Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu

Fashionchick facts

Hét grootste fashion & beauty platform voor vrouwen.

Jouw webshop op Fashionchick

Wil je meer traffic en sales genereren voor jouw webshop en deze onder de aandacht brengen bij onze bezoekers? Mail dan je gegevens en ook die van je webshop naar salessupport@fashionchick.nl. Wij bekijken dan of je webshop Fashionchick proof is en aansluit bij ons aanbod.

Branded content

Naast het integreren van je producten in onze shop zijn er verschillende mogelijkheden om extra onder de aandacht te komen. Dit kan in de vorm van branded content , winacties, dedicated mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode.

Influencer netwerk

Fashionchick werkt samen met bekende Nederlandse fashion influencers. Om het bereik te vergroten en nog meer inspiratie te bieden is het mogelijk om een op maat gemaakte influencer campagne af te nemen. Hiermee creëren de influencers content die ook wordt doorvertaald op Fashionchick en gebruikt kan worden op je eigen kanalen. Van inspiratie naar een dreambuy! Are you in?

Display advertising

Wij bieden ook verschillende banner posities aan die je run of site (ROS). Maar ook getarget op een bepaalde product categorie (GOP) in de shop op basis van CPM.

Interesse in één van de bovenstaande mogelijkheden of wil je een op-maat-gemaakt plan van ons ontvangen?

Stuur ons een mail