Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu

Fashionchick bestaat 10 jaar!

In 2008 besloot Ellen Snijder, samen met drie bijzonder handige mannen, dat online shoppen makkelijker moest kunnen. Daarom verzamelden ze de mooiste merken en shops, overzichtelijk op één plek: Fashionchick. Sindsdien is er een hoop gebeurd; Fashionchick groeide uit tot het grootste online modeplatform van Nederland. We organiseerden events, we schreven een boek en zijn zelfs op TV te zien. En na 10 jaar hoef je nog steeds niet alle shops langs om jouw look samen te stellen, bij Fashionchick vind je alles wat je zoekt. 

Wij vieren dit jaar onze 10e verjaardag. En wie jarig is, trakteert! Daarom geven we iedere maand een gigantische prijs weg, zoals bijvoorbeeld €1400 shoptegoed van 4 van onze favoriete shops. Schrijf je snel in voor onze Fashionchick updates en hou onze social media kanalen goed in de gaten. Dan weet je zeker dat je niks mist. Op naar de volgende 10! 

Schrijf je in & win €1400 shoptegoed van onze favoriete shops

En ook deze maand is het weer raak. Jij maakt namelijk kans op maar liefst €1400,- shoptegoed van 4 van onze favoriete shops. De Bijenkorf, Steve Madden, Loavies en Catwalk Junkie stellen namelijk allemaal €350,- shoptegoed beschikbaar voor één hele gelukkige dame. Wil jij kans maken op deze prijs? Klik op de button en doe mee. Succes!

Doe nu mee