Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu

Lieve Styletoday bezoeker, welkom op Fashionchick. Ons kleine zusje Styletoday is per 1 juni offline gegaan. Maar niet getreurd: bij ons ben je aan het juiste adres voor je dagelijkse portie fashion- en beauty inspiratie.

Fashionchick is de leukste plek om je eigen kledingstijl te ontdekken. Of je nu zestien bent of zesenveertig, slank of volslank, super on trend of super relaxed: wij zijn er voor jou. Want elke vrouw die van mode houdt, is welkom op ons shoppingplatform. Voor ons gaat fashion niet over trends, maar over stijl. Niet over must-haves en wanna-haves, maar over kleren die iets toevoegen aan jouw persoonlijkheid. Bij ons slaagt iedereen voor elke look.

Own your style

We helpen je jouw stijl te ontdekken, ontwikkelen en ownen. Dat doen we onder andere met behulp van een stijltest, zodat onze stylisten en editors je nog gerichter advies kunnen geven door middel van inspirerende content. En jij precies weet waar je moet zijn om de items te vinden die perfect bij jouw stijl passen. 

Shop 'till you drop

En ook voor die items zit je bij ons goed. Met ruim 200 webshops, duizenden merken en nog veel meer fantastische items hebben wij voor iedere vrouw precies dat wat ze zoekt in onze shop. Van tas tot jas, van jurk tot sneaker. Natuurlijk zijn we er voor je als je ons nodig hebt. We helpen je graag dat ene perfecte item te vinden of je kledingstijl tot in de puntjes te perfectioneren. Maar we laten je ook lekker je gang gaan als je zin hebt om eindeloos te struinen tussen al het moois dat onze shop te bieden heeft. Jij bepaalt. Welkom, lieve Styletoday bezoeker!