menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Filter
Categorieën
Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Zwarte Range A Thelma Clutch Clutch
€119.95

Versace Jeans | Omoda

Zwarte Range A Thelma Clutch Clutch

De clutch is uitgevoerd in glad leatherlook met een afneembaar schouderhengsel van goudkleurige schakels om de tas ook crossbody te kunnen dragen. De tas is afsluitbaar met een magnetische drukknoop en beschikt over 2 ruime steekvakken, een ritsvakje en vier handige pAshouder vakjes. Afmetingen: 20 x 3 x 13 centimeter.
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Blauwe Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Blauwe Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze kobaltblauwe clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Groene Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Groene Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze mintgroene clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Rode Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Rode Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze koraalrode clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Zwarte Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Zwarte Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze zwarte clutch is uitgevoerd in hoogglanzend laklederlook materiaal en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Camel Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Camel Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze camelkleurige clutch is uitgevoerd in hoogglanzend laklederlook materiaal en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Zilveren Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Zilveren Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze metallic zilveren clutch is uitgevoerd in glad lederlook materiaal en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Witte Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Witte Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze witte clutch is uitgevoerd in hoogglanzend laklederlook materiaal en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Beige Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Beige Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze beige clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Roze Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Roze Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze fuchsiaroze clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Gele Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Gele Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze okergele clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Cognac Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Cognac Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze cognacbruine clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Grijze Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Grijze Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze lichtgrijze clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel met een trendy slangenprint en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Bronzen Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Bronzen Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze metallic bronzen clutch is uitgevoerd in glad lederlook materiaal en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Zwarte Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Zwarte Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze zwarte clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Gouden Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Gouden Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze metallic gouden clutch is uitgevoerd in glad lederlook materiaal en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Paarse Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Paarse Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze lila paarse tas is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Blauwe Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Blauwe Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze blauwe clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel met een trendy slangenprint en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Rode Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Rode Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze rode clutch is uitgevoerd in hoogglanzend laklederlook materiaal en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Blauwe Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Blauwe Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze metallic donkerblauwe clutch is uitgevoerd in hoogglanzend laklederlook materiaal en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Blauwe Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Blauwe Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze donkerblauwe clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Grijze Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Grijze Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze grijze clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Camel Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Camel Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze camelkleurige clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Crossbody bags - Sm Cnv Clutch Xbody in black voor dames
€295.00

Michael Kors | Fashionette

Crossbody bags - Sm Cnv Clutch Xbody in black voor dames

Inside: lining made of black textile with a woven logo pattern one main compartment one zippered pocket one open pocket synthetic leather logo plate Outside: black, synthetic leather draping on the front and back inner gold-coloured kiss lock closure a detachable handle made of gold-coloured chain links and logo detail (approx. 50 cm) one detachable and adjustable shoulder strap (approx. 106-124 cm) gold-coloured metal logo lettering and logo emblem on the front gold-coloured metal details, partly engravedInside:lining made of black textile with a woven logo patternone main compartmentone zippered pocketone open pocketsynthetic leather logo plate Outside:black, synthetic leatherdraping on the front and backinner gold-coloured kiss lock closurea detachable handle made of gold-coloured chain links and logo detail (approx. 50 cm)one detachable and adjustable shoulder strap (approx. 106-124 cm)gold-coloured metal logo lettering and logo emblem on the frontgold-coloured metal details, partly engraved
Ga naar Fashionette
onesize
Ga naar Fashionette
Camel Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Camel Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze camelkleurige clutch is uitgevoerd in zacht suèdelook textiel met een Hippe panterprint en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Bronzen L1202 Clutch
–40%
€101.95 €169.95

Lodi | Omoda

Bronzen L1202 Clutch

Met deze stijlvolle clutch L1202 van het Spaanse merk Lodi creëer je een vrouwelijke look bij allerlei speciale gelegenheden! Dit unieke exemplaar is gemaakt van krokodillenprint leer en heeft een klep met groot, goudkleurig merkelement en een dubbele magneetsluiting. Het binnenwerk heeft een canvas voering met een extra ritsvak en een extra steekvak. Draag 'm eleGant in je hand of praktisch over je schouder met de afneembare goudkleurige schouderketting met leren inzet. Bij welke outfit laat jij deze prachtige, compacte clutch stralen? Afmetingen: 22 x 6 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Zwarte L1202 Clutch
–40%
€98.95 €164.95

Lodi | Omoda

Zwarte L1202 Clutch

Met deze stijlvolle clutch L1202 van het Spaanse merk Lodi creëer je een vrouwelijke look bij allerlei speciale gelegenheden! Dit unieke exemplaar is gemaakt van zacht suède en heeft een klep met groot, goudkleurig merkelement en een dubbele magneetsluiting. Het binnenwerk heeft een canvas voering met een extra ritsvak en een extra steekvak. Draag 'm eleGant in je hand of praktisch over je schouder met de afneembare goudkleurige schouderketting met suède inzet. Bij welke outfit laat jij deze prachtige, compacte clutch stralen? Afmetingen: 22 x 6 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Crossbody bags - Nola Small Cnv Clutch Crossbody Bag in white voor dames
–21%
€232.80 €295.00

Michael Kors | Fashionette

Crossbody bags - Nola Small Cnv Clutch Crossbody Bag in white voor dames

Inside: lining made of beige textile with woven logo pattern one main compartment one zippered pocket one open pocket leather logo plate Outside: white leather silver-coloured kiss-lock closure a detachable handle made of silver-coloured chain links and logo application (approx. 48 cm) one detachable and adjustable leather shoulder strap (approx. 105-123 cm) silver-coloured metal logo lettering and logo emblem on the front silver-coloured metal details, partly engravedInside:lining made of beige textile with woven logo patternone main compartmentone zippered pocketone open pocketleather logo plate Outside:white leathersilver-coloured kiss-lock closurea detachable handle made of silver-coloured chain links and logo application (approx. 48 cm)one detachable and adjustable leather shoulder strap (approx. 105-123 cm)silver-coloured metal logo lettering and logo emblem on the frontsilver-coloured metal details, partly engraved
Ga naar Fashionette
onesize
Ga naar Fashionette
Crossbody bags - Mixed Leather Bead Chain Tabby Chain Clutch in black voor dames
–21%
€275.60 €350.00

Coach | Fashionette

Crossbody bags - Mixed Leather Bead Chain Tabby Chain Clutch in black voor dames

Inside: lining made of brown microfiber two main compartments seperated by zippered pocket two open pockets eight card slots leather logo plate Outside: black smooth leather flap made of black grained leather with magnetic logo closure one detachable shoulder chain (approx. 126 cm) one open pocket made of suede under the flap one open pocket on the back anthracite-coloured metal details, partly engravedInside:lining made of brown microfibertwo main compartments seperated by zippered pockettwo open pocketseight card slotsleather logo plateOutside:black smooth leatherflap made of black grained leather with magnetic logo closure one detachable shoulder chain (approx. 126 cm)one open pocket made of suede under the flapone open pocket on the backanthracite-coloured metal details, partly engraved
Ga naar Fashionette
onesize
Ga naar Fashionette
Crossbody bags - Mini Chain Clutch Block Colour in black voor dames
–26%
€210.10 €285.00

Pinko | Fashionette

Crossbody bags - Mini Chain Clutch Block Colour in black voor dames

Inside: lining made of beige alcantara one main compartment one zippered pocket one open pocket a logo plate made of leather Outside: black, grained leather one flip-lock a detachable shoulder strap made of leather with black chain details (approx. 104 cm) a logo emblem on the front black and gold-coloured metal details, partly engravedInside:lining made of beige alcantaraone main compartmentone zippered pocketone open pocketa logo plate made of leatherOutside:black, grained leatherone flip-lock a detachable shoulder strap made of leather with black chain details (approx. 104 cm)a logo emblem on the frontblack and gold-coloured metal details, partly engraved
Ga naar Fashionette
onesize
Ga naar Fashionette
Crossbody bags - Nola Small Cnv Clutch Crossbody Bag in black voor dames
–31%
€204.10 €295.00

Michael Kors | Fashionette

Crossbody bags - Nola Small Cnv Clutch Crossbody Bag in black voor dames

Inside: lining made of black textile with a woven logo pattern one main compartment one zippered pocket one open pocket leather logo plate Outside: black, smooth leather draping on the front and back inner silver-coloured kiss lock closure a detachable handle made of silver-coloured chain links and logo detail (approx. 48 cm) one detachable and adjustable leather shoulder strap (approx. 105-123 cm) silver-coloured metal logo lettering and logo emblem on the front silver-coloured metal details, partly engravedInside:lining made of black textile with a woven logo patternone main compartmentone zippered pocketone open pocketleather logo plate Outside:black, smooth leatherdraping on the front and backinner silver-coloured kiss lock closurea detachable handle made of silver-coloured chain links and logo detail (approx. 48 cm)one detachable and adjustable leather shoulder strap (approx. 105-123 cm)silver-coloured metal logo lettering and logo emblem on the frontsilver-coloured metal details, partly engraved
Ga naar Fashionette
onesize
Ga naar Fashionette
Zwarte L1202 Clutch
–40%
€101.95 €169.95

Lodi | Omoda

Zwarte L1202 Clutch

Met deze stijlvolle clutch L1202 van het Spaanse merk Lodi creëer je een vrouwelijke look bij allerlei speciale gelegenheden! Dit unieke exemplaar is gemaakt van krokodillenprint leer en heeft een klep met groot, goudkleurig merkelement en een dubbele magneetsluiting. Het binnenwerk heeft een canvas voering met een extra ritsvak en een extra steekvak. Draag 'm eleGant in je hand of praktisch over je schouder met de afneembare goudkleurige schouderketting met leren inzet. Bij welke outfit laat jij deze prachtige, compacte clutch stralen? Afmetingen: 22 x 6 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Zwarte L1202 Clutch
–40%
€101.95 €169.95

Lodi | Omoda

Zwarte L1202 Clutch

Met deze stijlvolle clutch L1202 van het Spaanse merk Lodi creëer je een vrouwelijke look bij allerlei speciale gelegenheden! Dit unieke exemplaar is gemaakt van zacht en soepel leer en heeft een klep met groot, goudkleurig merkelement en een dubbele magneetsluiting. Het binnenwerk heeft een canvas voering met een extra ritsvak en een extra steekvak. Draag 'm eleGant in je hand of praktisch over je schouder met de afneembare goudkleurige schouderketting met leren inzet. Bij welke outfit laat jij deze prachtige, compacte clutch stralen? Afmetingen: 22 x 6 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Crossbody bags - Polished Pebble Bead Chain Tabby Chain Clutch in fawn voor dames
–31%
€240.70 €350.00

Coach | Fashionette

Crossbody bags - Polished Pebble Bead Chain Tabby Chain Clutch in fawn voor dames

Inside: lining made of cognac-coloured microfibre three main compartments one zippered pocket one open pocket eight card slots leather logo plate Outside: chalk-white, grained leather flap with magnetic logo closure one detachable shoulder chain (approx. 125 cm) one attached open pocket underneath the flap one open pocket on the back antique-gold-coloured pearl studding antique gold-coloured metal details, partly engravedInside: lining made of cognac-coloured microfibrethree main compartmentsone zippered pocketone open pocketeight card slots leather logo plate Outside: chalk-white, grained leather flap with magnetic logo closure one detachable shoulder chain (approx. 125 cm)one attached open pocket underneath the flapone open pocket on the backantique-gold-coloured pearl studdingantique gold-coloured metal details, partly engraved
Ga naar Fashionette
onesize
Ga naar Fashionette
Zwart crossbody tasje
–20%
€79.99 €99.99

Sissy-Boy | Sissy-Boy

Zwart crossbody tasje

Met dit zwarte schoudertasje van Sissy-Boy heb jij al je waardevolle spullen altijd dicht bij je. De tas is gemaakt van suède en leer, en is voorzien van een luxe zilveren gesp aan de voorzijde. Aan de binnenzijde vind je één groot en één klein insteekvak, en nog een extra ritsvakje. De verstelbare schouderband heeft een totale lengte van 130 cm. Afmeting: 15x22x8 (hxbxd) cm.
Ga naar Sissy-Boy
onesize
Ga naar Sissy-Boy
Snaksi clutch van leer met metallic finish
–31%
€59.00 €85.00

Ted Baker | de Bijenkorf

Snaksi clutch van leer met metallic finish

Snaksi clutch van leer met metallic finish Effen Discount
Ga naar de Bijenkorf
onesize
Ga naar de Bijenkorf
Zwarte Clutch Zdianca
–40%
€65.95 €109.95

Unisa | Omoda

Zwarte Clutch Zdianca

Deze bijzondere zwarte tas Zdianca van het merk Unisa is het perfecte item om te combineren met al jouw mooie looks en heeft precies genoeg ruimte voor jouw belangrijkste essentials! Je draagt 'm eleGant in je hand als clutch of chique over je schouder met de afneembare goudkleurige schakelketting. Het bovenwerk is uitgevoerd in zacht en soepel suède met een geplooide afwerking en een goudkleurige ritssluiting. Het binnenwerk heeft een oranje textiel voering met een extra ritsvakje om jouw spulletjes veilig in te kunnen bewaren. Wij vinden het een cadeautje! Afmetingen: 30 x 13 x 23 centimeter (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Zwarte Clutch Zdianca
–40%
€65.95 €109.95

Unisa | Omoda

Zwarte Clutch Zdianca

Deze bijzondere tas Zdianca van het merk Unisa is het perfecte item om te combineren met al jouw mooie looks en heeft precies genoeg ruimte voor jouw belangrijkste essentials! Je draagt 'm eleGant in je hand als clutch of chique over je schouder met de afneembare goudkleurige schakelketting. Het bovenwerk is uitgevoerd in zacht en soepel leer met een geplooide afwerking en een goudkleurige ritssluiting. Het binnenwerk heeft een oranje textiel voering met een extra ritsvakje om jouw spulletjes veilig in te kunnen bewaren. Wij vinden het een cadeautje! Afmetingen: 35 x 11 x 19 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Cognac metallic clutch snakeskin
–40%
€23.99 €39.99

Manfield | Manfield

Cognac metallic clutch snakeskin

Cognac metallic clutch met snakeskin van het merk Manfield. Deze clutch heeft een binnen- en buitenzijde van leer met één groot opbergvak en 3 kleinere opbergvakjes aan de binnenkant, waarvan 2 met rits. De clutch is voorzien van een extra verstelbare schouderband met een totale lengte van 72cm en sluit gemakkelijk middels een magnetische opening aan de voorzijde. De afmetingen zijn 16x23x1 cm (hxbxd).
Ga naar Manfield
onesize
Ga naar Manfield
Snaksa clutch van leer met metallic finish
–31%
€41.00 €59.00

Ted Baker | de Bijenkorf

Snaksa clutch van leer met metallic finish

Snaksa clutch van leer met metallic finish Discount
Ga naar de Bijenkorf
onesize
Ga naar de Bijenkorf
Taupe Clutch Zdianca
–40%
€65.95 €109.95

Unisa | Omoda

Taupe Clutch Zdianca

Deze bijzondere tas Zdianca van het merk Unisa is het perfecte item om te combineren met al jouw mooie looks en heeft precies genoeg ruimte voor jouw belangrijkste essentials! Je draagt 'm eleGant in je hand als clutch of chique over je schouder met de afneembare goudkleurige schakelketting. Het bovenwerk is uitgevoerd in zacht en soepel suède met een geplooide afwerking en een goudkleurige ritssluiting. Het binnenwerk heeft een oranje textiel voering met een extra ritsvakje om jouw spulletjes veilig in te kunnen bewaren. Wij vinden het een cadeautje! Afmetingen: 35 x 11 x 19 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Satchels - Mini Chain Clutch Framed 5 Cl in black voor dames
–6%
€278.40 €295.00

Pinko | Fashionette

Satchels - Mini Chain Clutch Framed 5 Cl in black voor dames

Inside: lining made of black Alcantara one main compartment one zippered compartment one open pocket logoplate made of leather Outside: black, grained leather magnetic closure \"Love Birds\" application on the front one detachable shoulder strap (approx. 68 cm) one detachable shoulder chain (approx. 61 cm) ruched details on top logo embroidery on the back gold-coloured metal details, partly engravedInside: lining made of black Alcantaraone main compartmentone zippered compartmentone open pocketlogoplate made of leatherOutside: black, grained leathermagnetic closure\"Love Birds\" application on the frontone detachable shoulder strap (approx. 68 cm)one detachable shoulder chain (approx. 61 cm)ruched details on toplogo embroidery on the backgold-coloured metal details, partly engraved
Ga naar Fashionette
onesize
Ga naar Fashionette
Timeless Mini tas beige aw0aw11336 abr
–10%
€107.91 €119.90

Tommy Hilfiger | Cramers van Asten

Timeless Mini tas beige aw0aw11336 abr

Tommy Hilfiger Timeless Mini tas beige aw0aw11336 abr Product Omschrijving Deze Timeless Mini crossover tas van het Amerikaanse label Tommy Hilfiger is nu bij ons verkrijgbaar. Het tasje heeft een hoofdcompartiment met handige vakjes voor pasjes. De tas heeft prachtig gouden accenten, zoals het logo en de draagketting. Het tasje wordt gesloten met de magneetsluiting. Het is een zeer stijlvolle toevoeging om jouw outfit helemaal af te maken. Dus wacht niet te lang en haal de Timeless Mini crossover tas snel in huis voor het te laat is. Product Samenstelling Materiaal: Polyurethaan
Ga naar Cramers van Asten
onesize
Ga naar Cramers van Asten
Timeless Mini tas zwart aw0aw13982 bds
–10%
€107.91 €119.90

Tommy Hilfiger | Cramers van Asten

Timeless Mini tas zwart aw0aw13982 bds

Tommy Hilfiger Timeless Mini tas zwart aw0aw13982 bds Product Omschrijving Deze Timeless Mini crossover tas van het Amerikaanse label Tommy Hilfiger is nu bij ons verkrijgbaar. Het tasje heeft een hoofdcompartiment met handige vakjes voor pasjes. De tas heeft prachtig gouden accenten, zoals het logo en de draagketting. Het tasje wordt gesloten met de magneetsluiting. Het is een zeer stijlvolle toevoeging om jouw outfit helemaal af te maken. Dus wacht niet te lang en haal de Timeless Mini crossover tas snel in huis voor het te laat is. Product Samenstelling Materiaal: Polyurethaan
Ga naar Cramers van Asten
onesize
Ga naar Cramers van Asten
Clutch Di festa cadea clutch mhf met zilverkleurige details
€89.95

Joop Jeans | OTTO

Clutch Di festa cadea clutch mhf met zilverkleurige details

Joop Jeans Clutch Di festa cadea clutch mhf met zilverkleurige details
Ga naar OTTO Ga naar OTTO
Md Camera Bag Black
€194.95

Michael Kors | Nolten

Md Camera Bag Black

Michael Kors Jet Set MD Camera Bag dames schoudertas. Dit trendy en compacte tasje is perfect wanneer je een dagje shoppen of een festival op de planning hebt. Het mooie eenvoudige buitenwerk is gemaakt van leer en heeft ter decoratie goudkleurig slagwerk. De tas heeft één groot compartiment en sluit middels een rits. De afmetingen zijn 15 x 23 x 7 cm (H x B x D).
Ga naar Nolten
onesize
Ga naar Nolten
Hensely Mini Convertible Crossbody Black
€114.95

Guess | Nolten

Hensely Mini Convertible Crossbody Black

Guess Hensely Mini Convertible Crossbody dames schoudertas. Dit leuke kleine tasje kan je op verschillende manieren dragen. De schouderband kan je door de drukknoopjes verstellen waardoor je de tas over de schouder of crossbody draagt. De overflap sluit middels een magneet. De binenzijde bestaat uit één compartiment. Het slagwerk is licht goudkleurig. De afmetingen zijn 17 x 20 x 6 cm (H x B x D).
Ga naar Nolten
onesize
Ga naar Nolten
89019 Black Croco
€139.95

Floris Van Bommel | Nolten

89019 Black Croco

Floris van Bommel 89019 cross body tas voor dames. Cross body tas gemaakt van metallic leer met een stoere snakeprint. De leren schouderband is afneembaar en daardoor kan de tas ook als clutch gebruikt worden. De tas beschikt over 1 groot compartiment. De afmetingen van de tas zijn 22 x 16 x 4 cm ( L x H x D). Bijpassende riem: artikelnummer 36535. Bijpassende schoenen: artikelnummers 36528, 37693, 37696 en 37700.
Ga naar Nolten
onesize
Ga naar Nolten
57131 Bowie 03-609 Sierra Aria
€169.95

VIA VAI | Nolten

57131 Bowie 03-609 Sierra Aria

VIA VAI 57131 Bowie dames schoudertas. Multifunctionele tas met een strak en trendy design. Door de lange, verstelbare band draag je het schoudertasje zowel crossbody als over één schouder. De band is eenvoudig los te maken dankzij de zilverkleurige haken. Zo draag je hem ook heel chique als clutch of gebruik je het korte hengsel bovenop. De overflap sluit middels een magneet. Binnenin bevinden zich een groter en een klein vakje. De afmetingen zijn 12 x 17,5 cm (H x B)
Ga naar Nolten
onesize
Ga naar Nolten
57131 Bowie Gamma Nero
€149.95

VIA VAI | Nolten

57131 Bowie Gamma Nero

VIA VAI 57131 Bowie Sass crossbody tasje voor dames. De Bowie Sass is een multifunctionele leren tas met een strak en hip desgin. Door de lange, verstelbare band kan je de tas crossbody dragen of over één schouder. De tas is voorzien van zilverkleurige hardware. Er zijn diverse opbergvakjes. De binnenkant bestaat uit één groot vak en een apart klein vakje. De achterkant is voorzien van een klein vakje. Het tasje sluit middels een magnetische drukknoop.Afmeting: B 17,5 x H 12
Ga naar Nolten
onesize
Ga naar Nolten
Beige Outline Clutch Clutch
€109.95

Tommy Hilfiger | Omoda

Beige Outline Clutch Clutch

Maak een chique indruk met deze beige Outline Clutch clutch van het merk Tommy Hilfiger! Deze praktische tas is gemaakt van gestructureerd lederlook en heeft een groot merkembleem op de voorzijde, die je naar voren kunt halen, waardoor het openingssysteem tevoorschijn komt en je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten. Je neemt 'm gemakkelijk mee in je hand of aan de goudkleurige schakelketting die je op een trendy wijze om je pols kunt doen. De tas bestaat uit een ruim hoofdvak met rits en steekvakje en heeft onder de klep twee handige pAshoudervakjes, zodat je altijd je betaalpassen snel bij de hand hebt. Afmetingen: 24 x 5 x 15 centimeter (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Zilveren L1300 Clutch
€149.95

Lodi | Omoda

Zilveren L1300 Clutch

Zilveren Lodi L1300 Clutch
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Beige L1200 Clutch
€129.95

Lodi | Omoda

Beige L1200 Clutch

Met deze stijlvolle clutch L1200 van het Spaanse merk Lodi creëer je een vrouwelijke look bij allerlei speciale gelegenheden! Dit unieke exemplaar is gemaakt van zacht en soepel suède met een klep met driehoekig, goudkleurig element met merkreliëf en een magneetsluiting. Het binnenwerk heeft een canvas voering met een extra ritsvak. Draag 'm eleGant in je hand of praktisch over je schouder met de afneembare goudkleurige schouderketting. Bij welke outfit laat jij deze prachtige, langwerpige clutch stralen? Afmetingen: 29 x 2 x 13 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Zwarte L1200 Clutch
€139.95

Lodi | Omoda

Zwarte L1200 Clutch

Met deze stijlvolle clutch L1200 van het Spaanse merk Lodi creëer je een vrouwelijke look bij allerlei speciale gelegenheden! Dit unieke exemplaar is gemaakt van zacht suède met een glanzende reptielprint folie en een klep met driehoekig, goudkleurig element met merkreliëf en een magneetsluiting. Het binnenwerk heeft een canvas voering met een extra ritsvak. Draag 'm eleGant in je hand of praktisch over je schouder met de afneembare goudkleurige schouderketting. Bij welke outfit laat jij deze prachtige, langwerpige clutch stralen? Afmetingen: 29 x 2 x 13 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Zwarte L1200 Clutch
€129.95

Lodi | Omoda

Zwarte L1200 Clutch

Met deze stijlvolle clutch L1200 van het Spaanse merk Lodi creëer je een vrouwelijke look bij allerlei speciale gelegenheden! Dit unieke exemplaar is gemaakt van zacht en soepel suède met een klep met driehoekig, goudkleurig element met merkreliëf en een magneetsluiting. Het binnenwerk heeft een canvas voering met een extra ritsvak. Draag 'm eleGant in je hand of praktisch over je schouder met de afneembare goudkleurige schouderketting. Bij welke outfit laat jij deze prachtige, langwerpige clutch stralen? Afmetingen: 29 x 2 x 13 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Blauwe L1200 Clutch
€129.95

Lodi | Omoda

Blauwe L1200 Clutch

Met deze stijlvolle clutch L1200 van het Spaanse merk Lodi creëer je een vrouwelijke look bij allerlei speciale gelegenheden! Dit unieke exemplaar is gemaakt van zacht en soepel suède met een klep met driehoekig, goudkleurig element met merkreliëf en een magneetsluiting. Het binnenwerk heeft een canvas voering met een extra ritsvak. Draag 'm eleGant in je hand of praktisch over je schouder met de afneembare goudkleurige schouderketting. Bij welke outfit laat jij deze prachtige, langwerpige clutch stralen? Afmetingen: 29 x 2 x 13 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Become clutch met metallic finish
€115.00

Dune London | de Bijenkorf

Become clutch met metallic finish

Become clutch met metallic finish Effen
Ga naar de Bijenkorf
onesize
Ga naar de Bijenkorf
Blaike clutch met glitter
€95.00

Dune London | de Bijenkorf

Blaike clutch met glitter

Blaike clutch met glitter Glitter
Ga naar de Bijenkorf
onesize
Ga naar de Bijenkorf
Zwarte Clutch G.handbag
€29.95

Giulia | Omoda

Zwarte Clutch G.handbag

Het Spaanse merk Giulia heeft voor iedere vrouw fantastische schoenen en tassen in de collectie, waarmee je je op en top vrouw voelt. Door het strakke, maar vrouwelijke ontwerp combineer je deze langwerpige clutch G.handbag heel eenvoudig bij al jouw outfits en voorzie je jouw outfit van de perfecte finishing touch. Deze zwarte clutch is uitgevoerd in glad lederlook materiaal en heeft een klep met dubbele magneetsluiting en merkembleem. In de tas zijn een taupekleurige textiel binnenvoering met merkopdrukken en een extra steekvakje te vinden. Draag 'm in je hand of onder je arm voor die geweldige Je ne sais qoui-uitstraling, zoals die stijlvolle Franse dames dat ook heel nonchalant doen. Of bevestig de fijne schouderketting van zilverkleurige schakels en hang 'm heel praktisch en eleGant over je schouder, zodat jij je handen vrij hebt voor drankjes en dansjes! Afmetingen: 26 x 3 x 14 cm (lengte x breedte x hoogte)
Ga naar Omoda
onesize
Ga naar Omoda
Turin Mini Triple Tz Black
€109.95

Guess | Nolten

Turin Mini Triple Tz Black

Guess Turin Mini Triple TZ dames schoudertas. Dit leuke handzame tasje is gemaakt van imitatieleer en sluit middels een rits. Binnenin is de tas opgedeeld in drie vakken waarvan de middelste ook een eigen rits heeft. De tas heeft een grove handketting met goudkleurige schakels en een smallere lange band waarmee het tasje crossbody gedragen kan worden. De afmetingen zijn 19 x 27 x 12 cm (H x B x D).
Ga naar Nolten
onesize
Ga naar Nolten
Gillian Hobo Black
€129.95

Guess | Nolten

Gillian Hobo Black

Guess Gillian Hobo dames schoudertas. Chique tasje van doorgestikt imitatieleer. De tas heeft twee schouderbanden: 1 van imitatieleer en 1 ketting. Het beslag is goudkleurig. De tas sluit middels een rits en heeft een kleiner vakje met een eigen rits. De afmetingen zijn 23 x 32 x 9 cm (H x B x D).
Ga naar Nolten
onesize
Ga naar Nolten
Gillian Hobo Stone
€129.95

Guess | Nolten

Gillian Hobo Stone

Guess Gillian Hobo dames schoudertas. Chique tasje van doorgestikt imitatieleer. De tas heeft twee schouderbanden: 1 van imitatieleer en 1 ketting. Het beslag is goudkleurig. De tas sluit middels een rits en heeft een kleiner vakje met een eigen rits. De afmetingen zijn 23 x 32 x 9 cm (H x B x D).
Ga naar Nolten
onesize
Ga naar Nolten
89019 Multi Print Metal
€139.95

Floris Van Bommel | Nolten

89019 Multi Print Metal

Floris van Bommel 89019 cross body tas voor dames. Cross body tas gemaakt van metallic leer met een stoere snakeprint. De leren schouderband is afneembaar en daardoor kan de tas ook als clutch gebruikt worden. De tas beschikt over 1 groot compartiment. De afmetingen van de tas zijn 22 x 16 x 4 cm ( L x H x D). Bijpassende riem: artikelnummer 36535. Bijpassende schoenen: artikelnummers 36528, 37693, 37696 en 37700.
Ga naar Nolten
onesize
Ga naar Nolten
Binita clutch met lurex
€85.00

Dune London | de Bijenkorf

Binita clutch met lurex

Binita clutch met lurex Glitter
Ga naar de Bijenkorf
onesize
Ga naar de Bijenkorf
Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Kleur
 • Merk
 • Materiaal
 • Webshop
Sorteren
Prijs
Kleur
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Materiaal
Webshop

Populaire webshops

 • Meer webshops
Voor een speciale gelegenheid of voor een avondje uit maakt een mooie avondtas je outfit helemaal af.Er zijn gigantisch veel verschillende modellen avondtassen waar je uit kunt kiezen zoals een enveltoptas of een clutch. Hier vindt je een grote collectie avondtassen van bekende merken zoals bijvoorbeeld Fab. Heerlijk online shoppen op zoek naar de leukste avondtas!