Fashionchick bestaat 10 jaar!

In 2008 besloot Ellen Snijder, samen met drie bijzonder handige mannen, dat online shoppen makkelijker moest kunnen. Daarom verzamelden ze de mooiste merken en shops, overzichtelijk op één plek: Fashionchick. Sindsdien is er een hoop gebeurd; Fashionchick groeide uit tot het grootste online modeplatform van Nederland. We organiseerden events, we schreven een boek en zijn zelfs op TV te zien. En na 10 jaar hoef je nog steeds niet alle shops langs om jouw look samen te stellen, bij Fashionchick vind je alles wat je zoekt. 

Wij vieren dit jaar onze 10e verjaardag. En wie jarig is, trakteert! Daarom geven we iedere maand een gigantische prijs weg, zoals bijvoorbeeld €1000 shoptegoed van vtwonen. Schrijf je snel in voor onze Fashionchick updates en hou onze social media kanalen goed in de gaten. Dan weet je zeker dat je niks mist. Op naar de volgende 10! 

Wie jarig is trakteert:  Win €1000 shoptegoed van vtwonen

Ook deze maand geven we een fantastische prijs weg ter ere van ons 10-jarig bestaan. Jij maakt namelijk kans op maar liefst €1000 shoptegoed van vtwonen! Meedoen is heel makkelijk: je hoeft je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief van vtwonen en de wekelijkse Fashionchick Updates. Waar wacht je nog op?

Doe nu mee