Bikini: Kleine Borsten

Bikini advies voor kleine borsten

De bikini. Iedere vrouw heeft een love and hate relatie met dit kledingstuk. Zodra de zomermaanden er weer aankomen slaan onzekerheden toe. Eigenlijk is dat helemaal niet nodig. Met een paar kleine tips and tricks laat jij jouw figuur op zijn best uitkomen. Ben jij in bikini onzeker over kleine borsten? Met ons bikini advies vallen alle kleine imperfecties zeker in het niet.

Bikini advies: Kleine borsten do's

  • Push it: De vrouw van nu heeft een groot voordeel wat bikinitopjes betreft, push up en vulling zijn al lang geen schande meer. Waarom onzeker zijn als een kleine lift je kan geven wat je wilt? Met kleine borsten krijg je flink meer volume met een push-up bikini. Een bikinitop met vulling zorgt voor een subtieler effect.
  • Triangel bikini: Met kleine borsten heb je aan één bikinitopje een hele goede vriend. De triangel bikini. Dit topje laat op zich je borsten op zich al groter lijk, maar je maakt dit effect nog groter door de cups iets verder uit elkaar te schuiven.
  • Denk aan de details: Kantjes, randjes en franjes. Printjes, kleurtjes en kraaltjes. Met kleine borsten mag je ze allemaal op je bikinitop hebben. Details vergroten je borsten optisch. De perfecte top voor de vrouw met kleine borsten is die van Bikini Ibiza. De franjes en versierseltjes geven je zo een cupmaat extra. 
  • Bandeau bikini: Heb jij kleine borsten en vind je dat eigenlijk helemaal niet zo'n probleem? Ga dan voor de bandeau bikini! Deze bikini geeft weinig ondersteuning en is daarom alleen geschikt voor vrouwen zoals jij.

Bikini advies: kleine borsten DON'TS

  • Donker on top: Egale donkere tinten slanken af. Heel fijn als je een maatje meer probeert te verdoezelen, maar jij wilt juist geen maatje minder. Een donkere bikini in egale kleur zal de cup van je borsten nog kleiner doen lijken. Een no go.

Shop online in de fashion finder

Reageer