menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Geelgouden ring 2-55 ct rookkwarts Fiësta
€595.00

Diamond Point | de Bijenkorf

Geelgouden ring 2-55 ct rookkwarts Fiësta

Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud (2-6 gr-) en is gezet met een rookkwarts en 28 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0-1 ct- De ring heeft een dikte van 7 mm-, minimale breedte van 2 mm- en een maximale breedte van 10 mm- Het leven is een feest! Vier het elke dag en overal- Doe de samba in Rio de Janeiro, dans tot middernacht bij een Toscaanse bruiloft of doe een vreugde dansje op straat- De prachtige kleuren van de kleurstenen uit de Fiësta collectie dragen bij aan een intense beleving van elk moment- Let's celebrate! Steendetails: 1 rookkwarts, gewicht: 2-55 ct, 28 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0-1 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions (SI)-
Ga naar de Bijenkorf
16
18.5
50
58
Ga naar de Bijenkorf
Miss Balance - Ring Amazoniet
€26.95

Lastories | Lastories

Miss Balance - Ring Amazoniet

(Handgemaakte) sieraden voorzien van edelstenen. Iedere edelsteen heeft zijn eigen betekenis. Welke past er bij jou?
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Balance Story - Ring Amazoniet Goud
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Balance Story - Ring Amazoniet Goud

Amazoniet Amazoniet, ook wel bekent als amazonite, is een van meest begeerde steen onder de edelstenen. De edelsteen is groenblauw van kleur met hier en daar een wit/ doorzichtige touch. Wist je dat onze Amazoniet een echte volle edelsteen is? Omdat het een echte edelsteen is, is iedere steen uniek. Heb je onze 8mm amazoniet edelsteen ring ook al gezien? Betekenis Amazoniet is de edelsteen van balans en harmonie. De steen is een beschermer tegen negatieve energie en gedachten en brengt verstand en gevoel in evenwicht. Onze hersenen draaien tegenwoordig overuren, we leven continu in ons hoofd en gaan daarmee vaak aan ons gevoel voorbij. Las daarom een paar keer per dag een pauze in en doe iets om weer in contact te komen met jezelf. Je zult zien dat je meer energie hebt en beter werk aflevert wat je gelukkiger maakt. "Als wij in balans zijn, ervaren wij een gevoel van harmonie en vrede". Deze wijsheid raakt de kern van waarom we het gelukkigst zijn wanneer we in balans zijn. Herken je dat ook? Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Amazoniet edelsteen het meest geschikt voor maagd. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige amazoniet ring voor balans en harmonie. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een amazoniet edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 14k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 14k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.   Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Relax Story - Ring Aquamarijn Goud
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Relax Story - Ring Aquamarijn Goud

Aquamarijn Aquamarijn, ook wel bekent als aquamarine, is een edelsteen om vrolijk van te worden. De edelsteen is lichtblauw van kleur. Betekenis Aquamarijn is de edelsteen van ontspanning en vrolijkheid. Het helpt je in the flow te komen en in het moment te leven. De edelsteen is erg geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de aquamarijn edelsteen het meest geschikt voor tweeling, weegschaal, waterman en vissen. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige aquamarijn ring voor ontspanning en vrolijkheid. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 18, 19 en 20). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een aquamarijn edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft. Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Relax Story - Ring Aquamarijn Zilver
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Relax Story - Ring Aquamarijn Zilver

Aquamarijn Aquamarijn, ook wel bekent als aquamarine, is een edelsteen om vrolijk van te worden. De edelsteen is lichtblauw van kleur en Betekenis Aquamarijn is de edelsteen van ontspanning en vrolijkheid. Het helpt je in the flow komen en in het moment leven. De edelsteen is erg geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de agaat edelsteen het meest geschikt voor tweelingen, weegschaal, waterman en vissen. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige aquamarijn ring voor ontspanning en vrolijkheid. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 18, 19 en 20). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een aquamarijn edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Balance Story - Ring Amazoniet Zilver
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Balance Story - Ring Amazoniet Zilver

Amazoniet Amazoniet, ook wel bekent als amazonite, is een van meest begeerde steen onder de edelstenen. De edelsteen is groenblauw van kleur met hier en daar een wit/ doorzichtige touch. Wist je dat onze Amazoniet een echte volle edelsteen is? Omdat het een echte edelsteen is, is iedere steen uniek. Heb je onze amazoniet edelsteen (8mm) ring ook al gezien? Betekenis Amazoniet is de edelsteen van balans en harmonie. De steen is een beschermer tegen negatieve energie en gedachten en brengt verstand en gevoel in evenwicht. Onze hersenen draaien tegenwoordig overuren, we leven continu in ons hoofd en gaan daarmee vaak aan ons gevoel voorbij. Las daarom een paar keer per dag een pauze in en doe iets om weer in contact te komen met jezelf. Je zult zien dat je meer energie hebt en beter werk aflevert wat je gelukkiger maakt. "Als wij in balans zijn, ervaren wij een gevoel van harmonie en vrede". Deze wijsheid raakt de kern van waarom we het gelukkigst zijn wanneer we in balans zijn. Herken je dat ook? Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Amazoniet edelsteen het meest geschikt voor maagd. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige amazoniet ring voor balans en harmonie. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een amazoniet edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Miss Growth - Ring Labradoriet small
€24.95

Lastories | Lastories

Miss Growth - Ring Labradoriet small

Labradoriet Labradoriet, ook wel bekent als labradorite, is een van de meest bekende steen onder de edelstenen. Dit komt mede door de kenmerkende blauwe glas op de edelsteen. De edelsteen is grijs van kleur en is met iedere outfit te combineren. Betekenis Labradoriet is de edelsteen voor creativiteit en groei. Creatief zijn, helpt je om op een positieve manier naar tegenslagen te kijken om zo oplossingsgericht/ out of the box te gaat denken. Ook ga je meer uitdagingen aan om zo je doelen te behalen. Door persoonlijke doelen te hebben, krijgt je leven richting en weet je waar je staat of naar toe wilt. Doelen (groot of klein) maken je dromen concreter. Persoonlijke groei is een van de belangrijkste ingrediënten van een gelukkig leven. Wist je dat alles wat je aandacht geeft groeit. Door de edeslsteen te dragen word je al herinnerd aan je persoonlijke doel, hoe klein ook. Moet je eens zien hoe snel je dit tot een succes ervaring kan brengen. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Labradoriet edelsteen het meest geschikt voor leeuw, schorpioen en boogschutter Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige labradoriet ring voor creativiteit en groei. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18). Materiaal Deze ring met een labradoriet edelsteen, is gemaakt van stainless steel. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Love Story - Ring Rozenkwarts Zilver
€34.95

Lastories | Lastories

Love Story - Ring Rozenkwarts Zilver

Rozenkwarts Rozenkwarts, ook wel bekend als rose quartz, is bij uitstek de meest geliefde steen onder de edelstenen. De edelsteen is roze van kleur en behoort tot de kwarts-familie. Onze rozenkwarts edelstenen zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevalt. Wist je dat onze rozenkwarts een echte volle edelsteen is? Betekenis Rozenkwarts is de steen van de liefde en vriendschap. De edelsteen opent je hart om liefde te geven en te ontvangen. Vergeet ook jezelf niet, geluk is vaak gelinkt aan liefde die je van de ander ontvangt, maar is het niet net zo belangrijk om van jezelf te houden? Behandel jezelf als je beste vriend. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de rozenkwarts edelsteen het meest geschikt voor een Stier of Weegschaal. Maat Omring een geliefde of jezelf met liefde met deze rozenkwarts ring. De ring is verkrijgbaar in maten 16, 17 en 18. Mocht je opzoek zijn naar een tussenmaat, dan is de one size ring een geschikte keuze. Wij bieden one size S aan voor de maten 15, 16, 17 en 18. One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Wij bieden deze edelsteen ook aan bij onze custom made ringen. Hier maken wij de ringen op aanvraag en zijn de maten 15 tot en met 22 beschikbaar. Materiaal Deze ring met een rozenkwarts edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Balance Story - Ring Amazoniet Goud
€34.95

Lastories | Lastories

Balance Story - Ring Amazoniet Goud

Amazoniet Amazoniet, ook wel bekent als amazonite, is een van meest begeerde steen onder de edelstenen. De edelsteen is groenblauw van kleur met hier en daar een wit/ doorzichtige touch. Wist je dat onze Amazoniet een echte volle edelsteen is? Omdat het een echte edelsteen is, is iedere steen uniek. Onze Amazoniet edelstenen (8mm) zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans heeft. Betekenis Amazoniet is de edelsteen van balans en harmonie. De steen is een beschermer tegen negatieve energie en gedachten en brengt verstand en gevoel in evenwicht. Onze hersenen draaien tegenwoordig overuren, we leven continu in ons hoofd en gaan daarmee vaak aan ons gevoel voorbij. Las daarom een paar keer per dag een pauze in en doe iets om weer in contact te komen met jezelf. Je zult zien dat je meer energie hebt en beter werk aflevert wat je gelukkiger maakt. "Als wij in balans zijn, ervaren wij een gevoel van harmonie en vrede". Deze wijsheid raakt de kern van waarom we het gelukkigst zijn wanneer we in balans zijn. Herken je dat ook? Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Amazoniet edelsteen het meest geschikt voor maagd. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige amazoniet ring voor balans en harmonie. De ring is verkrijgbaar in maten 16, 17 en 18. Mocht je opzoek zijn naar een grotere of kleinere maat of misschien een tussen maat? Dan is de one size ring een geschikte keuze. Wij bieden one size S aan voor de maten 15, 16, 17 en 18 en one size L voor de maten 19, 20, 21, 22. One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Wij bieden deze edelsteen ook aan bij onze custom made ringen. Hier maken wij de ringen op aanvraag en zijn de maten 15 tot en met 22 beschikbaar. Materiaal Deze ring met een Amazoniet edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 14k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 14k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.   Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Beauty Story - Ring Maansteen Zilver
€34.95

Lastories | Lastories

Beauty Story - Ring Maansteen Zilver

Maansteen Maansteen, ook wel bekent als moonstone, is een van de beauties onder de edelstenen. De edelsteen is wit van kleur en kan een prachtige parelmoer glans bevatten. Onze maansteen is een echte volle edelsteen. Omdat het een echte edelsteen is, is ieder exemplaar uniek. Betekenis Maansteen is echt een edelsteen voor vrouwen. De edelsteen staat voor beauty en intuïtie. Twee eigenschappen die vrouwen vaak wegstoppen, wat ontzettend zonde is. Kijk eens in de spiegel naar de mooie eigenschappen in plaats van te focussen wat je niet mooi vindt aan jezelf. En wanneer je luistert naar je intuïtie zal je versteld staan van wat je diep van binnen weet. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Maansteen edelsteen het meest geschikt voor kreeft. schorpioen en weegschaal. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige maansteen ring voor beauty en intuïtie. De ring is verkrijgbaar in maten 16, 17 en 18. Mocht je opzoek zijn naar een grotere of kleinere maat of misschien een tussen maat? Dan is de one size ring een geschikte keuze. Wij bieden one size S aan voor de maten 15, 16, 17 en 18 en one size L voor de maten 19, 20, 21, 22. One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Wij bieden deze edelsteen ook aan bij onze custom made ringen. Hier maken wij de ringen op aanvraag en zijn de maten 15 tot en met 22 beschikbaar. Materiaal Deze ring met een maansteen edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Love Story - Ring Rozenkwarts Zilver
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Love Story - Ring Rozenkwarts Zilver

Rozenkwarts Rozenkwarts, ook wel bekend als rose quartz, is bij uitstek de meest geliefde steen onder de edelstenen. De edelsteen is roze van kleur en behoort tot de kwarts-familie. Onze rozenkwarts edelstenen zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevalt. Heb je onze 8mm rozenkwarts edelsteen ring ook gezien?  Betekenis Rozenkwarts is de steen van de liefde en vriendschap. De edelsteen opent je hart om liefde te geven en te ontvangen. Vergeet ook jezelf niet, geluk is vaak gelinkt aan liefde die je van de ander ontvangt, maar is het niet net zo belangrijk om van jezelf te houden? Behandel jezelf als je beste vriend. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de rozenkwarts edelsteen het meest geschikt voor een Stier of Weegschaal. Maat Omring een geliefde of jezelf met liefde met deze rozenkwarts ring. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een rozenkwarts edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Self Confidence Story - Ring Agaat Goud
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Self Confidence Story - Ring Agaat Goud

Agaat Agaat, ook wel bekent als agate, is een van de beauties onder de edelstenen. De edelsteen is roze van kleur. Betekenis Agaat is de edelsteen van zelfvertrouwen en vertrouwen. Zelfvertrouwen geeft je een goede basis voor een intens, liefdevol en fijn leven. Verwar zelfvertrouwen niet met arrogantie. Zelfvertrouwen maakt je leven leuker en makkelijker. Het vergroot je veerkracht bij tegenslagen. Je gaat door waar andere mensen stoppen. Zelfvertrouwen maakt je weerbaar en minder afhankelijk van het oordeel van anderen. Zelfvertrouwen is het mooiste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. Maar hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Begin jezelf te vergelijken met jezelf. Waarom zou je jezelf vergelijken met een ander? Niemand in de hele wereld kan beter jou zijn dan jij zelf. Als je je met niemand anders vergelijkt, dan word je wie jij bent. Wat wij tot slot willen zeggen: Vier je successen. Sta regelmatig eens stil bij de successen die je hebt behaald. Bij de dingen die goed zijn gegaan door jouw inspanningen. Bij de mooie dingen waar je dankbaar voor kunt zijn. Dat is zo waardevol. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de agaat edelsteen het meest geschikt voor tweelingen en schorpioen Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige agaat ring voor zelfvertrouwen. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een agaat edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 14k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 14k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.   Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Self Confidence Story - Ring Agaat Zilver
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Self Confidence Story - Ring Agaat Zilver

Agaat Agaat, ook wel bekent als agate, is een van de beauties onder de edelstenen. De edelsteen is roze van kleur. Betekenis Agaat is de edelsteen van zelfvertrouwen en vertrouwen. Zelfvertrouwen geeft je een goede basis voor een intens, liefdevol en fijn leven. Verwar zelfvertrouwen niet met arrogantie. Zelfvertrouwen maakt je leven leuker en makkelijker. Het vergroot je veerkracht bij tegenslagen. Je gaat door waar andere mensen stoppen. Zelfvertrouwen maakt je weerbaar en minder afhankelijk van het oordeel van anderen. Zelfvertrouwen is het mooiste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. Maar hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Begin jezelf te vergelijken met jezelf. Waarom zou je jezelf vergelijken met een ander? Niemand in de hele wereld kan beter jou zijn dan jij zelf. Als je je met niemand anders vergelijkt, dan word je wie jij bent. Wat wij tot slot willen zeggen: Vier je successen. Sta regelmatig eens stil bij de successen die je hebt behaald. Bij de dingen die goed zijn gegaan door jouw inspanningen. Bij de mooie dingen waar je dankbaar voor kunt zijn. Dat is zo waardevol. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de agaat edelsteen het meest geschikt voor tweelingen en schorpioen Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige agaat ring voor zelfvertrouwen. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 18, 19 en 20). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een agaat edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Beauty Story - Ring Maansteen Goud
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Beauty Story - Ring Maansteen Goud

Maansteen Maansteen, ook wel bekent als moonstone, is een van de beauties onder de edelstenen. De edelsteen is wit van kleur en kan een prachtige parelmoer glans bevatten. Onze maansteen is een echte volle edelsteen. Omdat het een echte edelsteen is, is ieder exemplaar uniek. Betekenis Maansteen is echt een edelsteen voor vrouwen. De edelsteen staat voor beauty en intuïtie. Twee eigenschappen die vrouwen vaak wegstoppen, wat ontzettend zonde is. Kijk eens in de spiegel naar de mooie eigenschappen in plaats van te focussen wat je niet mooi vindt aan jezelf. En wanneer je luistert naar je intuïtie zal je versteld staan van wat je diep van binnen weet. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Maansteen edelsteen het meest geschikt voor kreeft. schorpioen en weegschaal. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige maansteen ring voor beauty en intuïtie. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 18, 19 en 20). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een maansteen edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft. Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Power Story - Ring Onyx Goud
€34.95

Lastories | Lastories

Power Story - Ring Onyx Goud

Onyx Onyx is een van meest bekende steen onder de edelstenen. De edelsteen is zwart van kleur en past hierdoor bij elke outfit. Wist je dat onze Onyx een echte volle edelsteen is? Onze Onyx edelstenen (8mm) zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevat. Betekenis Onyx is de edelsteen van energie en moed. De edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je zo jouw persoonlijke doelen te bereiken. Doelen stellen, maken je dromen concreter. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de onyx het meest geschikt voor steenbok. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige onyx ring voor energie en moed. De ring is verkrijgbaar in maat 16, 17 en 18. Mocht je opzoek zijn naar een grotere of kleinere maat of misschien een tussen maat? Dan is de one size ring een geschikte keuze. Wij bieden one size S aan voor de maten 15, 16, 17 en 18 en one size L voor de maten 19, 20, 21, 22. One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Wij bieden deze edelsteen ook aan bij onze custom made ringen. Hier maken wij de ringen op aanvraag en zijn de maten 15 tot en met 22 beschikbaar. Materiaal Deze ring met een Onyx edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 14k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 14k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.   Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Creative Story - Ring Labradoriet Zilver
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Creative Story - Ring Labradoriet Zilver

Labradoriet Labradoriet, ook wel bekent als labradorite, is een van de meest bekende steen onder de edelstenen. Dit komt mede door de kenmerkende blauwe glas op de edelsteen. De edelsteen is grijs van kleur en is met iedere outfit te combineren. Betekenis Labradoriet is de edelsteen voor creativiteit en groei. Creatief zijn, helpt je om op een positieve manier naar tegenslagen te kijken om zo oplossingsgericht/ out of the box te gaat denken. Ook ga je meer uitdagingen aan om zo je doelen te behalen. Door persoonlijke doelen te hebben, krijgt je leven richting en weet je waar je staat of naar toe wilt. Doelen (groot of klein) maken je dromen concreter. Persoonlijke groei is een van de belangrijkste ingrediënten van een gelukkig leven. Wist je dat alles wat je aandacht geeft groeit. Door de edeslsteen te dragen word je al herinnerd aan je persoonlijke doel, hoe klein ook. Moet je eens zien hoe snel je dit tot een succes ervaring kan brengen Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Labradoriet edelsteen het meest geschikt voor leeuw, schorpioen en boogschutter Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige labradoriet ring voor creativiteit en groei. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een labradoriet edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Love Story - Ring Rozenkwarts Goud
€34.95

Lastories | Lastories

Love Story - Ring Rozenkwarts Goud

Rozenkwarts Rozenkwarts, ook wel bekend als rose quartz, is bij uitstek de meest geliefde steen onder de edelstenen. De edelsteen is roze van kleur en behoort tot de kwarts-familie. Onze rozenkwarts edelstenen zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevalt. Wist je dat onze rozenkwarts een echte volle edelsteen is? Betekenis Rozenkwarts is de steen van de liefde en vriendschap. De edelsteen opent je hart om liefde te geven en te ontvangen. Vergeet ook jezelf niet, geluk is vaak gelinkt aan liefde die je van de ander ontvangt, maar is het niet net zo belangrijk om van jezelf te houden? Behandel jezelf als je beste vriend. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de rozenkwarts edelsteen het meest geschikt voor een Stier of Weegschaal. Maat Omring een geliefde of jezelf met liefde met deze rozenkwarts ring. De ring is verkrijgbaar in maten 16, 17 en 18. Mocht je opzoek zijn naar een tussenmaat, dan is de one size ring een geschikte keuze. Wij bieden one size S aan voor de maten 15, 16, 17 en 18. One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Wij bieden deze edelsteen ook aan bij onze custom made ringen. Hier maken wij de ringen op aanvraag en zijn de maten 15 tot en met 22 beschikbaar. Materiaal Deze ring met een rozenkwarts edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 14k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 14k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.   Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Beauty Story - Ring Maansteen Goud
€34.95

Lastories | Lastories

Beauty Story - Ring Maansteen Goud

Maansteen Maansteen, ook wel bekent als moonstone, is een van de beauties onder de edelstenen. De edelsteen is wit van kleur en kan een prachtige parelmoer glans bevatten. Onze maansteen is een echte volle edelsteen. Omdat het een echte edelsteen is, is ieder exemplaar uniek. Betekenis Maansteen is echt een edelsteen voor vrouwen. De edelsteen staat voor beauty en intuïtie. Twee eigenschappen die vrouwen vaak wegstoppen, wat ontzettend zonde is. Kijk eens in de spiegel naar de mooie eigenschappen in plaats van te focussen wat je niet mooi vindt aan jezelf. En wanneer je luistert naar je intuïtie zal je versteld staan van wat je diep van binnen weet. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Maansteen edelsteen het meest geschikt voor kreeft. schorpioen en weegschaal. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige maansteen ring voor beauty en intuïtie. De ring is verkrijgbaar in maten 16, 17 en 18. Mocht je opzoek zijn naar een grotere of kleinere maat of misschien een tussen maat? Dan is de one size ring een geschikte keuze. Wij bieden one size S aan voor de maten 15, 16, 17 en 18 en one size L voor de maten 19, 20, 21, 22. One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Wij bieden deze edelsteen ook aan bij onze custom made ringen. Hier maken wij de ringen op aanvraag en zijn de maten 15 tot en met 22 beschikbaar. Materiaal Deze ring met een Maansteen edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 14k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 14k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.   Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Love Story - Ring Rozenkwarts Goud
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Love Story - Ring Rozenkwarts Goud

Rozenkwarts Rozenkwarts, ook wel bekend als rose quartz, is bij uitstek de meest geliefde steen onder de edelstenen. De edelsteen is roze van kleur en behoort tot de kwarts-familie. Onze rozenkwarts edelstenen zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevalt. Heb je onze 8mm rozenkwarts edelsteen ring ook gezien?  Betekenis Rozenkwarts is de steen van de liefde en vriendschap. De edelsteen opent je hart om liefde te geven en te ontvangen. Vergeet ook jezelf niet, geluk is vaak gelinkt aan liefde die je van de ander ontvangt, maar is het niet net zo belangrijk om van jezelf te houden? Behandel jezelf als je beste vriend. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de rozenkwarts edelsteen het meest geschikt voor een Stier of Weegschaal. Maat Omring een geliefde of jezelf met liefde met deze rozenkwarts ring. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een rozenkwarts edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 14k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 14k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.   Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Motivation Story - Ring Amethist Goud
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Motivation Story - Ring Amethist Goud

Amethist Amethist is een van de meest geliefde stenen onder de edelstenen. De edelsteen is paars van kleur. Betekenis Amethist is echt een edelsteen voor doorzetters. De edelsteen staat voor motivatie en doorzettingsvermogen. Waar andere stoppen zal jij doorgaan. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Amethist edelsteen het meest geschikt voor waterman en vissen. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige amethist ring voor motivatie en zelfinzicht. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 18, 19 en 20). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een maansteen edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft. Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Beauty Story - Ring Maansteen Zilver
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Beauty Story - Ring Maansteen Zilver

Maansteen Maansteen, ook wel bekent als moonstone, is een van de beauties onder de edelstenen. De edelsteen is wit van kleur en kan een prachtige parelmoer glans bevatten. Onze maansteen is een echte volle edelsteen. Omdat het een echte edelsteen is, is ieder exemplaar uniek. Betekenis Maansteen is echt een edelsteen voor vrouwen. De edelsteen staat voor beauty en intuïtie. Twee eigenschappen die vrouwen vaak wegstoppen, wat ontzettend zonde is. Kijk eens in de spiegel naar de mooie eigenschappen in plaats van te focussen wat je niet mooi vindt aan jezelf. En wanneer je luistert naar je intuïtie zal je versteld staan van wat je diep van binnen weet. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Maansteen edelsteen het meest geschikt voor kreeft. schorpioen en weegschaal. Maat Omring een geliefde of jezelf met liefde met deze rozenkwarts ring. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een rozenkwarts edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Motivation Story - Ring Amethist Zilver
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Motivation Story - Ring Amethist Zilver

Amethist Amethist is een van de meest geliefde stenen onder de edelstenen. De edelsteen is paars van kleur. Betekenis Amethist is echt een edelsteen voor doorzetters. De edelsteen staat voor motivatie en doorzettingsvermogen. Waar andere stoppen zal jij doorgaan. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Amethist edelsteen het meest geschikt voor waterman en vissen. Maat Omring een geliefde of jezelf met liefde met deze rozenkwarts ring. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een rozenkwarts edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Creative Story - Ring Labradoriet Goud
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Creative Story - Ring Labradoriet Goud

Labradoriet Labradoriet, ook wel bekent als labradorite, is een van de meest bekende steen onder de edelstenen. Dit komt mede door de kenmerkende blauwe glas op de edelsteen. De edelsteen is grijs van kleur en is met iedere outfit te combineren. Betekenis Labradoriet is de edelsteen voor creativiteit en groei. Creatief zijn, helpt je om op een positieve manier naar tegenslagen te kijken om zo oplossingsgericht/ out of the box te gaat denken. Ook ga je meer uitdagingen aan om zo je doelen te behalen. Door persoonlijke doelen te hebben, krijgt je leven richting en weet je waar je staat of naar toe wilt. Doelen (groot of klein) maken je dromen concreter. Persoonlijke groei is een van de belangrijkste ingrediënten van een gelukkig leven. Wist je dat alles wat je aandacht geeft groeit. Door de edeslsteen te dragen word je al herinnerd aan je persoonlijke doel, hoe klein ook. Moet je eens zien hoe snel je dit tot een succes ervaring kan brengen. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de Labradoriet edelsteen het meest geschikt voor leeuw, schorpioen en boogschutter Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige labradoriet ring voor creativiteit en groei. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een labradoriet edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 14k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 14k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.   Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Power Story - Ring Onyx Zilver
€34.95

Lastories | Lastories

Power Story - Ring Onyx Zilver

Onyx Onyx is een van meest bekende steen onder de edelstenen. De edelsteen is zwart van kleur en past hierdoor bij elke outfit. Wist je dat onze Onyx een echte volle edelsteen is? Onze Onyx edelstenen (8mm) zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevat. Betekenis Onyx is de edelsteen van energie en moed. De edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je zo jouw persoonlijke doelen te bereiken. Doelen stellen, maken je dromen concreter. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de onyx het meest geschikt voor steenbok. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige onyx ring voor energie en moed. De ring is verkrijgbaar in maten 16, 17 en 18. Mocht je opzoek zijn naar een grotere of kleinere maat of misschien een tussen maat? Dan is de one size ring een geschikte keuze. Wij bieden one size S aan voor de maten 15, 16, 17 en 18 en one size L voor de maten 19, 20, 21, 22. One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Wij bieden deze edelsteen ook aan bij onze custom made ringen. Hier maken wij de ringen op aanvraag en zijn de maten 15 tot en met 22 beschikbaar. Materiaal Deze ring met een onyx edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Power Story - Ring Onyx Goud
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Power Story - Ring Onyx Goud

Onyx Onyx is een van meest bekende steen onder de edelstenen. De edelsteen is zwart van kleur en past hierdoor bij elke outfit. Onze Onyx edelstenen zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevat. Heb je onze 8mm onyx edelsteen ring al gezien? Betekenis Onyx is de edelsteen van energie en moed. De edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je zo jouw persoonlijke doelen te bereiken. Doelen stellen, maken je dromen concreter. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de onyx het meest geschikt voor steenbok. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige onyx ring voor energie en moed. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een Onyx edelsteen, is gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 14k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 14k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.   Let op! Wij wassen tegenwoordig meer dan ooit onze handen en het gebruik van handgel is toegenomen. Wij adviseren daarom dan ook om de ringen af te doen bij het handen wassen, gebruik van handgel en tijdens het douchen en zwemmen, zodat de messing laag niet verkleurt. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de verkleuring van het laagje 14k goud op de messing.
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Power Story - Ring Onyx Zilver
€29.95

Lastories | Lastories

Mini Power Story - Ring Onyx Zilver

Onyx Onyx is een van meest bekende steen onder de edelstenen. De edelsteen is zwart van kleur en past hierdoor bij elke outfit. Onze Onyx edelstenen zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevat. Heb je onze 8mm onyx edelsteen ring al gezien? Betekenis Onyx is de edelsteen van energie en moed. De edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je zo jouw persoonlijke doelen te bereiken. Doelen stellen, maken je dromen concreter. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de onyx het meest geschikt voor steenbok. Maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige onyx ring voor energie en moed. De ring is verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze ring met een onyx edelsteen, is gemaakt van 925 Silver, ook wel sterling silver genoemd. Puur zilver (999 silver) is te zacht om mee te werken, daarom wordt er altijd een legering toegevoegd. Bij sterling zilver is dat meestal koper. Een legering van 925 bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper (of een andere metaal). Verder hebben jouw 925 silver sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! 
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Geelgouden ring 2-40 ct topaas Philosophy
€420.00

Diamond Point | de Bijenkorf

Geelgouden ring 2-40 ct topaas Philosophy

Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud (1-9 gr-) en is gezet met een topaas en 4 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0-03 ct- De ring heeft een minimale breedte van 1-5 mm-, maximale breedte van 10 mm- en een hoogte van 4-5 mm- Elke dag leren we meer, over ons zelf en de wereld om ons heen- De harten van de mens zijn gevuld met verhalen, schoonheid, verbeelding, creatie en kleuren net als de sieraden uit de collectie van Philosophy- Elke kleur is geïnspireerd op de betekenis van een edelsteen- Witte topaas, paarse amethist, blauwe topaas, peridoot en citrien vormen zo ieder hun eigen verhaal- Steendetails: 1 topaas, gewicht: 2-4 ct, 4 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0-03 ct, kleur: top crystal (I), kwaliteit: small inclusions (SI)-
Ga naar de Bijenkorf
XXL
17.5
Ga naar de Bijenkorf
Ring met Opal en kristal JUBR01236JWYGGO54
€49.00

Guess | de Bijenkorf

Ring met Opal en kristal JUBR01236JWYGGO54

Deze klassieke goudkleurige ring van Guess jewellery is voorzien van een prachtige Groene Opal edelsteen en een kristal gezette band- Deze eye catcher is eindeloos te combineren! Draag de ring solitair of combineer deze met andere ringen uit de Reflections collectie- De geslepen steen is gezet in een vierkante zetting en gegraveerd met het GUESS logo- Model: JUBR01236JWYGGO54-
Ga naar de Bijenkorf
XXL
17
18
56
Ga naar de Bijenkorf
Ring met kristal JUBR01237JWYGBK52
€39.00

Guess | de Bijenkorf

Ring met kristal JUBR01237JWYGBK52

Deze klassieke goudkleurige ring van Guess jewellery is voorzien van een prachtige zwarte edelsteen- De band met bolletjesmotief is gezet met 3 kristallen aan beide kanten van de steen- Deze eye catcher is eindeloos te combineren- Draag de ring solitair of combineer deze met andere ringen- De geslepen steen is gezet in een vierkante zetting en gegraveerd met het GUESS logo- Model: JUBR01237JWYGBK52-
Ga naar de Bijenkorf
XXL
16.5
17
18
52
56
Ga naar de Bijenkorf
Ring met kristal JUBR01237JWYGGO52
€39.00

Guess | de Bijenkorf

Ring met kristal JUBR01237JWYGGO52

Deze klassieke goudkleurige ring van Guess jewellery is voorzien van een prachtige Groene Opal edelsteen- De band met bolletjesmotief is gezet met 3 kristallen aan beide kanten van de steen- Deze eye catcher is eindeloos te combineren- Draag de ring solitair of combineer deze met andere ringen- De geslepen steen is gezet in een vierkante zetting en gegraveerd met het GUESS logo- Model: JUBR01237JWYGGO52-
Ga naar de Bijenkorf
XXL
16.5
17
18
52
56
Ga naar de Bijenkorf
Ring met kristal JUBR01236JWYGBK54
€49.00

Guess | de Bijenkorf

Ring met kristal JUBR01236JWYGBK54

Deze klassieke goudkleurige ring van Guess jewellery is voorzien van een prachtige zwarte edelsteen en een kristal gezette band- Deze eye catcher is eindeloos te combineren- Draag de ring solitair of combineer deze met andere ringen- De geslepen steen is gezet in een vierkante zetting en gegraveerd met het GUESS logo- Model: JUBR01236JWYGBK54-
Ga naar de Bijenkorf
18
56
Ga naar de Bijenkorf
Ring met kristal JUBR01237JWYGAM52
€39.00

Guess | de Bijenkorf

Ring met kristal JUBR01237JWYGAM52

Deze goudkleurige ring van Guess jewellery is voorzien van een paarse Amethist edelsteen- De band met bolletjesmotief is gezet met 3 kristallen aan beide kanten van de steen- Deze ring is eindeloos te combineren- Draag de ring solitair of combineer deze met andere ringen- De geslepen steen is gezet in een vierkante zetting en gegraveerd met het GUESS logo- Model: JUBR01237JWYGAM52-
Ga naar de Bijenkorf
XXL
16.5
17
18
52
56
Ga naar de Bijenkorf
Ring met kristal JUBR01237JWYGAO52
€39.00

Guess | de Bijenkorf

Ring met kristal JUBR01237JWYGAO52

Deze klassieke goudkleurige ring van Guess jewellery is voorzien van een prachtige lila kleurige Amathyst Opal edelsteen- De band met bolletjesmotief is gezet met 3 kristallen aan beide kanten van de steen- Deze eye catcher is eindeloos te combineren- Draag de ring solitair of combineer deze met andere ringen- De geslepen steen is gezet in een vierkante zetting en gegraveerd met het GUESS logo- Model: JUBR01237JWYGAM52-
Ga naar de Bijenkorf
XXL
16.5
17
18
52
56
Ga naar de Bijenkorf
Ring met kristal JUBR01237JWYGEM52
€39.00

Guess | de Bijenkorf

Ring met kristal JUBR01237JWYGEM52

Deze klassieke goudkleurige ring van Guess jewellery is voorzien van een prachtige donkergroene edelsteen- De band met bolletjesmotief is gezet met 3 kristallen aan beide kanten van de steen- Deze eye catcher is eindeloos te combineren- Draag de ring solitair of combineer deze met andere ringen- De geslepen steen is gezet in een vierkante zetting en gegraveerd met het GUESS logo- Model: JUBR01237JWYGEM52-
Ga naar de Bijenkorf
XXL
16.5
17
18
52
56
Ga naar de Bijenkorf
Ring met kristal JUBR01237JWYGPD52
€39.00

Guess | de Bijenkorf

Ring met kristal JUBR01237JWYGPD52

Deze klassieke goudkleurige ring van Guess jewellery is voorzien van een prachtige Padparadscha edelsteen- De band met bolletjesmotief is gezet met 3 kristallen aan beide kanten van de steen- Deze eye catcher is eindeloos te combineren- Draag de ring solitair of combineer deze met andere ringen- De geslepen steen is gezet in een vierkante zetting en gegraveerd met het GUESS logo- Model: JUBR01237JWYGPD52-
Ga naar de Bijenkorf
XXL
16.5
17
18
52
56
Ga naar de Bijenkorf
Basic colour set goud
€83.85

Lastories | Lastories

Basic colour set goud

Betekenis Labradoriet ook wel bekent als labradorite, is een van de meest bekende steen onder de edelstenen. Dit komt mede door de kenmerkende blauwe glas op de edelsteen. De edelsteen is grijs van kleur en is met iedere outfit te combineren Maansteen ook wel bekent als moonstone, is een van de beauties onder de edelstenen. De edelsteen is wit van kleur en kan een prachtige parelmoer glans bevatten. Onze maansteen is een echte volle edelsteen. Omdat het een echte edelsteen is, is ieder exemplaar uniek. Amazoniet ook wel bekent als amazonite, is een van meest begeerde steen onder de edelstenen. De edelsteen is groenblauw van kleur met hier en daar een wit/ doorzichtige touch Maat Omring een geliefde of jezelf met deze prachtige combi. De ringen zijn verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze leuke combi zijn gemaakt van stainless steel ringen met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.  
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Moonstoon set - Ringen goud
€99.95

Lastories | Lastories

Moonstoon set - Ringen goud

Betekenis Maansteen ook wel bekent als moonstone, is een van de beauties onder de edelstenen. De edelsteen is wit van kleur en kan een prachtige parelmoer glans bevatten. Onze maansteen is een echte volle edelsteen. Omdat het een echte edelsteen is, is ieder exemplaar uniek. Rozenkwarts, ook wel bekent als rose quartz, is bij uitstek de meest geliefde steen onder de edelstenen. De edelsteen is roze van kleur en behoort tot de kwarts-familie. Onze rozenkwarts edelstenen zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevalt. Wist je dat onze rozenkwarts een echte volle edelsteen is? Aquamarijn is de edelsteen van ontspanning en vrolijkheid. Het helpt je in the flow komen en in het moment leven. De edelsteen is erg geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Maat Omring een geliefde of jezelf met deze prachtige combi. De ringen zijn verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze leuke combi zijn gemaakt van stainless steel ringen met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.  
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Power Set- Ring en Oorbellen Onyx Goud
€49.95

Lastories | Lastories

Power Set- Ring en Oorbellen Onyx Goud

Onyx Onyx is een van meest bekende steen onder de edelstenen. De edelsteen is zwart van kleur en past hierdoor bij elke outfit. Wist je dat onze Onyx een echte volle edelsteen is? Onze Onyx edelstenen (8mm) zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevat. Betekenis Onyx is de edelsteen van energie en moed. De edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je zo jouw persoonlijke doelen te bereiken. Doelen stellen, maken je dromen concreter. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de onyx het meest geschikt voor steenbok. Ring maat Omring een geliefde of jezelf met een prachtige onyx ring voor energie en moed. De ring is verkrijgbaar in maat 16, 17 en 18. Mocht je opzoek zijn naar een grotere of kleinere maat of misschien een tussen maat? Dan is de one size ring een geschikte keuze. Wij bieden one size S aan voor de maten 15, 16, 17 en 18 en one size L voor de maten 19, 20, 21, 22. One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Wij bieden deze edelsteen ook aan bij onze custom made ringen. Hier maken wij de ringen op aanvraag en zijn de maten 15 tot en met 22 beschikbaar. Materiaal Deze ring en oorbellen met een Onyx edelsteen, zijn gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen en oorbellen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring en oorbellen in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.    
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Zilveren set gold Gemstone rose quarts
–44%
€49.99 €89.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set gold Gemstone rose quarts

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met rose quartz gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje goldplating. Sta jij open voor meer liefde en harmonie in jouw leven? Kies dan voor de Rose Quartz, deze steen staat bekend als de edelsteen van het hart en de liefde. Het helpt jou je hart te openen en daarmee om liefde te ontvangen en geven. De Rozenkwarts, zoals we het in het Nederlands noemen, heeft een milde en zachte werking. Het bevordert empathie, behulpzaamheid en zorgt dat je je meer kan openstellen. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren set gold Gemstone black onyx
–44%
€49.99 €89.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set gold Gemstone black onyx

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met black onyx gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje goldplating. Kan jij wel wat hulp gebruiken om je persoonlijke doelen te bereiken? Dan past de Black Onyx steen goed bij jou. De steen geeft je steun, kracht en doorzettingsvermogen. Het helpt je bij stressvolle situaties, de onyx ondersteunt als je makkelijk afgeleid of beïnvloed wordt. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren set gold Gemstone moonstone
–44%
€49.99 €89.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set gold Gemstone moonstone

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met moonstone gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje goldplating. Deze Moonstone ofwel Maansteen past goed bij jou als je wat extra rust en evenwicht kunt gebruiken. De edelsteen heeft zoals de naam al doet vermoeden een sterkte connectie met de maan. Maar ook met vrouwelijke energie, de steen bevordert de intuïtie en heeft een kalmerende werking op je gevoelsleven. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Stalen ring mat/glans met kristal
–50%
€17.50 €34.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Stalen ring mat/glans met kristal

Deze ring is gemaakt van het materiaal staal en afgewerkt met mat/glans. De ring bezit een mooie kristalsteen. / Ring met stenen
Ga naar Lucardi Juwelier
16
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren ring bliksemschicht
–50%
€15.00 €29.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren ring bliksemschicht

Deze trendy ring heeft een bliksemschicht en is bezet met zirkoniasteentjes. / Ring met stenen
Ga naar Lucardi Juwelier
15.5
16.5
17
18
18.5
Ga naar Lucardi Juwelier
Mini Combi - Ring Goud/ Zilver
€59.90

Lastories | Lastories

Mini Combi - Ring Goud/ Zilver

Betekenis Amazoniet is de edelsteen van balans en harmonie. De steen is een beschermer tegen negatieve energie en gedachten en brengt verstand en gevoel in evenwicht. Onze hersenen draaien tegenwoordig overuren, we leven continu in ons hoofd en gaan daarmee vaak aan ons gevoel voorbij. Las daarom een paar keer per dag een pauze in en doe iets om weer in contact te komen met jezelf. Je zult zien dat je meer energie hebt en beter werk aflevert wat je gelukkiger maakt. "Als wij in balans zijn, ervaren wij een gevoel van harmonie en vrede". Deze wijsheid raakt de kern van waarom we het gelukkigst zijn wanneer we in balans zijn. Herken je dat ook? Rozenkwarts is de steen van de liefde en vriendschap. De edelsteen opent je hart om liefde te geven en te ontvangen. Vergeet ook jezelf niet, geluk is vaak gelinkt aan liefde die je van de ander ontvangt, maar is het niet net zo belangrijk om van jezelf te houden? Behandel jezelf als je beste vriend. Agaat is de edelsteen van zelfvertrouwen en vertrouwen. Zelfvertrouwen geeft je een goede basis voor een intens, liefdevol en fijn leven. Verwar zelfvertrouwen niet met arrogantie. Zelfvertrouwen maakt je leven leuker en makkelijker. Het vergroot je veerkracht bij tegenslagen. Je gaat door waar andere mensen stoppen. Zelfvertrouwen maakt je weerbaar en minder afhankelijk van het oordeel van anderen. Zelfvertrouwen is het mooiste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. Maat Omring een geliefde of jezelf met deze prachtige combi. De ringen zijn verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze leuke combi zijn gemaakt van stainless steel ringen met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.  
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Soft colour set - Ringen goud
€64.90

Lastories | Lastories

Soft colour set - Ringen goud

Betekenis Maansteen ook wel bekent als moonstone, is een van de beauties onder de edelstenen. De edelsteen is wit van kleur en kan een prachtige parelmoer glans bevatten. Onze maansteen is een echte volle edelsteen. Omdat het een echte edelsteen is, is ieder exemplaar uniek. Amazoniet is de edelsteen van balans en harmonie. De steen is een beschermer tegen negatieve energie en gedachten en brengt verstand en gevoel in evenwicht. Onze hersenen draaien tegenwoordig overuren, we leven continu in ons hoofd en gaan daarmee vaak aan ons gevoel voorbij. Las daarom een paar keer per dag een pauze in en doe iets om weer in contact te komen met jezelf. Je zult zien dat je meer energie hebt en beter werk aflevert wat je gelukkiger maakt. "Als wij in balans zijn, ervaren wij een gevoel van harmonie en vrede". Deze wijsheid raakt de kern van waarom we het gelukkigst zijn wanneer we in balans zijn. Herken je dat ook? Maat Omring een geliefde of jezelf met deze prachtige combi. De ringen zijn verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze leuke combi zijn gemaakt van stainless steel ringen met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.  
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Combi Grijs - Ring Goud/Zilver
€59.90

Lastories | Lastories

Mini Combi Grijs - Ring Goud/Zilver

Betekenis Labradoriet is de edelsteen voor creativiteit en groei. Creatief zijn, helpt je om op een positieve manier naar tegenslagen te kijken om zo oplossingsgericht/ out of the box te gaat denken. Ook ga je meer uitdagingen aan om zo je doelen te behalen. Door persoonlijke doelen te hebben, krijgt je leven richting en weet je waar je staat of naar toe wilt. Doelen (groot of klein) maken je dromen concreter. Persoonlijke groei is een van de belangrijkste ingrediënten van een gelukkig leven. Wist je dat alles wat je aandacht geeft groeit. Door de edeslsteen te dragen word je al herinnerd aan je persoonlijke doel, hoe klein ook. Moet je eens zien hoe snel je dit tot een succes ervaring kan brengen Aquamarijn is de edelsteen van ontspanning en vrolijkheid. Het helpt je in the flow komen en in het moment leven. De edelsteen is erg geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Onyx is de edelsteen van energie en moed. De edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je zo jouw persoonlijke doelen te bereiken. Doelen stellen, maken je dromen concreter. Maat Omring een geliefde of jezelf met deze prachtige combi. De ringen zijn verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze leuke combi zijn gemaakt van stainless steel ringen met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.  
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Basic silver set - ringen zilver
€74.85

Lastories | Lastories

Basic silver set - ringen zilver

(Handgemaakte) sieraden voorzien van edelstenen. Iedere edelsteen heeft zijn eigen betekenis. Welke past er bij jou?
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Love Set - Ring en Ketting Rozenkwarts
€49.95

Lastories | Lastories

Love Set - Ring en Ketting Rozenkwarts

Rozenkwarts Rozenkwarts, ook wel bekend als rose quartz, is bij uitstek de meest geliefde steen onder de edelstenen. De edelsteen is roze van kleur en behoort tot de kwarts-familie. Onze rozenkwarts edelstenen zijn facetgeslepen waardoor deze een mooie glans bevalt. Wist je dat onze rozenkwarts een echte volle edelsteen is? Betekenis Rozenkwarts is de steen van de liefde en vriendschap. De edelsteen opent je hart om liefde te geven en te ontvangen. Vergeet ook jezelf niet, geluk is vaak gelinkt aan liefde die je van de ander ontvangt, maar is het niet net zo belangrijk om van jezelf te houden? Behandel jezelf als je beste vriend. Sterrenbeeld Vaak vragen mensen zich af welke edelsteen bij hun past of welke edelsteen geschikt is om cadeau te geven aan een geliefde. Edelstenen worden vaak gelinkt aan sterrenbeelden, omdat edelstenen net als sterrenbeelden inzicht kunnen geven in karaktereigenschappen. Daarom is de rozenkwarts edelsteen het meest geschikt voor een Stier of Weegschaal. Ring maat Omring een geliefde of jezelf met liefde met deze rozenkwarts ring. De ring is verkrijgbaar in maten 16, 17 en 18. Mocht je opzoek zijn naar een tussenmaat, dan is de one size ring een geschikte keuze. Wij bieden one size S aan voor de maten 15, 16, 17 en 18. One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Wij bieden deze edelsteen ook aan bij onze custom made ringen. Hier maken wij de ringen op aanvraag en zijn de maten 15 tot en met 22 beschikbaar. Materiaal De ring en ketting met een rozenkwarts edelsteen, zijn gemaakt van stainless steel met een laagje van echt 18k goud/ 925 zilver. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen en ketting zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.  
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Mini Combi Maansteen - Ring Goud/Zilver
€59.90

Lastories | Lastories

Mini Combi Maansteen - Ring Goud/Zilver

Betekenis Maansteen is echt een edelsteen voor vrouwen. De edelsteen staat voor beauty en intuïtie. Twee eigenschappen die vrouwen vaak wegstoppen, wat ontzettend zonde is. Kijk eens in de spiegel naar de mooie eigenschappen in plaats van te focussen wat je niet mooi vindt aan jezelf. En wanneer je luistert naar je intuïtie zal je versteld staan van wat je diep van binnen weet. Amethist is de edelsteen van motivatie. Waar andere stoppen, zal jij doorgaan! Agaat is de edelsteen van zelfvertrouwen en vertrouwen. Zelfvertrouwen geeft je een goede basis voor een intens, liefdevol en fijn leven. Verwar zelfvertrouwen niet met arrogantie. Zelfvertrouwen maakt je leven leuker en makkelijker. Het vergroot je veerkracht bij tegenslagen. Je gaat door waar andere mensen stoppen. Zelfvertrouwen maakt je weerbaar en minder afhankelijk van het oordeel van anderen. Zelfvertrouwen is het mooiste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. Maar hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Begin jezelf te vergelijken met jezelf. Waarom zou je jezelf vergelijken met een ander? Niemand in de hele wereld kan beter jou zijn dan jij zelf. Als je je met niemand anders vergelijkt, dan word je wie jij bent. Wat wij tot slot willen zeggen: Vier je successen. Sta regelmatig eens stil bij de successen die je hebt behaald. Bij de dingen die goed zijn gegaan door jouw inspanningen. Bij de mooie dingen waar je dankbaar voor kunt zijn. Dat is zo waardevol. Maat Omring een geliefde of jezelf met deze prachtige combi. De ringen zijn verkrijgbaar in one size S (voor maten tussen de 15, 16, 17 en 18) en one size L (voor maten tussen 19, 20, 21 en 22). One size is ook ideaal als cadeau! Maak je cadeau helemaal af met dit super leuke ringdoosje. Materiaal Deze leuke combi zijn gemaakt van stainless steel ringen met een laagje van echt 18k goud. Stainless steel, oftewel roestvrij staal, kent veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Dat betekent dat vrijwel iedereen deze ringen zonder problemen kan dragen, ook mensen met een nikkelallergie. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! De edelsteen is bevestigd met een dun draadje messing met een laagje echt 18k goud. Bewaar je ring in een droge ruimte zodat je ring lang mooi blijft.  
Ga naar Lastories Ga naar Lastories
Zilveren set gold Gemstone labradorite
–44%
€49.99 €89.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set gold Gemstone labradorite

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met labradorite gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje goldplating. Kan jij wat extra kracht gebruiken om negatieve invloeden weg te nemen? Kies dan voor een Labrodorite in jouw sieraad. Deze steen is beschermend en vermindert angst, maar geeft ook kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren set Gemstone labradorite
€49.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set Gemstone labradorite

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met labradorite gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje rhodiumplating. Kan jij wat extra kracht gebruiken om negatieve invloeden weg te nemen? Kies dan voor een Labrodorite in jouw sieraad. Deze steen is beschermend en vermindert angst, maar geeft ook kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren set Gemstone black onyx
€49.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set Gemstone black onyx

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met black onyx gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje rhodiumplating. Kan jij wel wat hulp gebruiken om je persoonlijke doelen te bereiken? Dan past de Black Onyx steen goed bij jou. De steen geeft je steun, kracht en doorzettingsvermogen. Het helpt je bij stressvolle situaties, de onyx ondersteunt als je makkelijk afgeleid of beïnvloed wordt. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren set Gemstone malachite
€49.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set Gemstone malachite

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met malachite gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje rhodiumplating. Wil jij weerbaarder zijn? Dan is de Malachiet een edelsteen die bij jou past. De steen brengt namelijk emotionele balans en stabiliteit. Het helpt je om positieve veranderingen te maken en negatieve gedragspatronen los te laten. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren set Gemstone rose quartz
€49.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set Gemstone rose quartz

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met rose quartz gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje rhodiumplating. Sta jij open voor meer liefde en harmonie in jouw leven? Kies dan voor de Rose Quartz, deze steen staat bekend als de edelsteen van het hart en de liefde. Het helpt jou je hart te openen en daarmee om liefde te ontvangen en geven. De Rozenkwarts, zoals we het in het Nederlands noemen, heeft een milde en zachte werking. Het bevordert empathie, behulpzaamheid en zorgt dat je je meer kan openstellen. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren set Gemstone amazonite
€49.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set Gemstone amazonite

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met green amazonite gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje rhodiumplating. Kan jij hulp gebruiken om je verstand en intuïtie in balans te brengen? De Green Amazonite en moeilijke tijden. Daarnaast is het een sterke beschermer tegen negatieve energie en schadelijke invloeden van buitenaf. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren set gold Gemstone amazonite
–44%
€49.99 €89.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set gold Gemstone amazonite

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met green amazonite gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje goldplating. Kan jij hulp gebruiken om je verstand en intuïtie in balans te brengen? De Green Amazonite en moeilijke tijden. Daarnaast is het een sterke beschermer tegen negatieve energie en schadelijke invloeden van buitenaf. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren set gold Gemstone malachite
€49.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren set gold Gemstone malachite

MOONLIGHT GEMSTONES - Deze mooie set met malachite gemstones is gemaakt van het materiaal zilver en bezet met een laagje goldplating. Wil jij weerbaarder zijn? Dan is de Malachiet een edelsteen die bij jou past. De steen brengt namelijk emotionele balans en stabiliteit. Het helpt je om positieve veranderingen te maken en negatieve gedragspatronen los te laten. / Sieradenset Cadeau Sets
Ga naar Lucardi Juwelier
48
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren ring met antiek roze kristal
–50%
€19.99 €39.98

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren ring met antiek roze kristal

Deze zilveren rhodiumplated damesring heeft een ronde kristalsteen in de kleur vintage roze. / Ring met stenen
Ga naar Lucardi Juwelier
16.5
17.5
18.5
Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren ring Love month stone hart
–33%
€19.99 €29.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren ring Love month stone hart

LOVE MONTH STONES - Deze leuke ring is gemaakt van het materiaal zilver en heeft een laagje rhodiumplating. De ring heeft een schitterende Love month zirconia stone in de vorm van een hart. Kies de maand wanneer jij & je lief een relatie hebben gekregen! / Ring met stenen Gepersonaliseerde items
Ga naar Lucardi Juwelier Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren ring Love month stone hart
–33%
€19.99 €29.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren ring Love month stone hart

LOVE MONTH STONES - Deze leuke ring is gemaakt van het materiaal zilver en heeft een laagje rhodiumplating. De ring heeft een schitterende Love month zirconia stone in de vorm van een hart. Kies de maand wanneer jij & je lief een relatie hebben gekregen! / Ring met stenen Gepersonaliseerde items
Ga naar Lucardi Juwelier Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren ring Love month stone hart
–33%
€19.99 €29.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren ring Love month stone hart

LOVE MONTH STONES - Deze leuke ring is gemaakt van het materiaal zilver en heeft een laagje rhodiumplating. De ring heeft een schitterende Love month zirconia stone in de vorm van een hart. Kies de maand wanneer jij & je lief een relatie hebben gekregen! / Ring met stenen Gepersonaliseerde items
Ga naar Lucardi Juwelier Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren ring Love month stone hart
–33%
€19.99 €29.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren ring Love month stone hart

LOVE MONTH STONES - Deze leuke ring is gemaakt van het materiaal zilver en heeft een laagje rhodiumplating. De ring heeft een schitterende Love month zirconia stone in de vorm van een hart. Kies de maand wanneer jij & je lief een relatie hebben gekregen! / Ring met stenen Gepersonaliseerde items
Ga naar Lucardi Juwelier Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren ring Love month stone hart
–33%
€19.99 €29.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren ring Love month stone hart

LOVE MONTH STONES - Deze leuke ring is gemaakt van het materiaal zilver en heeft een laagje rhodiumplating. De ring heeft een schitterende Love month zirconia stone in de vorm van een hart. Kies de maand wanneer jij & je lief een relatie hebben gekregen! / Ring met stenen Gepersonaliseerde items
Ga naar Lucardi Juwelier Ga naar Lucardi Juwelier
Zilveren ring Love month stone hart
–33%
€19.99 €29.99

Lucardi | Lucardi Juwelier

Zilveren ring Love month stone hart

LOVE MONTH STONES - Deze leuke ring is gemaakt van het materiaal zilver en heeft een laagje rhodiumplating. De ring heeft een schitterende Love month zirconia stone in de vorm van een hart. Kies de maand wanneer jij & je lief een relatie hebben gekregen! / Ring met stenen Gepersonaliseerde items
Ga naar Lucardi Juwelier Ga naar Lucardi Juwelier
Filter op
 • Sorteren
 • Prijs
 • Kleur
 • Materiaal
 • Ringmaat
 • Merk
 • Webshop
Sorteren
Prijs
Kleur
Materiaal
Ringmaat
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop

Ringen met steen koop je gemakkelijk online via de Fashion Finder Fashionchick. Doordat er veel verschillende sieradenmerken zijn aangesloten op ons platform, vind je op Fashionchick.nl een groot aanbod aan ringen met een steen. Kies je voor een minimalistisch design of juist voor een opvallende ring? Bij ons vind je voor ieder wat wils.