Hoe combineer je een oversized leren jas? | Fashionchick.nl
← Terug

Hoe combineer je een oversized leren jas?

#1 Met een slipdress. Het contrast tussen de feminine slipdress en de stoere, wijde leren jas geeft je een outfit waar je 'u' tegen zegt. Dit geldt natuurlijk ook voor andere vrouwelijk jurken, zoals met een bloemenprint of in een pastelkleur. 

#2 Met hoge cowboyboots. Als je nog geen cowboylaarzen in je kast hebt staan, is dit najaar hét moment om een paar aan je garderobe toe te voegen. Ze zijn stoer, sexy, modebewust, veelzijdig en zijn perfect te combineren met een oversized leren jas. 

#3 Met een hoodie. Iets minder zin in een jurk? Dan kun je die leren jas ook heel goed combineren met een comfortabele hoodie. Omdat jouw jas zo heerlijk wijd valt, past die hoodie er prima onder. Perfect voor een middagje winkelen, een lange wandeling met de hond of een uitje naar de dierentuin.

Hoe je 'm ook combineert, onthoud vooral: contrast werkt altijd. Combineer je oversized, wijde leren jack met items die wat strakker om je lichaam zitten (dat kan dus ook een skinny jeans zijn!) en je zit sowieso goed. Beloofd.