menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Beige Lage Sneakers Celest
 
€109.95

Scotch & Soda | Omoda

Beige Lage Sneakers Celest

Het heerlijke zomerseizoen verdient een toffe sneaker! Ga voor dit beige model Celest uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van soepel nylon in combinatie met speelse panelen zoals de neus van suèdelook textiel en de lederlook panelen. Daarnaast heeft de sneaker opvallende accenten zoals de gele rubberen biezen, de spiegelende zilverkleurige inzet op de veterklep en de neonroze textiel aantreklus met rubberen merkembleem op de achterkant. Daarnaast heeft de tong nog een rubberen merkpatch en kun je je schoenen heel eenvoudig aan je outfit aanpassen door de neonroze en geel-beige veters met elkaar af te wisselen. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en het voetbed is uitneembaar. Helemaal van nu is de meegekleurde chunky zool met neonroze loopzool, die niet alleen perfect is om flink mee door te stappen maar jouw outfit ook voorziet van een trendy finishing touch. De neonroze zool is voorzien van een gripvast profiel en ook het bekende naaimachine logo komt in de loopzool terug.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Cate
€99.95

Scotch & Soda | Omoda

Witte Lage Sneakers Cate

Deze fijne lage sneaker Cate van het merk Scotch & Soda past briljant bij al je favoriete outfits. De buitenkant is gemaakt van wit leer en heeft verschillende speelse panelen en een beige suède hielstuk met geborduurd merklogo. De neus is gesierd met perforatiesgaatjes en zorgt voor een sportieve en speelse look. De tong is voorzien van een roze rubberen merkembleem en aan de zijkant van de schoen bevindt zich een merkopdruk. Het binnenwerk heeft een textiel voering en een vast voetbed. Op de rubberen zool zijn herhalende merkopdrukken te vinden en de loopzool heeft een lichtbruin visgraatprofiel voor een perfecte grip. Een cleane witte sneaker mag ook dit seizoen niet ontbreken in je garderobe, ga voor dit mooie item!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Multi Lage Sneakers Vivi
 
€99.95

Scotch & Soda | Omoda

Multi Lage Sneakers Vivi

Dit heerlijke seizoen verdient een unieke sneaker! Ga voor dit meerkleurige model Vivi uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van donkerblauw geweven textiel met een lichte glans in combinatie met panelen van suèdelook en lederlook in de kleuren groen, beige en zwart. Opvallende details zijn het neonoranje ronde rubberen merkembleem op de zijkant, het geribbelde hielstuk met neonoranje rubberen merkpatch met gele aantreklus, het transparante merklusje op de tong met geel ringetje en de platte tweekleurige veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte oplopende rubberen zool is voorzien van een ribbeltextuur en een karamelbruine accentstreep op de zoolrand en een loopzool van opgedeelde vlakken wit en semi-transparant rubber met een gripvast profiel.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Gouden Lage Sneakers Vivi
€119.95

Scotch & Soda | Omoda

Gouden Lage Sneakers Vivi

Ga naar Omoda
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Multi Lage Sneakers Celest
 
€109.95

Scotch & Soda | Omoda

Multi Lage Sneakers Celest

Het heerlijke zomerseizoen verdient een toffe sneaker! Ga voor dit kleurrijke model Celest uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van wit mesh textiel in combinatie met speelse panelen van suèdelook textiel en lederlook in de kleuren oranje, groen, lichtblauw en bordeauxrood. De tong is voorzien van een rubberen merkpatch en daarnaast heeft de sneaker opvallende accenten zoals de oranje textiel aantreklus met rubberen merkembleem op de achterkant en de oranje-bruine veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en het voetbed is uitneembaar. Helemaal van nu is de chunky zool met oranje loopzool, die niet alleen perfect is om flink mee door te stappen maar jouw outfit ook voorziet van een trendy finishing touch. De zool is voorzien van een gripvast profiel en ook het bekende naaimachine logo komt in de loopzool terug.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Multi Lage Sneakers Celest
€109.95

Scotch & Soda | Omoda

Multi Lage Sneakers Celest

Dit heerlijke seizoen verdient een vrolijke sneaker! Ga voor dit kleurrijke model Celest uit de collectie van het merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van lichtblauw en zwart mesh in combinatie met bruin en geel suède overlays. Opvallend is het metallic goudkleurig accent aan de zijkant van de schoen wat is uitgevoerd in lederlook en de zwarte textiel aantreklus met merkopdruk. De tong is gesierd met een rubberen merkpatch. Het binnenwerk is gevoerd met mesh en heeft een uitneembaar voetbed. Leuk detail zijn de tweekleurige veters en de rubberen chunky zool met bruine loopzool. De zool is voorzien van een gripvast profiel en het bekende naaimachine logo.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Multi Lage Sneakers Celest
 
€109.95

Scotch & Soda | Omoda

Multi Lage Sneakers Celest

Het heerlijke zomerseizoen verdient een toffe sneaker! Ga voor dit kleurrijke model Celest uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van zachtroze mesh in combinatie met speelse panelen van suèdelook textiel en lederlook in de kleuren donkerblauw, cognacbruin en metallic groen. De tong is voorzien van een rubberen merkpatch en daarnaast heeft de sneaker opvallende accenten zoals de groene textiel aantreklus met rubberen merkembleem op de achterkant en de zachtroze-groene veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en het voetbed is uitneembaar. Helemaal van nu is de meegekleurde chunky zool met groene loopzool, die niet alleen perfect is om flink mee door te stappen maar jouw outfit ook voorziet van een trendy finishing touch. De zool is voorzien van een gripvast profiel en ook het bekende naaimachine logo komt in de loopzool terug.
Ga naar Omoda
37
38
39
41
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Vivi
 
€109.95

Scotch & Soda | Omoda

Witte Lage Sneakers Vivi

Dit heerlijke seizoen verdient een unieke sneaker! Ga voor dit witte model Vivi uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van mesh textiel met een kleurrijk borduursel op de neus in combinatie met panelen van suèdelook en lederlook. Opvallende details zijn het ronde rubberen merkembleem op de zijkant, het geribbelde hielstuk met neonoranje rubberen merkpatch met gele aantreklus, het transparante merklusje op de tong met geel ringetje en de platte tweekleurige veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte oplopende rubberen zool is voorzien van een ribbeltextuur en een neonoranje accentstreep op de zoolrand en een loopzool van opgedeelde vlakken wit en semi-transparant rubber met een gripvast profiel.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Roze Lage Sneakers Vivi
 
€99.95

Scotch & Soda | Omoda

Roze Lage Sneakers Vivi

Dit heerlijke seizoen verdient een vrolijke sneaker! Ga voor dit roze model Vivi uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van camelbruin glanzend, geweven textiel met roze suèdelook overlays en geribbelde lederlook overlays in een neonroze kleur. Opvallende details zijn het gele ronde rubberen merkembleem op de zijkant, het geribbelde hielstuk met neonroze rubberen merkpatch met textiel aantreklus, de camelbruine lederlook hielkap, het transparante merklusje op de tong met geel ringetje en de platte tweekleurige veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte oplopende rubberen zool is voorzien van een ribbeltextuur en een neonroze accentstreep op de zoolrand en een loopzool van opgedeelde vlakken wit en semi-transparant rubber met een gripvast profiel.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
Ga naar Omoda
Grijze Lage Sneakers Lou
€119.95

Scotch & Soda | Omoda

Grijze Lage Sneakers Lou

Dit heerlijke zomerseizoen verdient een luchtige sneaker! Ga voor dit grijze model LOU uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van transparant, geweven textiel met een onderlaag met langwerpige perforaties en verstevigende rubberen overlays. Daarnaast heeft dit model een lichtgrijs reflecterend hielstuk met geperforeerde sterretjes en een aantreklus van textiel logotape. Op de tong is een rubberen merklabel te vinden en de zijkant is gesierd met een merkopdruk. Het binnenwerk is gevoerd met mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte rubberen zool met speelse vormen op de zoolrand is voorzien van een transparante air-unit in de hak en zorgt daardoor voor een lichtgewicht, dempend loopcomfort. De donkergrijze loopzool met opgedeelde vlakken en diepe groeven heeft een zeer gripvast karakter. Wij weten het zeker, dit is de perfecte, ademende sneaker voor zomerse avonturen!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Lizzie
€129.95

Scotch & Soda | Omoda

Witte Lage Sneakers Lizzie

Het heerlijke zomerseizoen verdient een toffe chunky sneaker! Ga voor dit off-white model Lizzie uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van geweven textiel met een rubberen print in combinatie met speelse panelen van leer en lederlook. Daarnaast heeft de sneaker opvallende accenten zoals de beige textiel logotape op de tong en hiel, de vetersluiting die tot aan de neus doorloopt en de groen-witte ronde veters. De tong heeft een karamelbruin rubberen merkembleem en het binnenwerk is gevoerd met mesh textiel en een vast voetbed van microsuèdelook. Helemaal van nu is de beige chunky zool met speelse vormen op de zoolrand en een honingbruine loopzool, die niet alleen perfect is om stijlvolle stappen mee te zetten maar jouw outfit ook voorziet van een trendy finishing touch. De zool is 4 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot een dikte van 5 centimeter. De loopzool is voorzien van een gripvast profiel van opgedeelde vlakken. Wij weten het zeker, dit is de perfecte, robuuste sneaker waarmee je sowieso on-trend bent!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Camel Lage Sneakers Lou
€119.95

Scotch & Soda | Omoda

Camel Lage Sneakers Lou

Dit heerlijke zomerseizoen verdient een luchtige sneaker! Ga voor dit camelbruine model LOU uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van transparant, geweven textiel met een onderlaag met langwerpige perforaties en verstevigende rubberen overlays. Daarnaast heeft dit model een camelbruin reflecterend hielstuk met geperforeerde sterretjes en een aantreklus van textiel logotape. Op de tong is een rubberen merklabel te vinden en de zijkant is gesierd met een merkopdruk. Het binnenwerk is gevoerd met mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte rubberen zool met speelse vormen op de zoolrand is voorzien van een transparante air-unit in de hak en zorgt daardoor voor een lichtgewicht, dempend loopcomfort. De honingbruine loopzool met opgedeelde vlakken en diepe groeven heeft een zeer gripvast karakter. Wij weten het zeker, dit is de perfecte, ademende sneaker voor zomerse avonturen!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Roze Lage Sneakers Celest
 
€109.95

Scotch & Soda | Omoda

Roze Lage Sneakers Celest

Het heerlijke zomerseizoen verdient een toffe sneaker! Ga voor dit roze model Celest uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van stevig textiel in combinatie met speelse panelen van suèdelook textiel en lederlook in de verschillende tinten roze. De tong is voorzien van een rubberen merkpatch en daarnaast heeft de sneaker opvallende accenten zoals de koraalroze textiel aantreklus met rubberen merkembleem op de achterkant en de oranje-bruine veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en het voetbed is uitneembaar. Helemaal van nu is de chunky zool met honingbruine loopzool, die niet alleen perfect is om flink mee door te stappen maar jouw outfit ook voorziet van een trendy finishing touch. De zool is voorzien van een gripvast profiel en ook het bekende naaimachine logo komt in de loopzool terug.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Groene Lage Sneakers Vivi
 
€99.95

Scotch & Soda | Omoda

Groene Lage Sneakers Vivi

Dit heerlijke seizoen verdient een vrolijke sneaker! Ga voor dit groene model Vivi uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van groen glanzend, geweven textiel met legergroen suèdelook overlays en geribbelde nylon overlays in een groene kleur. Opvallende details zijn het oranje ronde rubberen merkembleem op de zijkant, het geribbelde hielstuk met neonoranje rubberen merkpatch met gele textiel aantreklus, de camelbruine lederlook hielkap, het transparante merklusje op de tong met geel ringetje en de platte tweekleurige veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte oplopende rubberen zool is voorzien van een ribbeltextuur en een neongroene accentstreep op de zoolrand en een loopzool van opgedeelde vlakken wit en semi-transparant rubber met een gripvast profiel.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Multi Lage Sneakers Vivi
 
€99.95

Scotch & Soda | Omoda

Multi Lage Sneakers Vivi

Dit heerlijke seizoen verdient een vrolijke sneaker! Ga voor dit multi model Vivi uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van donkerblauw glanzend, textiel met okergele suèdelook overlays en mintgroene suède overlays. Opvallende details zijn het gele ronde rubberen merkembleem op de zijkant, het geribbelde hielstuk met neonroze rubberen merkpatch met gele textiel aantreklus, de camelbruine lederlook hielkap, het transparante merklusje op de tong met geel ringetje en de platte tweekleurige veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte oplopende rubberen zool is voorzien van een ribbeltextuur en een neongroene accentstreep op de zoolrand en een loopzool van opgedeelde vlakken wit en semi-transparant rubber met een gripvast profiel.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Multi Lage Sneakers Vivi
€99.95

Scotch & Soda | Omoda

Multi Lage Sneakers Vivi

Dit heerlijke seizoen verdient een vrolijke sneaker! Ga voor dit multi model Vivi uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van groen glanzend, geweven textiel met bordeauxrode en groene overlays van suède en geribbelde nylon overlays in een camel kleur. Opvallende details zijn het oranje ronde rubberen merkembleem op de zijkant, het geribbelde hielstuk met neonoranje rubberen merkpatch met gele textiel aantreklus, de beige lederlook hielkap, het transparante merklusje op de tong met geel ringetje en de platte tweekleurige veters. Het binnenwerk is gevoerd met mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte oplopende rubberen zool is voorzien van een ribbeltextuur en een oranje accentstreep op de zoolrand en een loopzool van opgedeelde vlakken wit en semi-transparant rubber met een gripvast profiel.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Vivi
 
€99.95

Scotch & Soda | Omoda

Witte Lage Sneakers Vivi

Dit heerlijke seizoen verdient een unieke sneaker! Ga voor dit witte model Vivi uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van glanzend, geweven textiel in combinatie met panelen van suèdelook en lederlook. Opvallende details zijn het ronde rubberen merkembleem op de zijkant, het geribbelde hielstuk met neonroze rubberen merkpatch met gele aantreklus, het transparante merklusje op de tong met neonroze ringetje en de platte tweekleurige veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte oplopende rubberen zool is voorzien van een ribbeltextuur en een karamelbruine accentstreep op de zoolrand en een loopzool van opgedeelde vlakken wit en semi-transparant rubber met een gripvast profiel.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Bruine Lage Sneakers Celest
 
€109.95

Scotch & Soda | Omoda

Bruine Lage Sneakers Celest

Het heerlijke zomerseizoen verdient een toffe sneaker! Ga voor dit bruine model Celest uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van gemarmerd nylon in combinatie met speelse panelen zoals de donkerbruine neus van suèdelook textiel en de lederlook panelen in de kleuren groen en beige. Daarnaast heeft de sneaker opvallende accenten zoals de gele rubberen biezen, de spiegelende zilverkleurige inzet op de veterklep en de gele textiel aantreklus met rubberen merkembleem op de achterkant. Daarnaast heeft de tong nog een rubberen merkpatch en kun je je schoenen heel eenvoudig aan je outfit aanpassen door de gele en oranje-groene veters met elkaar af te wisselen. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en het voetbed is uitneembaar. Helemaal van nu is de meegekleurde chunky zool met gele loopzool, die niet alleen perfect is om flink mee door te stappen maar jouw outfit ook voorziet van een trendy finishing touch. De gele zool is voorzien van een gripvast profiel en ook het bekende naaimachine logo komt in de loopzool terug.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Lou
€119.95

Scotch & Soda | Omoda

Witte Lage Sneakers Lou

Dit heerlijke zomerseizoen verdient een luchtige sneaker! Ga voor dit off-white model LOU uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van transparant, geweven textiel met een onderlaag met langwerpige perforaties en verstevigende rubberen overlays. Daarnaast heeft dit model een off-white reflecterend hielstuk met geperforeerde sterretjes en een aantreklus van textiel logotape. Op de tong is een rubberen merklabel te vinden en de zijkant is gesierd met een merkopdruk. Het binnenwerk is gevoerd met mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte rubberen zool met speelse vormen op de zoolrand is voorzien van een transparante air-unit in de hak en zorgt daardoor voor een lichtgewicht, dempend loopcomfort. De lichtgrijze loopzool met opgedeelde vlakken en diepe groeven heeft een zeer gripvast karakter. Wij weten het zeker, dit is de perfecte, ademende sneaker voor zomerse avonturen!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Multi Lage Sneakers Lizzie
€129.95

Scotch & Soda | Omoda

Multi Lage Sneakers Lizzie

Het heerlijke zomerseizoen verdient een toffe chunky sneaker! Ga voor dit kleurrijke model Lizzie uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van donkerblauw geweven textiel met een rubberen print in combinatie met speelse panelen van leer en lederlook in de kleuren donkerblauw, mintgroen, geelgoen en reflectered grijs. Daarnaast heeft de sneaker opvallende accenten zoals de beige textiel logotape op de tong en hiel, de vetersluiting die tot aan de neus doorloopt en de groen-witte ronde veters. De tong heeft een mintgroen rubberen merkembleem en het binnenwerk is gevoerd met mesh textiel en een vast voetbed van microsuèdelook. Helemaal van nu is de beige chunky zool met speelse vormen op de zoolrand en een oranje loopzool, die niet alleen perfect is om stijlvolle stappen mee te zetten maar jouw outfit ook voorziet van een trendy finishing touch. De zool is 4 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot een dikte van 5 centimeter. De loopzool is voorzien van een gripvast profiel van opgedeelde vlakken. Wij weten het zeker, dit is de perfecte, robuuste sneaker waarmee je sowieso on-trend bent!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Multi Lage Sneakers Vivi
 
€99.95

Scotch & Soda | Omoda

Multi Lage Sneakers Vivi

Dit heerlijke seizoen verdient een vrolijke sneaker! Ga voor dit multi model Vivi uit de collectie van het Amsterdamse couture-merk Scotch & Soda. De buitenkant is gemaakt van beige glanzend textiel met zalmkleurige en pasteloranje suèdelook overlays. Opvallende details zijn het neonroze ronde rubberen merkembleem op de zijkant, het geribbelde gele hielstuk met neonroze rubberen merkpatch met gele textiel aantreklus, de camelbruine lederlook hielkap, het transparante merklusje op de tong met geel ringetje en de platte tweekleurige veters. Het binnenwerk is gevoerd met gerecycled mesh textiel en heeft een uitneembaar voetbed. De witte oplopende rubberen zool is voorzien van een ribbeltextuur en een neongroene accentstreep op de zoolrand en een loopzool van opgedeelde vlakken wit en semi-transparant rubber met een gripvast profiel.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Merk Scotch & Soda
 • Kleur
 • Schoenmaat
 • Prijs
 • Materiaal
 • Webshop
Sorteren
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Kleur
Schoenmaat
Prijs
Materiaal
Webshop
Ook zo'n fan van Scotch & Soda lage sneakers? Bekijk hier in één overzicht alle lage sneakers van dit merk. Op Fashionchick.nl vind je lage sneakers van Scotch & Soda verkrijgbaar bij meerdere webshops. Zo zie jij direct waar je de mooiste lage sneakers van dit merk online kunt kopen. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan de shops die Scotch & Soda verkopen, vind je bij ons altijd de laatste collectie en de goedkoopste lage sneakers van Scotch & Soda. Vergelijk prijzen en aanbod en vind jouw nieuwe lage sneakers van Scotch & Soda. In alle maten en met elk budget shop je gemakkelijk jouw favoriete items van dit brand online op Fashionchick.nl.