We zijn nog lang niet klaar met de dad sneakers trend. Sterker nog: ieder zichzelf respecterend schoenenmerk heeft inmiddels één - of meerdere - exemplaren in de collectie. Grote kans dus dat je op een gegeven moment een paar in huis hebt. En dan? Het combineren van de dad sneakers is eigenlijk heel erg makkelijk, ze zijn namelijk een stuk veelzijdiger dan je denkt. 

#1 Met jeans. De makkelijkste manier om je nieuwe sneakers te combineren? Met je favoriete jeans. Ze doen het vooral erg goed onder een cropped model, waarbij er nog een klein stukje enkel te zien is. Je kunt je look verder afmaken zoals je wilt: met een blouse, blazer, T-shirt, trui of - als je hipper dan hip bent - met een halflange jurk over je jeans. 

#2 Met een rok of jurk. Het contrast van de lompe sneakers en de vrouwelijkheid van een rok of jurk is iets om heel erg blij van te worden. Dat effect is het sterkst als je voor een zwierige, super vrouwelijke jurk of rok kiest, het liefst eentje die halflang tot lang is. Om het geheel niet té vrouwelijk te laten ogen kun je er een leren jasje op dragen. 

#3 Met een pak. Oeh la la. Heb jij nog geen gekleurd pak in je kast? Dan wordt het tijd daar snel verandering in te brengen. Om het geheel er niet te zakelijk uit te laten zien haal je je dad sneakers uit de kast.