Mia & Jo Kettingen online kopen | Fashionchick.nl

Mia & Jo Kettingen

Sorteren
Prijs

tot

Kleur

Op zoek naar kettingen van brand Mia Jo? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan kettingen van brand Mia Jo. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie kettingen van brand Mia Jo in één overzicht. Zo shop je altijd kettingen van brand Mia Jo volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames kettingen voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable kettingen van brand Mia Jo passend bij jouw stijl.

Vragen over Mia & Jo Kettingen

Hoe houd ik kettingen uit elkaar?

Heb je net de kettingen uit de knoop gehaald, moet je het de volgende keer weer doen! Met deze tips niet meer. Investeer in een sieradenrekje waar je je kettingen mooi aan kunt ophangen. De kans is dan veel kleiner dat ze in elkaar komen te zitten. Een andere hack is door een rietje open te knippen. De ketting doe je hier vervolgens doorheen en je maakt ‘m vast met de sluiting. 

Waar koop ik kettingen?

De mooiste kettingen in alle formaten koop je in de shop van Fashionchick. Met een breed assortiment aan kettingen ben je bij Fashionchick aan het juiste adres. 

Hoe haal ik een ketting uit de knoop?

Maak allereerst de sluiting van de ketting los. Gebruik een klein beetje olie om de knoop losser te maken. Zijn je vingers te groot om de knoop los te peuteren? Probeer het eens met een naald. Wedden dat je er dan wel bij kan? 

Hoe draag ik een ketting?

Een ketting draag je aan je nek. Je kunt kiezen voor lange kettingen; deze hangen los om je hals heen. Een choker of een korte ketting hangt strakker om je nek.