Hoe combineer je een wijde broek? | Fashionchick.nl
← Terug

Hoe combineer je een wijde broek?

#1 Met een coltrui. Is jouw stijl on trend? Dan snappen we dat je een geheel oversized look wel kunt waarderen. Maar als je liever wat meer vorm creëert, is de strakke coltrui je grote vriend. Je legt zo namelijk de nadruk op je taille, wat zeer flatterend werkt voor (bijna) ieder figuur. Heb jij een appelfiguur? Ga dan liever voor een oversized coltrui zodat-ie niet te strak zit om je buik.

#2 Met gehakte laarsjes. In principe kun je iedere schoen onder een wijde broek kwijt, maar de meest stijlvolle optie is toch wel een paar laarsjes mét hak. Lees: per direct heel veel beenlengte en het maakt je outfit in één klap een stuk stijlvoller. Ben je niet zo'n held in de hoogte? Ga dan voor een paar met een lage hak. Dat geeft hetzelfde effect, maar dan zonder de kans op een gebroken nek.

#3 Met een blazer. We zien wijd op wijd momenteel heel veel, en we kunnen niet ontkennen dat ook wij grootse fans zijn van deze uitstraling. Schroom dus niet om de blazer van je vriend, man, broer of vader uit de kast te trekken om op je wijde broek te dragen. Gedurfd, maar daarom extra leuk om een keer uit te proberen. Durf jij het aan?