Als mensen mij ontmoeten denken ze vooral één ding: een modepopje ten top. Gek op mode ben ik zeker, maar zonder na te denken trends slikken is niet mijn ding.

Aangenaam. Ik ben Sarah en 25 jaar geleden geboren in het toen nog zanderige Almere. Als ik mijn stijl in drie woorden zou moeten omschrijven? Klassiek, on trend en een tikkeltje glam. Hoewel mijn stijl over het algemeen uit mooie blouses, high waisted pantalons en goede jeans bestaat, kan ik het ook heerlijk vinden om te gaan voor sexy in items die mijn figuur goed uit laten komen. Kanten tops en bling bling komen dan ook ontzettend van pas als ik mijn geliefde vriend even wil laten weten dat ik nog besta - en soms is dat best een goed idee in een wereld van perfecte Instagram modellen.

Ik geloof heilig in het idee van een 'capsule wardrobe', het principe dat je met de juiste basics de mooiste outfits kunt creëren en eindeloos veel combinaties kunt maken. Het is dus ook prima om aan de items waar je járen mee vooruit kunt wat extra's uit te geven, zolang je portemonnee het toelaat. Als je minder te besteden hebt, is vintage altijd een mooie uitkomst. Heb je jouw ultieme basic kledingkast bij elkaar? Dan heb je genoeg ruimte om te spelen met de trends die jou aanspreken. 

Al schrijvend neem ik je op Fashionchick graag mee in de wondere wereld van mode en geef ik je met alle liefde kledingadvies, want fashion is fun - en zeker niet alleen voor vrouwen met maatje 36. Are you in?

Lees meer van Sarah

 • Zo kom je van die kriebelende trui af

  Lees ook

  Zo kom je van die kriebelende trui af

  Fashion

 • 7x tips om krullen langer in steil haar te houden

  Lees ook

  7x tips om krullen langer in steil haar te houden

  Beauty

 • Snel koud? Deze kleding kun je beter skippen

  Lees ook

  Snel koud? Deze kleding kun je beter skippen

  Fashion