Brede heupen

Kledingadvies voor brede heupen

We jubelen massaal om de heupen van Beyoncé en Scarlett Johansson. En terecht! Er is niets mooier dan een vrouw met vormen. We love shape! Om jouw brede heupen het best uit te laten komen hebben wij wat kledingadvies op een rij gezet. Heb jij jouw heupen nog niet omarmd? En snoep je er maar al te graag een paar centimeter af? Don’t worry, ook voor jou hebben wij een aantal goede tips! 

Het beste voor jouw lichaam

Perfect jeans: Bij jou kunnen we kort zijn, jouw perfecte jeans voldoet aan maar liefst 4 punten: een uitlopende of bootcut broekspijp, een lage taille, een afslankende donkere wassing en vierkanten zakken. Match made in heaven ;).

Fake de zandloper: Door een top of jasje met volume bij de schouders te dragen komt je lichaam helemaal in balans. Zo fake je met kleding het vrouwelijke en geliefde zandloperfiguur.

Cinderella: Trek je hoogste muiltjes aan. Hakken maken je benen eindeloos lang en laten jouw vrouwelijkheid ook beter uit komen.

All time favorite black: Zwart kleedt af. Als jij je heupen een paar centimeter smaller wilt laten lijken, kies dan voor zwarte kleding aan de onderkant van je lichaam. Dit geldt ook voor andere donkere tinten.

Accenten: Verleg de aandacht naar je slanke taille/mooie decolleté of platte buikje. Dit doe je door boven lichte kleding of prints te dragen.

Eye catcher:  Zorg ervoor dat jij een statement maakt door bijvoorbeeld een opvallend sieraad te dragen. Let maar op, die heupen zijn binnen no-time vergeten.

Dingen die jij beter kan laten

In de plooi: Plooien geven het lichaam volume. En wat wil jij nou net niet? Precies, je snapt ons punt. Blijf heel ver weg van geplooide kleding.

Broekzak: Ronde broekzakken zijn een no go. Ook klepzakken, stiksels en glitter heb jij niet nodig. Al deze poespas zorgt voor meer vorm, niet nodig toch?