menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Schoenen Laarzen
Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Bronzen Enkellaarsjes Made
€204.95

Lodi | Omoda

Bronzen Enkellaarsjes Made

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Ga voor vrouwelijk en feestelijk tegelijk met deze prachtige enkellaars Made. De buitenkant is gemaakt van cognackleurig suède gecombineerd met bronskleurige panelen rondom de schacht, de hiel en de aantreklussen met een fijne reptielenprint. Daarnaast heeft het laarsje een spitse neus, een afgeronde schacht en twee handige aantreklussen, waarmee je 'm gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De kunststof kittenheel heeft een look van gelaagd hout en een hoogte van 9 centimeter en de schachthoogte is 16 centimeter, gemeten bij maat 38. De zool is gemaakt van kunststof met een merkopdrukken profiel van rubber voor extra grip en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
35
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Zwarte Hoge Laarzen Saeta
€264.95

Lodi | Omoda

Zwarte Hoge Laarzen Saeta

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Geef elke outfit een mooie klassieke en vrouwelijke uitstraling met deze prachtige lange laars Saeta. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig zwart leer met een puntige neus en een hoge blokhak. Daarnaast is het laarsje voorzien van cognackleurige biesjes die speels over de schacht lopen en de laars een unieke look geeft. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De beklede hak heeft een hoogte van bijna 10 centimeter en de schachthoogte is 40 centimeter, gemeten bij maat 38. Dankzij de ritssluiting aan de binnenzijde van de schacht trek je 'm gemakkelijk aan en uit. De zool is gemaakt van kunststof met een fijn LD profiel van rubber voor extra grip en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige lange laars!
Ga naar Omoda
35
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
40.5
Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Rueda-tp
€218.95

Lodi | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Rueda-tp

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Ga voor vrouwelijk en feestelijk tegelijk met deze prachtige enkellaars Rueda-Tp. De buitenkant is gemaakt van zwart suède gecombineerd met een cognackleurige hielinzet en bandjes om de schacht. De schoen heeft fraaie details zoals de goudkleurige details om het leren bandje, de spitse neus en de ultra feminine naaldhak van 9 centimeter hoog. Daarnaast heeft het laarsje een handige ritssluiting aan de binnenzijde, waarmee je 'm gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De naaldhak is bekleed met cognackleurig leer en heeft een kunststof haktip voor extra bescherming aan de hak. De schachthoogte is 12 centimeter, gemeten bij maat 38. De zool is gemaakt van rubber met een fijn lijntjes profiel voor extra grip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
40.5
41
Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Moloco
€214.95

Lodi | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Moloco

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Ga voor vrouwelijk en feestelijk tegelijk met deze prachtige enkellaars Moloco. De buitenkant is gemaakt van zwart glad leer met oversized, goudkleurige platte studs op de zijkant en een vrouwelijke spitse neus. Daarnaast trek je dit laarsje gemakkelijk aan-en uit met de handige ritssluiting aan de binnenzijde van de laars. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De kunststof kittenheel heeft een look van gelaagd hout en een hoogte van 9 centimeter met een schachthoogte van 11 centimeter, gemeten bij maat 38. De zool is gemaakt van kunststof met een merkopdrukken profiel van rubber voor extra grip en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
35
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda
Cognac Enkellaarsjes Sanchis
€198.95

Lodi | Omoda

Cognac Enkellaarsjes Sanchis

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Ga voor vrouwelijk en feestelijk tegelijk met deze prachtige enkellaars Sanchis. De buitenkant is gemaakt van cognackleurig leer gecombineerd met elastische inzetten op de zijkant met een zigzag profiel en een vrouwelijke spitse neus. Daarnaast trek je dit laarsje gemakkelijk aan-en uit met de handige aantreklus achter op de schacht en zorgen de elastische panelen voor een ruimere instap. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De blokhak is fraai afgewerkt met leer en heeft een hoogte van 9,5 centimeter met een schachthoogte van 11 centimeter, gemeten bij maat 38. De zool is gemaakt van kunststof met een merkopdrukken profiel van rubber voor extra grip en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
35
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
41
42
Ga naar Omoda
Beige Enkellaarsjes Racil-tp
€194.95

Lodi | Omoda

Beige Enkellaarsjes Racil-tp

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Ga voor vrouwelijk en feestelijk tegelijk met deze prachtige enkellaars Racil-Tp. De buitenkant is gemaakt van beige suède gecombineerd met een hielinzet van gladleer. De schoen heeft fraaie details zoals de spitse neus en de ultra feminine naaldhak van 9 centimeter hoog. Daarnaast heeft het laarsje een handige ritssluiting aan de binnenzijde, waarmee je 'm gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De naaldhak is bekleed met zwart leer en heeft een kunststof haktip voor extra bescherming aan de hak. De schachthoogte is 11 centimeter, gemeten bij maat 38. De zool is gemaakt van rubber met een fijn lijntjes profiel voor extra grip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
35
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
40.5
41
42
Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Sedi
€217.95

Lodi | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Sedi

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar comfort ook heel belangrijk vindt. Deze prachtige zwarte lange enkellaars Sedi is gemaakt van structuurleer op het voorpand en suède op het achterpand en heeft een unieke elastische band aan de achterkant voor het accentueren van de enkel. De spitse neus en opvallende blokhak maken dit model extra feminin en de iets wijdere schacht met de elastische band geeft 'm een nonchalante look. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De beklede blokhak heeft een hoogte van 9 cm en de schacht is 17 centimeter hoog. Dankzij de ritssluiting aan de binnenzijde van de schacht trek je 'm gemakkelijk aan en uit. De zool is gemaakt van rubber met een fijn merkopdrukkenprofiel en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
35
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
40.5
41
42
Ga naar Omoda
Bruine Hoge Laarzen Saeta
€288.95

Lodi | Omoda

Bruine Hoge Laarzen Saeta

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Geef elke outfit een mooie klassieke en vrouwelijke uitstraling met deze prachtige lange laars Saeta. De buitenkant is gemaakt van taupekleurig lakleer met een puntige neus en een hoge blokhak. Daarnaast is het laarsje voorzien van donkerbruine biesjes die speels over de schacht lopen en de laars een unieke look geeft. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De beklede hak heeft een hoogte van bijna 10 centimeter en de schachthoogte is 40 centimeter, gemeten bij maat 38. Dankzij de ritssluiting aan de binnenzijde van de schacht trek je 'm gemakkelijk aan en uit. De zool is gemaakt van kunststof met een fijn LD profiel van rubber voor extra grip en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige lange laars!
Ga naar Omoda
35
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
40.5
Ga naar Omoda
Camel Enkellaarsjes Sedi
€214.95

Lodi | Omoda

Camel Enkellaarsjes Sedi

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar comfort ook heel belangrijk vindt. Deze prachtige camelkleurige lange enkellaars Sedi is gemaakt van structuurleer op het voorpand en suède op het achterpand en heeft een unieke elastische band aan de achterkant voor het accentueren van de enkel. De spitse neus en opvallende blokhak maken dit model extra feminin en de iets wijdere schacht met de elastische band geeft 'm een nonchalante look. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De beklede blokhak heeft een hoogte van 9 cm en de schacht is 17 centimeter hoog. Dankzij de ritssluiting aan de binnenzijde van de schacht trek je 'm gemakkelijk aan en uit. De zool is gemaakt van rubber met een fijn merkopdrukkenprofiel en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
35
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
40.5
41
42
Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Racil-tp
€194.95

Lodi | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Racil-tp

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Ga voor vrouwelijk en feestelijk tegelijk met deze prachtige enkellaars Racil-Tp. De buitenkant is gemaakt van zwart suède gecombineerd met een hielinzet van zwart gladleer. De schoen heeft fraaie details zoals de spitse neus en de ultra feminine naaldhak van 9 centimeter hoog. Daarnaast heeft het laarsje een handige ritssluiting aan de binnenzijde, waarmee je 'm gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De naaldhak is bekleed met zwart leer en heeft een kunststof haktip voor extra bescherming aan de hak. De schachthoogte is 11 centimeter, gemeten bij maat 38. De zool is gemaakt van rubber met een fijn lijntjes profiel voor extra grip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
40.5
41
42
Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Rebies-tp
€208.95

Lodi | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Rebies-tp

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Ga voor vrouwelijk en feestelijk tegelijk met deze prachtige enkellaars Rebies-Tp. De buitenkant is gemaakt van zwart leer met goudkleurige schakelkettingen om de schacht die tevens afneembaar zijn, waardoor jij deze fAshion laars op meerdere manieren kunt stijlen. Daarnaast heeft het laarsje een spitse neus, een afgeronde schacht en een handige ritssluiting aan de binnenbeen zijde van de laars, waarmee je 'm gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De naaldhak van 9 centimeter hoog is fraai afgewerkt met leer en de schachthoogte is 14 centimeter, gemeten bij maat 38. De zool is gemaakt van kunststof met een profiel van rubber voor extra grip en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
35
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
40.5
42
Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Jorda
€174.95

Lodi | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Jorda

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Ga voor vrouwelijk en feestelijk tegelijk met deze prachtige enkellaars Jorda. De buitenkant is gemaakt van zwart zacht suède met een hielinzet van glad leer en een vrouwelijke spitse neus. Daarnaast trek je dit laarsje gemakkelijk aan-en uit met de handige ritssluiting aan de binnenzijde van de laars. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De kunststof kittenheel heeft een look van gelaagd hout en een hoogte van 7 centimeter met een schachthoogte van 11 centimeter, gemeten bij maat 38. De zool is gemaakt van kunststof met een merkopdrukken profiel van rubber voor extra grip en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
35
36
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
Ga naar Omoda
Zwarte Enkellaarsjes Made
€204.95

Lodi | Omoda

Zwarte Enkellaarsjes Made

Het Spaanse merk Lodi maakt schoenen voor de elegante, stijlvolle vrouw die dol is op trends maar ook comfort heel belangrijk vindt. Ga voor vrouwelijk en feestelijk tegelijk met deze prachtige enkellaars Made. De buitenkant is gemaakt van zwart suède gecombineerd met leren panelen met crocoprint rondom de hiel, de neus en de aantreklussen. Daarnaast heeft het laarsje een spitse neus, een afgeronde schacht en twee handige aantreklussen, waarmee je 'm gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Dit model heeft een leren voering met een vast voetbed met gel-inzet voor een hoog comfort en extra demping. De kunststof kittenheel heeft een look van gelaagd hout en een hoogte van 9 centimeter en de schachthoogte is 16 centimeter, gemeten bij maat 38. De zool is gemaakt van kunststof met een merkopdrukken profiel van rubber voor extra grip en de hak is afgewerkt met een kunststof haktip. Show je vrouwelijkheid met deze prachtige enkellaarsjes!
Ga naar Omoda
35
36
37
38
39
40
41
Ga naar Omoda

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Kleur
 • Schoenmaat
 • Hakhoogte
 • Soort hak
 • Prijs
 • Materiaal
 • Merk Lodi
 • Webshop
Sorteren
Kleur
Schoenmaat
Hakhoogte
Soort hak
Prijs
Materiaal
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Webshop
Ook zo'n fan van Lodi laarzen? Bekijk hier in één overzicht alle laarzen van dit merk. Op Fashionchick.nl vind je laarzen van Lodi verkrijgbaar bij meerdere webshops. Zo zie jij direct waar je de mooiste laarzen van dit merk online kunt kopen. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan de shops die Lodi verkopen, vind je bij ons altijd de laatste collectie en de goedkoopste laarzen van Lodi. Vergelijk prijzen en aanbod en vind jouw nieuwe laarzen van Lodi. In alle maten en met elk budget shop je gemakkelijk jouw favoriete items van dit brand online op Fashionchick.nl.