mediakit

In a way, Fashionchick is everyone’s personal shopper. For some that’s a social thing, for some it’s advice, for some it’s ‘as seen on the catwalk’, we’ve got it all.

streep

FASHIONCHICK FACTS

cijfers

Facebook icon FACEBOOK 311K
Twitter icon TWITTER 20K
Google plus icon GOOGLE 210
Instagram icon INSTAGRAM 100K
Pinterest icon PINTEREST 5K
youtube icon YOUTUBE 4,5K


JOUW WEBSHOP OP FASHIONCHICK

Wil je jouw webshop op een leuke manier onder de aandacht brengen? Mail dan naar salessupport@fashionchick.nl met de naam van de webshop en evt. afwijkende contactgegevens. Zorg er wel voor dat je een goede datafeed hebt, hiermee kunnen wij de producten ook in de Fashion Finder plaatsen.


BRANDED CONTENT

Naast zichtbaarheid in de Fashion Finder zijn er verschillende adverteermogelijkheden om onder de aandacht te komen. Dit kan in de vorm van branded content , winacties, dedicated mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode.


BLOGGER NETWERK

Fashionchick werkt samen met de bekende Nederlandse fashion influencers, zo ook voor onze eigen TV serie . Om het bereik te vergroten en nog meer inspiratie te bieden is het mogelijk om een gesponsorde blogpost op de site van de blogger en op Fashionchick te plaatsen. Who's in?

DISPLAY ADVERTISING

Wij bieden ook verschillende banner posities aan die je run of site (ROS) af kunt nemen. Maar ook getarget op een bepaalde product categorie (GOP) in de Fashion Finder op basis van CPM.

Interesse in één van de bovenstaande mogelijkheden of wil je een op-maat-gemaakt plan van ons ontvangen? Mail naar adverteren@fashionchick.nl .

quote