Brede heupen

Kledingadvies voor brede heupen

We jubelen massaal om de heupen van Beyoncé en Scarlett Johansson. En terecht! Er is niets mooier dan een vrouw met vormen. We love shape! Om jouw brede heupen het best uit te laten komen hebben wij wat kledingadvies op een rij gezet. Ook bevat dit lijstje wat fashion tips and tricks om een paar centimeter van je volle heupen af te snoepen voor wie haar shape nog niet omarmd heeft.

Kledingadvies: Brede heupen Do'S

  • De perfecte jeans: Ieder lichaam heeft een perfecte jeans en iedere vrouw wil natuurlijk haar match made in heaven in de kast hebben liggen. Bij jouw kunnen we kort zijn. De perfecte jeans voldoet aan drie punten. 1. Een uitlopende of bootcut broekspijp om je lichaam in verhouding te brengen. 2. Een lage taille om je heupen voor het oog later te laten beginnen. 3. Een afslankende donkere wassing. 4. Vierkanten zakken die ronde vormen minder accentueren. Checklist klaar, shoppen maar!
  • Fake de zandloper: Voor vrouwen met brede heupen en smalle schouders is het heel makkelijk om vrouwelijke vormen nog meer te accenturen. Door een top of jasje met volume bij de schouders te dragen komt je lichaam helemaal in balans. Zo fake je met kleding het vrouwelijke zandloperfiguur.
  • Cinderella: Schiet je hoogst gehakte muiltjes aan. Hakken laten je niet alleen slakker lijken, ze laten jouw vrouwelijkheid ook nog beter uitkomen.
  • Black and never back: Het is een klassieker; zwart kleedt af. Als jij je heupen een paar centimeter smaller wilt laten lijken, kies dan voor zwarte kleding aan de onderkant van je lichaam. Andere donkere tinten hebben hetzelfde effect. Aan de bovenkant kies je voor lichte kleuren.
  • Accent boven: Verleg de aandacht van je brede heupen naar je slanke taille/mooie decolleté/platte buikje. Dit doe je door boven lichte kleding, opvallende details en prints te dragen. Je bovenkant wordt dan letterlijk eyecatching. 

KledingAdvies: Brede heupen DON'TS

  • In de plooi: Plooien geven het lichaam volume en wat wil jij nou net niet extra op je heupen? Goed. Je snapt ons punt. Blijf weg van geplooide kleding. 
  • Het geheim van de broekzak: Een broekzak doet zoveel meer voor je heupen en billen dan veel vrouwen zich beseffen. Voor jou is de ronde broekzak een no go. Ook klepzakken, stiksels, glitter and glamour op de broekzak heb jij niet nodig. Deze poespas geeft ook de illusie van meer vorm en die heb jij juist van nature.

Shop online in de fashion finder

Reageer