#1 Met een jurk. Een jurk in dezelfde lengte als je lange vest zorgt ervoor dat je een mooi esthetisch geheel creëert. Daarnaast houdt het je natuurlijk ook lekker warm, en dat is ook mooi meegenomen.

#2 Met print. Vind jij je outfit snel ietwat saai? Dan kun je het vest met een leuke print combineren om het geheel iets meer op te fleuren. Panterprint, pied-de-poule, bloemen: het kan allemaal. Let er op dat de kleur van je vest terugkomt in de print, zo maak je er een mooi geheel van.

#3 Met een basic look. Je kunt je lange vest ook gewoon op iedere casual outfit dragen. Denk aan een skinny jeans, een paar enkellaarsjes, en een dunne trui: een perfecte basis voor jouw lange vest.

#4 Onder een jas. Zolang de temperaturen nog niet hoog genoeg zijn om het vest als jas te dragen, is het fijn om een jas te hebben die je makkelijk over je outfit heen draagt. Dat gaat het beste met een jas waar je een beetje ruimte in hebt, zo'n dames vest brengt behoorlijk wat materiaal met zich mee. Een oversized mantel is de beste keuze. hier kun je met gemak een gebreid vest onder kwijt en dankzij de lengte voorkom je dat je vest als een soort cape onder je jas vandaan komt.