Styleguide

Your Daily Look

Bij Your Daily Look kun jij terecht voor je dagelijkse dosis fashion inspiratie en is vanaf 16 april iedere maandag t/m vrijdag rond 20.00 uur te zien op TLC. Wij showen hier de knapste looks, trends en musthaves - die natuurlijk direct bij ons te shoppen zijn - gedragen door onze favoriete influencers. 

Shop nu

Meest gelezen

 • 1.

  Dé jurk die we komend seizoen overal gaan zien

  Marthe, Fashion

 • 2.

  Deze jurk doet wonderen voor je figuur

  Mariëlle, Your daily look

 • 3.

  Fashionchick trakteert: maak kans op het ultieme Fashionchick pakket t.w.v. €2000

  Marthe, Winnen

 • 4.

  Dit zegt de vorm van je lippen over jou

  Anne, Beauty

 • 5.

  3 lingerie hacks die je leven leuker maken

  Kristel, Fashionnews

Daily editors guide

Shop nu

Styleguide

Athleisure

Active wear is here to stay. We hebben het dan over flashy sneakers, vintage sweatshirts mét prominent logo, hippe trainingsjacks én broeken. Oh, en natuurlijk de állerfijnste van allemaal: de hoodie. Natuurlijk werd al het bovenstaande op stijlvolle manier gecombineerd en werd de boodschap meer dan duidelijk: athleisure is the way to go dit seizoen!

Shop nu

Styleguide

De mooiste badmode

Van snoezige bikini's tot stoere badpakken. Van felgekleurd tot grafisch in het zwart & wit; het kan dit seizoen allemaal. Wij hebben onze favoriete badmode voor je verzameld. Nu alleen nog zon en onze lente en zomer kunnen niet meer stuk! 

Shop nu

If you can't stop thinking about it, buy it.

Festival trends

Shop nu

Styleguide

Fashionchick Girls

There’s a new chick in town! De eerste Fashionchick Girls is een feit. Yay! Online én in het tijdschriftschap. Dat betekent dat je de trends en looks uit het blad meteen kunt shoppen via deze styleguide. Yay! Shop nu de hipste items en trends uit het eerste Fashionchick Girls nummer dat helemaal in het teken staat van: shoppen!

Shop nu