menu

Fashionchick facts

Hét grootste fashion- & beautyplatform voor vrouwen.

Jouw webshop op Fashionchick

Wil je meer traffic en sales genereren voor jouw webshop en deze onder de aandacht brengen bij onze bezoekers? Mail dan je gegevens en die van je webshop naar salessupport@fashionchick.nl. Wij bekijken dan of je webshop Fashionchick-proof is en aansluit bij ons aanbod. Is dit het geval, zorg er dan voor dat je datafeed klaar is om geïntegreerd te kunnen worden op Fashionchick.nl. Hoe je dat doet lees je in de datafeed-handleiding

Branded content

Naast het integreren van je producten in onze shop zijn er verschillende mogelijkheden om extra onder de aandacht te komen. Dit kan in de vorm van branded content, winacties, dedicated mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode.

Influencer-netwerk

Fashionchick werkt samen met bekende Nederlandse mode-influencers. Om het bereik te vergroten en nog meer inspiratie te bieden is het mogelijk om een op maat gemaakte influencer-campagne af te nemen. Hiermee creëren influencers content die wordt doorvertaald op Fashionchick.nl en gebruikt kan worden op je eigen kanalen. Van inspiratie naar een dreambuy! Are you in?

Interesse in één van de bovenstaande mogelijkheden of wil je een op maat gemaakt plan van ons ontvangen?

Stuur ons een mail