menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Merk

Populaire merken

 • Meer merken

Prijs

Schoenmaat

Webshop

Kleur

Materiaal

Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
 • Meest bekeken
Zwarte Lage Sneakers Zaira Fae
 
€169.95

Via Vai | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Zaira Fae

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze zwarte dadsneaker Zaira FAE combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van veelzijdige materialen zoals leer, suède en mesh en heeft een bruine suède paneel over de wReef. Daarnaast is de sneaker voorzien van metallic gouden inzetten en suède panelen met siliconenprint op de zijkant en enkelkraag. De zwarte mesh tong is voorzien van een metallic gouden merklabel en op de hiel bevindt zich een zwarte textiel aantreklus voor extra aantrekgemak. De ronde tweekleurige veters geven de sneaker een sportieve touch, terwijl de chunky zool jouw outfit voorziet van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van rubber is voorzien van lak accenten en een onderbroken, zwarte loopzool met gaatjesprofiel voor veel grip en stabiliteit.
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Raya Jyll
 
€169.95

Via Vai | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Raya Jyll

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze zwarte dadsneaker Raya Jyll combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van veelzijdige materialen en kleuren zoals leer, suède en mesh. De tong is voorzien van een zwart leren merklabel en de perforaties in de neus maken het plaatje compleet. De siliconenprint op de zijkant en craquelé-print op de hiel geven de sneaker een luxe touch, terwijl de chunky zool jouw outfit voorziet van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van rubber heeft veel grip en stabiliteit dankzij het grove profiel. Deze lichtgewicht zool is bijna 3 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot circa 5 centimeter hakhoogte.
Ga naar Omoda
36
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Naja Cloud
 
€159.95

Via Vai | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Naja Cloud

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze zwarte dadsneaker Naja Cloud combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van soepel leer met speelse panelen en golvende reliëf vormen op de zijkanten. De metalen veterhouders en de extra hoge tong springen in het oog, maar het meest opvallende van deze sneaker is natuurlijk de off-white chunky zool. Deze zool loopt niet alleen heel erg lekker maar voorziet jouw outfit ook van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van lichtgewicht rubber is voorzien van een grijze uitsnijding en heeft een zwarte loopzool met gripvast ribbelprofiel. De zool is ruim 3 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot ruim 5 centimeter hakhoogte. Zo heb je niet alleen een trendy chunky sneaker aan je voeten, maar snoep je er stiekem nog wat extra centimetertjes bij!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Taupe Lage Sneakers Naja Cloud
 
€159.95

Via Vai | Omoda

Taupe Lage Sneakers Naja Cloud

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze taupekleurige dadsneaker Naja Cloud combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van zacht suède met speelse panelen en golvende reliëf vormen op de zijkanten. De metalen veterhouders en de extra hoge tong springen in het oog, maar het meest opvallende van deze sneaker is natuurlijk de off-white chunky zool. Deze zool loopt niet alleen heel erg lekker maar voorziet jouw outfit ook van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van lichtgewicht rubber is voorzien van een zwarte uitsnijding en heeft een amberbruine loopzool met gripvast ribbelprofiel. De zool is ruim 3 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot ruim 5 centimeter hakhoogte. Zo heb je niet alleen een trendy chunky sneaker aan je voeten, maar snoep je er stiekem nog wat extra centimetertjes bij!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Zwarte Lage Sneakers Zaira Fae
 
€169.95

Via Vai | Omoda

Zwarte Lage Sneakers Zaira Fae

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze zwarte dadsneaker Zaira FAE combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van veelzijdige materialen en kleuren zoals zwarte mesh met panelen van suède in de kleuren grijs, bruin, zwart en brons. De zwarte leren tong is voorzien van een merklabel en op de hiel bevindt zich een textiel aantreklus. De ronde veters geven de sneaker een sportieve touch, terwijl de chunky zool jouw outfit voorziet van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van rubber is voorzien van lak accenten en een onderbroken, zwarte loopzool met gaatjesprofiel voor veel grip en stabiliteit.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
41
42
Ga naar Omoda
Beige Lage Sneakers Raya Jyll
 
€169.95

Via Vai | Omoda

Beige Lage Sneakers Raya Jyll

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze beige dadsneaker Raya Jyll combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van veelzijdige materialen en kleuren zoals leer, suède en mesh in de kleuren off-white, beige, bruin en groen. De tong is voorzien van een metallic merklabel en de perforaties in de neus maken het plaatje compleet. De ronde, tweekleurige glitterveters geven de sneaker een luxe touch, terwijl de chunky zool jouw outfit voorziet van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van rubber heeft veel grip en stabiliteit dankzij het grove profiel. Deze lichtgewicht zool is bijna 3 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot circa 5 centimeter hakhoogte.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Beige Lage Sneakers Naja Cloud
 
€159.95

Via Vai | Omoda

Beige Lage Sneakers Naja Cloud

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze beige dadsneaker Naja Cloud combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van soepel leer met speelse panelen en golvende reliëf vormen op de zijkanten. De metalen veterhouders en de extra hoge tong springen in het oog, maar het meest opvallende van deze sneaker is natuurlijk de off-white chunky zool. Deze zool loopt niet alleen heel erg lekker maar voorziet jouw outfit ook van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van lichtgewicht rubber is voorzien van een zwarte uitsnijding en heeft een amberbruine loopzool met gripvast ribbelprofiel. De zool is ruim 3 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot ruim 5 centimeter hakhoogte. Zo heb je niet alleen een trendy chunky sneaker aan je voeten, maar snoep je er stiekem nog wat extra centimetertjes bij!
Ga naar Omoda
37
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Cognac Lage Sneakers Naja Cloud
 
€159.95

Via Vai | Omoda

Cognac Lage Sneakers Naja Cloud

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze cognackleurige dadsneaker Naja Cloud combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van zacht suède met speelse panelen en golvende reliëf vormen op de zijkanten. De metalen veterhouders en de extra hoge tong springen in het oog, maar het meest opvallende van deze sneaker is natuurlijk de off-white chunky zool. Deze zool loopt niet alleen heel erg lekker maar voorziet jouw outfit ook van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van lichtgewicht rubber is voorzien van een zwarte uitsnijding en heeft een amberbruine loopzool met gripvast ribbelprofiel. De zool is ruim 3 centimeter dik onder de voorvoet en loopt naar achteren toe op tot ruim 5 centimeter hakhoogte. Zo heb je niet alleen een trendy chunky sneaker aan je voeten, maar snoep je er stiekem nog wat extra centimetertjes bij!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Groene Lage Sneakers Zaira Jade
 
€169.95

Via Vai | Omoda

Groene Lage Sneakers Zaira Jade

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze legergroene dadsneaker Zaira Jade combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van veelzijdige materialen en kleuren zoals suède met panelen van leer en suède met verschillende prints in de kleuren zwart en brons. De veterklep is uitgevoerd in zwart rubber en heeft ronde zwart-gouden veters. Op de dubbele tong is een goudkleurig merkembleem te vinden en de hiel heeft een rubberen inzet met merkopdruk. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van rubber geeft jouw outfit een hedendaagse uitstraling en is voorzien van een zwart lak accent en een onderbroken, zwarte loopzool met gaatjesprofiel voor veel grip en stabiliteit.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Witte Lage Sneakers Zaira Fae
 
€159.95

Via Vai | Omoda

Witte Lage Sneakers Zaira Fae

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze witte dadsneaker Zaira FAE combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van wit leer met veelvuldige overlays en goudkleurige accenten. De tong is voorzien van een goudkleurig merklabel en op de hiel bevindt zich een bijpassende aantreklus voor extra aantrekgemak. De witte veters met goudkleurige schuifsluiting geven de sneaker een sportieve touch, terwijl de chunky zool jouw outfit voorziet van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van rubber is voorzien van glanzende accenten en een onderbroken loopzool met gaatjesprofiel voor veel grip en stabiliteit.
Ga naar Omoda
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Taupe Lage Sneakers Raya Breeze
 
€159.95

Via Vai | Omoda

Taupe Lage Sneakers Raya Breeze

Het Nederlandse merk Via Vai ontwerpt comfortabele schoenen van hoogwaardige materialen met Italiaanse allure. Deze taupekleurige dadsneaker Raya Breeze combineert dan ook het beste van twee werelden: een prettige pasvorm en een hedendaagse look. De schoen heeft een bovenwerk van veelzijdige materialen en kleuren zoals mesh met panelen van leer en suède. De tong is voorzien van een metallic gouden inzet en op de hiel vind je van datzelfde leer nog een accent terug. De ronde, tweekleurige veters en de metalen veteroogjes zorgen voor een speelse look en sportieve touch, terwijl de chunky zool jouw outfit voorziet van een hedendaagse uitstraling. Het binnenwerk is van topkwaliteit leer en heeft een uitneembaar voetbed. De chunky zool van rubber is voorzien van een gripvast profiel voor veel grip en stabiliteit.
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Sneakers Dames
€169.95

Via Vai | Van den Assem

Sneakers Dames

Damesschoen model 5306092-02 in de kleur gebroken wit gecombineerd. Pasvorm Dit model valt normaal op maat. Beschrijving Damessneaker in gebroken wit van het merk Via Vai. Deze sneaker is uitgevoerd in de kleur gebroken wit en bruin. Deze sneaker met ronde neus bestaat zowel uit leer, suède en stof, allemaal in verschillende kleurtinten. De verdikte dad sneaker zool heeft een grof profiel en meet circa 4 cm.
Ga naar Van den Assem
36
38
41
42
Ga naar Van den Assem
Sneakers Dames
€169.95

Via Vai | Van den Assem

Sneakers Dames

Damesschoen model 5408055-00 in de kleur grijs gecombineerd van Via Vai. Pasvorm Dit model valt normaal op maat. Beschrijving Grijs gecombineerde dad sneaker voor dames van het merk Via Vai. Deze sneaker met grove zool heeft een ronde neus en is uitgevoerd in verschillende materialen. De binnenzijde is uitgevoerd in leer en een suède contrefort draagt bij aan het loopcomfort. De crème kleurige rubberen zool heeft een grof profiel voor stevige grip.
Ga naar Van den Assem
36
37
39
40
41
42
Ga naar Van den Assem
Sneakers Dames
€159.95

Via Vai | Van den Assem

Sneakers Dames

Damessneaker model 5502063 in de kleur midden bruin van Via Vai Pasvorm Dit model van Via Vai valt normaal op maat Beschrijving Bruine suède sneaker met hoge zool van het Spaanse merk Via Vai. Deze dadsneaker is uitgevoerd in midden bruin suède en heeft verschillende deelnaden. De binnenzijde is geheel uitgevoerd in leer en het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. De rubberen zool heeft een grof profiel en meet circa 6 cm.
Ga naar Van den Assem
37
38
39
40
41
Ga naar Van den Assem

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Merk Via Vai
 • Prijs
 • Schoenmaat
 • Webshop
 • Kleur
 • Materiaal
Sorteren
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Prijs
Schoenmaat
Webshop
Kleur
Materiaal
Ook zo'n fan van Via Vai dad sneakers? Bekijk hier in één overzicht alle dad sneakers van dit merk. Op Fashionchick.nl vind je dad sneakers van Via Vai verkrijgbaar bij meerdere webshops. Zo zie jij direct waar je de mooiste dad sneakers van dit merk online kunt kopen. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan de shops die Via Vai verkopen, vind je bij ons altijd de laatste collectie en de goedkoopste dad sneakers van Via Vai. Vergelijk prijzen en aanbod en vind jouw nieuwe dad sneakers van Via Vai. In alle maten en met elk budget shop je gemakkelijk jouw favoriete items van dit brand online op Fashionchick.nl.