Wat ons betreft kun je je dr. Martens eigenlijk met alles combineren. Maar er zijn natuurlijk outfits die er uit springen. Je kunt drie dingen doen: of je gaat voor het contrast óf je gaat vol voor de stoere rock 'n roll vibe óf je gaat voor minimalistisch. 

#1 Het contrast. Met een paar dr. Martens geef je iedere outfit een stoer randje en dat maakt ze perfect om te combineren met zoete jurkjes of schattige rokjes. Op die manier worden de jurkjes of rokjes iets minder zoet en de boots iets minder rauw. Oftewel: de gulden middenweg. In de zomer draag je ze lekker met blote benen, in de winter met een panty of maillot. 

#2 Rock 'n roll. Maar je kunt dus ook helemaal meegaan in de vibe van de laarzen. Combineer ze dan met een skinny jeans - zwart of grijs bijvoorbeeld - en een band shirt of -sweater. Of een oversized hoodie. En vergeet vooral je leren jack niet. 

#3 Minimalistisch. De zwarte of witte boots lenen zich ook perfect voor een minimalistische look. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers zoals een jeans met rechte pijpen, een wit T-shirt en een blazer. Maar ook onder een pantalon of compleet pak doen de dr. Martens boots het ook erg goed. Maar ja, met wat niet?