchcoat sportief dragen?

#1 Combineer met een hoodie. Op de dagen dat de temperatuur omlaag schiet, kun je je prachtige trenchcoat nog steeds dragen met een hoodie eronder. Zo heb je die sportieve look te pakken en blijf je ook nog eens lekker warm.

#2 Ga voor een oversized trenchcoat. De oversized versie van deze jas heeft van zichzelf al een sportievere uitstraling. Laat de strakke, getailleerde variant dus links liggen als je graag een sportief plaatje creëert met je look. 

#3 Combineer met een wijde jeans. Spijkerbroeken zijn stiekem een beetje de melkchocolade onder de kledingstukken: iedereen houdt ervan en heeft er wel meer dan één in zijn of haar kast liggen. Wat we nu veel zien qua jeans? De wijde, oversized jeans, die stiekem ook nog eens veel te lang is van onderen. En voor die sporty spice look kun je het beste voor deze variant gaan.

#4 Snoer 'm niet aan in je taille. Door de band van je trenchcoat in je taille aan te snoeren, zorg je er automatisch voor dat je outfit minder sportief wordt. Laat je jas dus gewoon lekker hangen. Mocht je de band nou vervelend vinden als-ie loshangt, kun je er ook voor kiezen om 'm er helemaal uit te halen.