menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Beige Slippers Cph709
€139.95

Copenhagen Studios | Omoda

Beige Slippers Cph709

Ga naar Omoda
40
Ga naar Omoda
Zwarte Slippers Cph709
€139.95

Copenhagen Studios | Omoda

Zwarte Slippers Cph709

Ga naar Omoda
38
39
Ga naar Omoda
Zwarte Slippers Cph711
€149.95

Copenhagen Studios | Omoda

Zwarte Slippers Cph711

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. Deze moderne slipper Cph711 met zijn mooie zwarte kleur en opvallende fAshionzool is dan ook de perfecte slipper voor het nieuwe seizoen! Dit model heeft een breedt bovenwerk van gevlochten leer en gaat daardoor he-le-maal mee met de laatste fAshion trends. Het binnenwerk is uitgevoerd in leer en heeft een voorgevormd en comfortabel voetbed. De rubberen lichtgewicht fAshionzool met uitbundige vormen is 2,5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot bijna 4 centimeter. Extra leuk is zijn de glitters in de zool die deze slipper net die extra sparkel geeft. Een supertrendy én comfortabele slipper om vrolijk van te worden in de stad en on the go!
Ga naar Omoda
38
39
40
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Cph560
€169.95

Copenhagen Studios | Omoda

Witte Lage Sneakers Cph560

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. En omdat de Denen zo graag fietsen, is er op iedere schoen een afbeelding van een fiets terug te vinden. Deze moderne lage sneaker Cph560 met zijn mooie zachte kleuren is gemaakt met verschillende overlays en in verschillende materialen. Wit leer, met lichtgrijs suède; wit nubuck en wit mesh. Opvallend detail is de golvende veterklep en de logoopdruk aan de zijkant van de schoen met de welbekende fiets afbeelding. De dikke zool in combinatie met de kleuren en materialen maakt het dan ook de perfecte schoen voor het nieuwe seizoen! Het binnenwerk is uitgevoerd in leer en heeft een uitneembaar voetbed. De rubberen zool is 2.5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot 3 centimeter. Een supertrendy én comfortabele schoen om vrolijk van te worden in de stad en on the go!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Beige Slippers Cph710
€129.95

Copenhagen Studios | Omoda

Beige Slippers Cph710

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. Deze moderne slipper Cph710 met zijn mooie beige kleur en opvallende fAshionzool is dan ook de perfecte slipper voor het nieuwe seizoen! Dit model heeft een breedt bovenwerk die stijlvol is afgewerkt met stiksels die zorgen voor een over all ruit print en gaat daardoor he-le-maal mee met de laatste fAshion trends. Het binnenwerk is uitgevoerd in leer en heeft een voorgevormd en comfortabel voetbed. De rubberen lichtgewicht fAshionzool met uitbundige vormen is 2,5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot bijna 4 centimeter. Extra leuk is zijn de glitters in de zool die deze slipper net die extra sparkel geeft. Een supertrendy én comfortabele slipper om vrolijk van te worden in de stad en on the go!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Grijze Lage Sneakers Cph413
€159.95

Copenhagen Studios | Omoda

Grijze Lage Sneakers Cph413

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. En omdat de Denen zo graag fietsen, is er op iedere schoen een afbeelding van een fiets terug te vinden. Deze lage sneaker Cph413 heeft een retro tennis uitstraling en is gemaakt van grijs suède en speelse kartelrandjes en perforaties aan de zijkant en hiel. Opvallend detail is de blauwe omgekeerde v aan de zijkanten van de schoen. Het binnenwerk is leer gevoerd met een uitneembaar voetbed. De rubberen zool heeft een gripvast profiel waardoor je veel grip en stabiliteit ervaart.
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Blauwe Lage Sneakers Cph560
€169.95

Copenhagen Studios | Omoda

Blauwe Lage Sneakers Cph560

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. En omdat de Denen zo graag fietsen, is er op iedere schoen een afbeelding van een fiets terug te vinden. Deze moderne lage sneaker Cph560 met zijn mooie zachte kleuren is gemaakt met verschillende overlays en in verschillende materialen.Wit leer, met beige en grijs suède; blauw en grijs nubuck en wit mesh. Opvallend detail is de golvende veterklep en de logoopdruk aan de zijkant van de schoen met de welbekende fiets afbeelding. De dikke zool in combinatie met de kleuren en materialen maakt het dan ook de perfecte schoen voor het nieuwe seizoen! Het binnenwerk is uitgevoerd in leer en heeft een uitneembaar voetbed. De rubberen zool is 2.5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot 3 centimeter. Een supertrendy én comfortabele schoen om vrolijk van te worden in de stad en on the go!
Ga naar Omoda
38
39
40
Ga naar Omoda
Witte Slippers Cph710
€129.95

Copenhagen Studios | Omoda

Witte Slippers Cph710

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. Deze moderne slipper Cph710 met zijn mooie witte kleur en opvallende fAshionzool is dan ook de perfecte slipper voor het nieuwe seizoen! Dit model heeft een breedt bovenwerk die afgewerkt is met stiksels die de slipper een trendy over all ruit print geeft en gaat daardoor he-le-maal mee met de laatste fAshion trends. Het binnenwerk is uitgevoerd in leer en heeft een voorgevormd en comfortabel voetbed. De rubberen lichtgewicht fAshionzool met uitbundige vormen is 2,5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot bijna 4 centimeter. Extra leuk is zijn de glitters in de zool die deze slipper net die extra sparkel geeft. Een supertrendy én comfortabele slipper om vrolijk van te worden in de stad en on the go!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Zwarte Slippers Cph706
€139.95

Copenhagen Studios | Omoda

Zwarte Slippers Cph706

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. Deze moderne slipper Cph706 met zijn mooie zwarte kleur en opvallende fAshionzool is dan ook de perfecte slipper voor het nieuwe seizoen! Dit model heeft gevoerde leren banden die een kruis vormen op de wReef met het gouden logo op de zijkant. Het binnenwerk bestaat uit leer en heeft een voorgevormd en comfortabel voetbed. De rubberen extra licht fAshionzool met uitbundige groeven is 3,5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot bijna 6 centimeter. Extra leuk is zijn de golvende details in de zool. Met deze supertrendy én comfortabele slipper ben je klaar om naar het strand te gaan!
Ga naar Omoda
38
39
40
Ga naar Omoda
Beige Lage Sneakers Cph407
€189.95

Copenhagen Studios | Omoda

Beige Lage Sneakers Cph407

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. En omdat de Denen zo graag fietsen, is er op iedere schoen een afbeelding van een fiets terug te vinden. Deze moderne lage sneaker CPH 407 in zacht beige is dan ook de perfecte schoen voor het nieuwe seizoen! Hij is gemaakt van topkwaliteit nubuck en heeft een strakke vormgeving doordat minimalistisch gebruik is gemaakt van stiksels. Het binnenwerk is uitgevoerd in leer en heeft een uitneembaar voetbed. De witte rubberen platformzool van bijna 4 cm dik is afgewerkt met een stootrand aan de voor- en achterkant. Een comfortabele schoen om vrolijk van te worden en die ook nog eens onder al je outfits matcht!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Cph152
€179.95

Copenhagen Studios | Omoda

Witte Lage Sneakers Cph152

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. En omdat de Denen zo graag fietsen, is er op iedere schoen een afbeelding van een fiets terug te vinden. Dit lage sneaker model Cph152 is gemaakt van wit leer en heeft een strakke vormgeving op het bovenwerk. De perforaties op de neus zorgen voor een sportieve look en de trendy plateauzool van 4 cm dik geeft 'm een behoorlijke lift. Op de tong en zijkant van de schoen zijn meerdere goudkleurige merkopdrukken zichtbaar. Het binnenwerk is leer gevoerd met een uitneembaar voetbed. De rubberen zool is super licht van gewicht wat veel loopcomfort biedt en voorzien van een gripvast profiel. Witte sneakers zijn onmisbaar in je garderobe, ga voor dit super toffe model van het trendy Deense merk en haal een stukje Scandinavië in huis!
Ga naar Omoda
36
37
39
40
41
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Cph407
€169.95

Copenhagen Studios | Omoda

Witte Lage Sneakers Cph407

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. En omdat de Denen zo graag fietsen, is er op iedere schoen een afbeelding van een fiets terug te vinden. Deze moderne lage sneaker CPH 407 in lichtgrijs is dan ook de perfecte schoen voor het nieuwe seizoen! Hij is gemaakt van topkwaliteit suède en heeft een strakke vormgeving doordat minimalistisch gebruik is gemaakt van stiksels. Het binnenwerk is uitgevoerd in leer en heeft een uitneembaar voetbed. De witte rubberen platformzool van bijna 4 cm dik is afgewerkt met een stootrand aan de voorkant. Een comfortabele schoen om vrolijk van te worden en die ook nog eens onder al je outfits matcht!
Ga naar Omoda
36
40
Ga naar Omoda
Paarse Lage Sneakers Cph560
€169.95

Copenhagen Studios | Omoda

Paarse Lage Sneakers Cph560

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. En omdat de Denen zo graag fietsen, is er op iedere schoen een afbeelding van een fiets terug te vinden. Deze moderne lage sneaker Cph560 met zijn mooie zachte kleuren is gemaakt met verschillende overlays en in verschillende materialen. Wit leer, met lichtgrijs en donkergrijs suède; paars en grijs nubuck en wit mesh. Opvallend detail is de golvende veterklep en de logoopdruk aan de zijkant van de schoen met de welbekende fiets afbeelding. De dikke zool in combinatie met de kleuren en materialen maakt het dan ook de perfecte schoen voor het nieuwe seizoen! Het binnenwerk is uitgevoerd in leer en heeft een uitneembaar voetbed. De rubberen zool is 2.5 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot 3 centimeter. Een supertrendy én comfortabele schoen om vrolijk van te worden in de stad en on the go!
Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Zwarte Slippers Cph712
€99.95

Copenhagen Studios | Omoda

Zwarte Slippers Cph712

Het merk Copenhagen Studios maakt urban schoenen voor happy people. Mooie designs, geïnspireerd op de Scandinavische lifestyle en handgemaakt door vakmensen in Italië. Deze moderne slipper Cph712 met zijn mooie zwarte kleur en opvallende fAshionzool is dan ook de perfecte slipper voor het nieuwe seizoen! Dit model heeft twee leren banden die een kruis vormen op de wReef met het gouden logo op de zijkant. Het binnenwerk is uitgevoerd in leer en heeft een voorgevormd en comfortabel voetbed. De rubberen extra licht fAshionzool is 2 centimeter onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot 3 centimeter. Extra leuk is zijn de glitterende en golvende details in de zool. Met deze supertrendy én comfortabele slipper ben je klaar om naar het strand te gaan!
Ga naar Omoda
38
Ga naar Omoda

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Schoenmaat
 • Kleur
 • Merk Copenhagen Studios
 • Prijs
 • Materiaal
 • Webshop
Sorteren
Schoenmaat
Kleur
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Prijs
Materiaal
Webshop
Ook zo'n fan van Copenhagen Studios zomerschoenen? Bekijk hier in één overzicht alle zomerschoenen van dit merk. Op Fashionchick.nl vind je zomerschoenen van Copenhagen Studios verkrijgbaar bij meerdere webshops. Zo zie jij direct waar je de mooiste zomerschoenen van dit merk online kunt kopen. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan de shops die Copenhagen Studios verkopen, vind je bij ons altijd de laatste collectie en de goedkoopste zomerschoenen van Copenhagen Studios. Vergelijk prijzen en aanbod en vind jouw nieuwe zomerschoenen van Copenhagen Studios. In alle maten en met elk budget shop je gemakkelijk jouw favoriete items van dit brand online op Fashionchick.nl.