Vraag me waar Corsica ligt en ik kijk je waarschijnlijk glazig aan. Maar de trends van aankomend seizoen? Die kan ik rustig opdreunen. En ik weet ook hoe je je heupen smaller kunt laten lijken - en daar hoeft geen blaadje sla of sportschool aan te pas te komen.  

Hi! Ik ben Kristel, moeder van Nora en al meer dan dertig jaar bezig met het samenstellen van een indrukwekkende schoenencollectie. Mijn stijl laat zich het beste omschrijven als on trend, casual en feminine. Dat klinkt als een tegenstrijdige combinatie maar net als zeezout en karamel gaan deze drie stijlen verrassend goed samen. 

Zo ben ik gek op vrouwelijke kleuren en prints en ben ik niet vies van een ruffle, pofmouw of zwierige maxi dress. Die combineer ik dan niet met hakken - sinds ik moeder ben heb ik dat echt een beetje opgegeven - maar ik ren liever door de speeltuin op een paar sneakers of mijn Dr. Martens. De trends volg ik op de voet en elk seizoen vul ik mijn veel te volle kast aan - oeps - met mijn favoriete nieuwe trends. 

Lees meer van Kristel

 • Deze kledingstukken staan mooi bij ieder figuur

  Lees ook

  Deze kledingstukken staan mooi bij ieder figuur

  Bodytypes

 • 10 kledingtips voor een curvy figuur

  Lees ook

  10 kledingtips voor een curvy figuur

  Fashion

 • 7 tips om op hoge hakken te lopen

  Lees ook

  7 tips om op hoge hakken te lopen

  Fashion