Hoe draag je kleur zonder dat het te veel wordt? | Fashionchick.nl
← Terug

Hoe draag je kleur zonder dat het te veel wordt?

#1 Ton-sur-ton. Kleur wordt pas te veel als je veel kleuren bij elkaar gaat dragen die eigenlijk niet zo goed bij elkaar passen. Bij een ton-sur-ton look draag je van top tot teen dezelfde tinten, waardoor het altijd goed werkt.

#2 Eén knallend item. Je kunt nooit de mist in gaat als je voor één item gaat dat een felle kleur heeft, zoals een tas of jasje. Zo leuk je je outfit op een stijlvolle manier op. Dit is vooral een goede keuze als de rest van je outfit geheel uit neutrale tinten bestaat.

#3 Een gezellige print. Een simpele manier om meer kleur toe te voegen in je leven is door middel van print. Wil je graag kleur met deze print combineren? Kijk dan goed welke kleuren er in de print zitten. Deze tinten kun je er zonder risico op fashion flaters bij dragen.

#4 Kleur in je accessoires. Naast een kleurrijke tas, kun je natuurlijk ook gaan voor andere kleurrijke accessoires. Scrunchies, haaraccessoires, sieraden: het fleurt de boel gelijk op. Een leuke en eenvoudige manier om kleur in je garderobe te verwerken.