Zandloper figuur

Zandloperfiguur? Lucky you!

Ben jij gezegend met een paar mooie heupen? Menig man zal hier heel vrolijk van worden. Het zandloper figuur is namelijk het meest geliefde figuur, heb jij even geluk! Met de juiste kledingkeuze kun je het beste uit jouw figuur halen. Helemaal als je de meest geliefde shape hebt. Curves to die for! 

Features

De kenmerken van het zandloper figuur zijn: een duidelijke, smalle taille, gewicht verspreid over het hele lichaam, vollere borsten en je heupen zijn in verhouding met je schouders. 

Best side of you

Je kunt je taille nog meer in de spotlight zetten met een tailleriem. Broeken met een hoge taille hebben hetzelfde effect. Zo komt je zandloperfiguur goed tot zijn recht! Door rokjes of jurken die driekwart van lengte zijn zie je er langer, dunner en sexier uit. Menige man zal opkijken en denken: She nailed it! Jij kan heel veel hebben qua kleding en je shape wordt vaak als het perfecte figuur gezien. But, don’t break the rules. Ook voor jou zijn er echt no go’s. Als je een zandloperfiguur bent met grotere borsten, is een col(trui) een mindere keuze. De hooggesloten hals doet je borsten nog groter lijken.

Do’s and dont’s

Do it en elimineer de dont’s uit je kledingkast.

Do’s: korte jasjes en getailleerde blazers, lange jurken met split, aansluitende tops, trenchcoat, skinny jeans of rechte pijp jeans. 

Dont’s: een Emprie-lijn. De rechte lijnen doen je vrouwelijke vormen geen goed. Boyfriend jeans. Hoe leuk ze misschien ook zijn, ga eerder voor een baggy model. Zorg ervoor dat je bovenstuk wel aansluit. Hooggesloten colberts. Als je dol bent op colberts, pas dan op met de hoge sluitingen, hierdoor lijk je hoekig en zwaarder.

En denk jij; ach dat weet ik allemaal allang! Hier voor jou een challange. Met een zandloperfiguur is het namelijk een uitdaging om je vrouwelijke shapes en smalle taille te accentueren. Good luck!

Reageer