Hoe kleed je je leuk als je onder de 1.60 bent? | Fashionchick.nl
← Terug

Hoe kleed je je leuk als je onder de 1.60 bent?

#1 In één kleur kleden. Een goede manier om jezelf langer te laten lijken, is je van top tot teen kleden in dezelfde tint. Dit werkt met alle kleuren van de regenboog, dus je kunt gaan voor een outfit die je zelf mooi vindt en waar je je prettig in voelt.

#2 Lange, wijde broek met hakken. Om je benen een dosis Doutzen Kroes te geven, kun je het beste gaan voor een wijde broek die bíjna tot de grond valt zelfs als je er een paar hoge hakken onder draagt. Zo ga je optisch flink de hoogte in.

#3 Schoenen in dezelfde kleur als je broek of benen. Vergeet vooral je schoenen niet, want schoenen in dezelfde tint als je broek of je benen dragen ook bij aan het optische bedrog. Werkt vooral goed als je het combineert met punt één. Dus letterlijk van top tot teen in dezelfde tint. 

#4 Kleine sieraden en accessoires. Houd rekening met je lengte als je sieraden of accessoires kiest. Minimalistische sieraden en accessoires passen perfect bij jouw lengte. Ga je voor grote accessoires? Dan lijk je optisch alleen maar kleiner. En dat wil je juist niet.

#5 Jurken en rokken tot boven de knie. Maxi jurken zijn misschien hartstikke on trend, maar vaak laten ze je toch onbewust kleiner lijken. Dit hoeft niet in alle gevallen zo te zijn, maar als je het liever op safe speelt kun je het beste voor een korte jurk gaan. Jouw benen mogen gezien worden!