menu

Het product wat je zocht is niet meer beschikbaar

Schoenen
 • Wis alle filters

Sorteer op
Meest bekeken
 • Meest bekeken
 • Nieuw
 • Laagste prijs
 • Hoogste prijs
Camel Enkellaarzen Fiona 35
–20%
€135.95 €169.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Camel Enkellaarzen Fiona 35

Het scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerkt zich door mooie silhoutten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Dit prachtige enkellaarsje Fiona 35 is uitgevoerd in camelkleurig suède met een op cowboy geïnspireerde uitstraling. Dat zie je terug aan de de decoratie over de wReef en aan de hiel. Het binnenwerk heeft een leren voering en een comfortabel niet uitneembaar voetbed. De blokhak welke iets schuin afloopt is een ruime 4 centimeter hoog, de schacht heeft een hoogte van 11 centimeter. Dankzij de ritssluiting aan de binnenzijde van het laarsje trek je 'm gemakkelijk aan en uit. De rubberen zool is voorzien van een gripvast profiel zodat jij stevig op de grond staat. Je combineert dit laarsje eenvoudig onder talloze outfits.
Ga naar Omoda
36
37
41
43
Ga naar Omoda
Beige Sandalen Paisley
–50%
€84.95 €169.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Beige Sandalen Paisley

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze toffe beige sandaal Paisley is uitgevoerd in zacht suède en heeft een vlechtwerk en metallic afwerking over de voorvoet en een klein gespje om de enkel. Dit model heeft een met suède beklede blokhak van z'n 6 cm hoog en een leren loopzool met kunststof haktip. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed met comfortabele, dempende schuimlaag. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
43
Ga naar Omoda
Zwarte Sandalen Givia 20
–50%
€99.95 €199.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Zwarte Sandalen Givia 20

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze zwarte elegante sandaal Givia 20 is uitgevoerd in gevlochten leer en heeft smalle bandjes met een fijn, goudkleurig gespje op de enkel. Dit model heeft een eigenwijze spitse neus en een ovalen hak met leren bekleding. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is circa 3 centimeter hoog en zorgt voor een goede grip dankzij de gripvaste rubberen haktip. De karamelbruine leren zool maakt het klassieke en luxe plaatje van deze mooie sandaal compleet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd chic!
Ga naar Omoda
37
41
42
43
Ga naar Omoda
Zwarte Sandalen Paisley
–50%
€84.95 €169.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Zwarte Sandalen Paisley

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze toffe zwarte sandaal Paisley is uitgevoerd in zacht suède en heeft een vlechtwerk en metallic afwerking over de voorvoet en een klein gespje om de enkel. Dit model heeft een met suède beklede blokhak van z'n 6 cm hoog en een leren loopzool met kunststof haktip. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed met comfortabele, dempende schuimlaag. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
Ga naar Omoda
37
38
39
Ga naar Omoda
Gouden Sandalen Givia 20
–50%
€99.95 €199.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Gouden Sandalen Givia 20

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze metallic gouden elegante sandaal Givia 20 is uitgevoerd in gevlochten leer en heeft smalle bandjes met een fijn, goudkleurig gespje op de enkel. Dit model heeft een eigenwijze spitse neus en een ovalen hak met leren bekleding. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is circa 3 centimeter hoog en zorgt voor een goede grip dankzij de gripvaste rubberen haktip. De karamelbruine leren zool maakt het klassieke en luxe plaatje van deze mooie sandaal compleet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd chic!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
41
Ga naar Omoda
Zwarte Loafers Alica
–40%
€125.95 €209.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Zwarte Loafers Alica

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze zwarte klassieke loafer Alica is uitgevoerd in zacht nubuck en heeft kenmerkende loafer-accenten zoals het opgestikte voorpand met naad op de neus en de ronde neus. Dit model heeft een eigenwijs element op de wReef van geborsteld goudkleurig metaal. Het achterpand kan ook plat worden gedragen, zodat je er supereenvoudig in- en uit stapt. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is 1 centimeter hoog en zorgt voor een goede grip dankzij het ribbelprofiel in de rubberen haktip. De leren zool maakt het klassieke en luxe plaatje van deze mooie loafer compleet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd chic!
Ga naar Omoda
36
37
37.5
38.5
39.5
40
41
Ga naar Omoda
Cognac Loafers Alica
–30%
€146.95 €209.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Cognac Loafers Alica

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze cognacbruine klassieke loafer Alica is uitgevoerd in zacht suède en heeft kenmerkende loafer-accenten zoals het opgestikte voorpand met naad op de neus en de ronde neus. Dit model heeft een eigenwijs element op de wReef van geborsteld goudkleurig metaal. Het achterpand kan ook plat worden gedragen, zodat je er supereenvoudig in- en uit stapt. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is 1 centimeter hoog en zorgt voor een goede grip dankzij het ribbelprofiel in de rubberen haktip. De leren zool maakt het klassieke en luxe plaatje van deze mooie loafer compleet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd chic!
Ga naar Omoda
36
38
39
39.5
40
Ga naar Omoda
Cognac Enkellaarzen Joan 35
–20%
€147.95 €184.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Cognac Enkellaarzen Joan 35

Het scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerkt zich door mooie silhoutten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Dit prachtige enkellaarsje Joan 35 is uitgevoerd in cognackleurig suède met een op cowboy geïnspireerde uitstraling. Dat zie je terug aan de de decoratie over de wReef, de grove aantreklussen aan de schacht en de schuin aflopende hak. Het binnenwerk heeft een leren voering en een comfortabel vast voetbed. De blokhak heeft een hoogte van zo'n 5 centimeter, de schacht heeft een hoogte van 13 centimeter. Door de brede schacht trek je het laarsje gemakkelijk aan en uit. De rubberen zool is voorzien van een gripvast profiel zodat jij stevig op de grond staat. Je combineert dit laarsje eenvoudig onder talloze outfits.
Ga naar Omoda
37
38
39
42
Ga naar Omoda
Gouden Sandalen Jani 50
–30%
€111.95 €159.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Gouden Sandalen Jani 50

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze unieke metallic gouden sandaal Jani 50 is uitgevoerd in leer en heeft doorgestikte bandjes op de voorvoet en fijne bandjes met een goudkleurige gesp op de enkel. Dit model heeft een tijdloze ronde neus en een beklede blokhak. Het binnenwerk heeft een voering van hetzelfde leer met een vast voetbed met comfortabele, dempende schuimlaag en leren toplaag voor extra comfort. De blokhak is circa 6 centimeter hoog en de loopzool is uitgevoerd in glad kunststof met een ribbelprofiel. De haktip zorgt voor grip dankzij het gripvaste rubberen materiaal. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd feminin!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
Ga naar Omoda
Camel Sandalen Jani 50
–30%
€101.45 €144.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Camel Sandalen Jani 50

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze unieke camelbruine sandaal Jani 50 is uitgevoerd in zacht suède en heeft doorgestikte bandjes op de voorvoet en fijne bandjes met een goudkleurige gesp op de enkel. Dit model heeft een tijdloze ronde neus en een beklede blokhak. Het binnenwerk heeft een voering van hetzelfde suède met een vast voetbed van suède met comfortabele, dempende schuimlaag en leren toplaag voor extra comfort. De blokhak is circa 6 centimeter hoog en de loopzool is uitgevoerd in glad kunststof met een ribbelprofiel. De haktip zorgt voor grip dankzij het gripvaste rubberen materiaal. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd feminin!
Ga naar Omoda
36
37
38
40
43
Ga naar Omoda
Beige Sandalen Zaria
–20%
€147.95 €184.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Beige Sandalen Zaria

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze stoere beige sandaal Zaria is uitgevoerd in zacht suède en heeft brede bandjes met een goudkleurige gesp. Dit model heeft een tijdloze ronde neus en een houtlook zool. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed van suède met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is circa 1,5 centimeter hoog en de leren loopzool in combinatie met een rubberen haktip zorgt voor een goede afzet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
Ga naar Omoda
36
38
40
Ga naar Omoda
Groene Sandalen Britta 10
–20%
€115.95 €144.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Groene Sandalen Britta 10

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze stoere kakigroene sandaal Britta 10 is uitgevoerd in zacht suède en heeft brede bandjes met cut outs aan de zijkanten en een goudkleurige gesp op de enkel. Dit model heeft een tijdloze ronde spitse neus en een houtlook zool. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed van suède met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is circa 1,5 centimeter hoog en de loopzool zorgt voor een goede grip dankzij het gripvaste rubberen materiaal. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
42
Ga naar Omoda
Rode Sandalen Zaria
–20%
€147.95 €184.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Rode Sandalen Zaria

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze stoere roodbruine sandaal Zaria is uitgevoerd in zacht suède en heeft brede bandjes met een goudkleurige gesp. Dit model heeft een tijdloze ronde neus en een houtlook zool. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed van suède met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is circa 1,5 centimeter hoog en de leren loopzool in combinatie met een rubberen haktip zorgt voor een goede afzet. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
Ga naar Omoda
36
37
38
39
40
41
42
Ga naar Omoda
Camel Sandalen Britta 10
–20%
€115.95 €144.95

Anonymous Copenhagen | Omoda

Camel Sandalen Britta 10

De ontwerpen van het Scandinavische merk Anonymous Copenhagen kenmerken zich door mooie silhouetten, trendy kleuren en scherpe belijningen die de Deense natuur verwoorden. Deze stoere camelbruine sandaal Britta 10 is uitgevoerd in zacht suède en heeft brede bandjes met cut outs aan de zijkanten en een goudkleurige gesp op de enkel. Dit model heeft een tijdloze ronde neus en een houtlook zool. Het binnenwerk heeft een voering van uitzonderlijk zacht en soepel leer met een vast voetbed van suède met comfortabele, dempende schuimlaag. Het lage hakje is circa 1,5 centimeter hoog en de loopzool zorgt voor een goede grip dankzij het gripvaste rubberen materiaal. Combineer 'm eenvoudig onder talloze outfits en je outfit is altijd on point!
Ga naar Omoda
37
39
40
42
Ga naar Omoda

Wis alle filters

Filter op
 • Sorteren
 • Kleur
 • Schoenmaat
 • Prijs
 • Merk Anonymous Copenhagen
 • Materiaal
 • Hakhoogte
 • Soort hak
 • Webshop
Sorteren
Kleur
Schoenmaat
Prijs
Merk

Populaire merken

 • Meer merken
Materiaal
Hakhoogte
Soort hak
Webshop