Hoe krijg je een basic outfit modieus? | Fashionchick.nl
← Terug

Hoe krijg je een basic outfit modieus?

#1 Ga voor oversized. Hét geheim voor een stijlvolle fit? Liever te groot dan te klein. Van een knellende broek of een te strakke top is nooit iemand knapper geworden, ga liever voor een maatje groter en zorg dat een kledingstuk om je lichaam heen valt. Dat zit ook nog eens heel comfortabel. 

#2 Wees kritisch op de details. Waar die typische elegante Pinterest vrouw op let? De details. Kleding met loshangende draden, goedkoop uitziende knopen, vreemd gekleurde stiksels en onnatuurlijke stoffen laat zij liever links liggen. Let op het kleine en je zult zien dat je je basic outfit rockt als geen ander.

#3 Maak het af met sieraden. Zoals we al zeiden: het zit 'm allemaal in de details. Mooie sieraden zorgen ervoor dat die simpele outfit wordt opgefleurd. Dat betekent niet dat je stante pede naar de juwelier moet rennen om al je geld uit te geven aan een paar echte gouden oorbellen, maar wel dat het zo nu en dan waard is om te investeren in iets beters. Draag je toch liever goedkope sieraden? Zorg ervoor dat ze niet verkleuren. Ze in de badkamer laten liggen is uit den boze. 

#4 Investeer in de juiste schoenen en tas. We hebben ooit horen zeggen dat je outfit grotendeels wordt bepaald door je tas en je schoenen. En ja, daar kunnen we ons ook best wel in vinden. Vaak geldt: goedkoop is duurkoop. Echte leren items zijn het mooist en kun je in de uitverkoop vaak voor een mooie prijs scoren. Is echt leer niet jouw ding? Let dan bij de aanschaf - komt-ie weer- op de details. Foute stiksels, opvallende lijmranden en slechte stofkwaliteit doen helaas een hoop af.

#5 Neutrale kleuren zijn je vrienden. En of we dol zijn op een felle kleur, maar een goede basic garderobe leunt op de neutrals. Scoor voor de winter dus een paar truien (wel oversized) in aardetinten, wit, zwart en grijs en je weet zeker dat je de herfst stijlvol doorkomt.